Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak któraś będzie miała taki problem z tym cukrem na czczo wyślę na emaila te zalecenia cukrzycowe 😘
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Anionka mi mozesz wyslać te zalecenia 😊
Nikodemko wiem cos na temat porownywania kresek i panikowania nad nimi 😏 ale serio nie sugeruj sie tym. Ja podobny odcień kreski miałam i przy cb i przy zdrowej ciąży. Tylko beta i obserwowanie przyrostów prawde Ci powie. Tazke jedz dzisiaj a my trzymamy kciuki za piekna wartosc 😊
-
nick nieaktualny
-
Meggs masz instagram? Bo ja już nie ogarniam to napisz do mnie, mój nick alicjajmakeup swój e-mail to prześle 😊😘
Meggs lubi tę wiadomość
-
Nikodemko u mnie tez pierwszy i drugi test niewiele sie roznily. Dopiero 3ci byl eyrazniejszy:)
Dziewczyny w ciazy co moge na zaparcia ? Chodzi mi o rzeczy z apteki bo zalatwianie sie 2xw tygodniu mnie wykonczy. Nigdy nie mialam problemu z tymAni0nka lubi tę wiadomość
-
Monia po każdym posiłku szklanka wody co najmniej i mi pomagają owoce np, czereśnie, i regularne posiłki 😊 a z apteki niestety nic nie polecę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 07:54
-
Mi woda i owoce juz nie pomagaja....
A tak wogole to witam sie w 3 trymestrze. Przeraża mnie to. !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 07:56
Pestkaa, Ani0nka, madziorek86, Cytrynowy sok, Meggs, Dośka, Magda - mbc, Arashe lubią tę wiadomość
-
U mnie biel na tescie
Jutro nie robie,zrobie ostatni w pn
Anionka wyslalam CI zaproszenie to podam maila -
Monia, a suszone morele? U mnie dzialaja niezawodnie
Kurcze, na Stępińskiej dzis zamkniete -_- Jadziem dalej.
Juz nie zamartwiam sie ta kreska, poczekam na bete i na przyrost. Alez to jest stres! -
Pisalam wam ze moja siostra jest w 12 tc. Ma 25l. 1 poronienie i 1 dziecko 16m. Musi brac heparyne i acard. ( zespol antyfosfolipidowy).
.
Po prenatalnych usg wzorowe. Przyszlo pappa krew i niby zespol downa 1: 300 iles ma wspolczynnik. Lekarz jej proponuje amnio. Ona sanco nie chce bo stwierdzila ze to tylko statystyki. Nie umiem z nia rozmawiac, pomoc bo ona juz zalozyla ze jej dziecko jest chore i koniec.
Nie je, jest nerwowa, zalamana. Co doradzic?