Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani0nka wrote:Pół godziny Beti przed snem zjedz 1,5 kromki chleba razowego polanego oliwą, ser szynka z indyka, plaster pomidora:) nie popijaj niczym tylko idziesz tak do spania. Mierzysz cukier po 8-9 godzinach
-
Meggs ostatnio pisala, zebym nie martwila sie bolami miesiaczkowymi, ale i tak wlasnie jestem w lekkiej panice. Jutro termin miesiaczki, przed chwila zlapal mnie naprawde silny bol. Trwal krotko, ale zdazyl mnie nastraszyc... Sprobuje spokojnie poczekac na wynik jutrzejszej bety, ale bedzie ciezko.
-
Nikodemko takie objawy sa normalne na początku cięży wiec spokojnie 😘😘
Ostatni raz melduję cukier na czczo 81 😁 a wczoraj kinderki były grane, po obiedzie:) i cukier w normie:) wiec do kolejnej wizyty przez 2 tyg będę mierzyć cukry i zobaczymy co lekarz powie, mam nadzieje ze ta cukrzyce mi wykreśliWik89, Beti82, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiorella, cos Ty! A ja odswiezam co chwile strone 😭 siknij po pracy na cos czulego, blagam
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko bóle jak na okres to normalna sprawa, nic nie stresuj. Macica musi się teraz odzwyczaić od swoich comiesięcznych zachowań. Łykaj sobie magnez, możesz też nospe , ewentualnie apap jakby ból był mocny. Z ibupromem i ketonalem musisz się pozegnać na długie miesiące 😊
-
Meggs - nie jest mi smutno z tego powodu czekam wlasnie na pobranie krwi na bete i lece do apteki zaopatrzec sie w nospe i magnez.
Dziewczyny, progesteron badalyscie tylko raz czy powtarzanie badania jest bez sensu?przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
Nikodemko ja bałam proga z pierwszą beta i wynik był 27 ng i wynik dobry, ale ze wydawał mi sie niski (w 7dpo miałam normalnie bez ciazy kolo 30 i przy cb ponad 50) to zbadałam jeszcze z druga ale wynik był już ponad 42 ng wiec już wiecej nigdy nie zbadalam.
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Ja badałam proga tylko 7 dpo
Myślę, że szkoda kasy, skoro wynik w sobotę był ładny.
Nikodemka, a test dzisiaj robiłaś?
Beti, wpadłam i czeka, na twój test No fiorelle też czekałam, ale dupa blada i zrobiła wszystkich w konia xDNikodemka lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Nikodemko szkoda kasy na kojelny. Zrób sobie tylko betę bo sobotni był bardzo ladny.
Anioka coś mi się wydaje że ta cukrzyca jest za bardzo naciagnieta przez Twojego lekarza.. Masz bardzo ładne cukry. Już pisałam Tobie że to przez długa przerwę był wysoki.Ani0nka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemka wrote:Meggs - nie jest mi smutno z tego powodu czekam wlasnie na pobranie krwi na bete i lece do apteki zaopatrzec sie w nospe i magnez.
Dziewczyny, progesteron badalyscie tylko raz czy powtarzanie badania jest bez sensu?💙11.06.2019
💙 05.08.2021