Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A dzisiaj siedzialam i się zastanawialam czy sikalas dzisiaj i czemu nam testu nie zameldowałas 😀😀
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Jaki tu spokój dzisiaj co porabiacie w tę leniwą niedzielę?
U mnie było ostatnie pranie ubranek, trochę prasowania, zrobiłam rosół i 2 danie na dwa dni, będzie z bańki jutro mam szkołę rodzenia i ćwiczenia A teraz chyba siadam do maszyny bo jeszcze kilka rzeczy sobie uroiłam do szycia i chce to zrobić jak najszybciej
Co sobie wymyślilas do szycia? Ja sie wczoraj zainspirowałam i postanowilam nauczyc sie (jak sie uda) szyć torbe do wózka 😀blair. lubi tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Dziewczyny- nie nadrobię.
Dzisiaj (38+2 tc). o godz. 8.21 postanowił dłużej już nie męczyć swojej Mamy i przyjść na świat Olek❤ waga 2929g i 51 cm, 10/10 Apgar 😉.
Reszta szczegłów jak dojdę do siebie.
Całujemy i pozdrawiamy forumowe Ciocie😘Anhydra lubi tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Ale czym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 19:35
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda u mnie po cc z jednej strony cały czas ciągnięcie. Tam gdzie jest mocniejszy szew wewnetrzny, czyli po prawej.
Żeby było zabawniej, chyba łapie mnie atak rwy kulszowej i jeszcze ten cycek. Zrobił się troche czerwony w jednym miejscu...
Jutro lece do przychodni.
Co jeszcze się przypląta?!
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Anionka co jesz teraz na kolacje?,ze masz taki ladny cukier rano
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Ja do południa w kuchni i przy maszynie a popoludniu ogród i kawka a pózniej spacer 😊
Co sobie wymyślilas do szycia? Ja sie wczoraj zainspirowałam i postanowilam nauczyc sie (jak sie uda) szyć torbe do wózka 😀
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pół godziny Beti przed snem zjedz 1,5 kromki chleba razowego polanego oliwą, ser szynka z indyka, plaster pomidora:) nie popijaj niczym tylko idziesz tak do spania. Mierzysz cukier po 8-9 godzinach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 21:13
Beti82 lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Robię matę taką kontrastową niby na podłogę, z kwadratów jutro wrzucę fotkę kurczę szycie z wielkim brzuchem to całodzienna impreza prawie, musiałam obszywać, odpoczywać, kroić i znowu odpoczywać ale fajnie wyszło jak na amatorszczyznę też na piance robiłam, nawet wygodnie się na tym leży :p