Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNikodemko, ale super!!! Ja nie testuje, za dużo stresu mnie to kosztuje i szkoda kasy, skoro wyniki są niejednoznaczne. Na betę jadę dopiero po pracy, więc pewnie wyniki jutro. Mam zapierdziel w pracy, bo urlopy itp, i jeszcze pracuje na zadupiu, koło lotniska, tu nie ma gdzie podjechać, wszędzie wiochy dookola. Boli mnie brzuch 😣
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
No i napisal mi, ze mam sie umowic za 2-3 tygodnie, brac kwas foliowy i, ze gratuluje. Tak myslalam, bo moja kolezanka tez nie ogladala u niego pecherzyka. No nic, bede miala trening cierpliwosci Ewentualnie jesli nie wytrzymam to pojde na nfz do takiego buca u nas.
Edit: najblizszy wolny termin to 6 sierpnia, zniose jajko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 13:30
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:No i napisal mi, ze mam sie umowic za 2-3 tygodnie, brac kwas foliowy i, ze gratuluje. Tak myslalam, bo moja kolezanka tez nie ogladala u niego pecherzyka. No nic, bede miala trening cierpliwosci Ewentualnie jesli nie wytrzymam to pojde na nfz do takiego buca u nas.
Edit: najblizszy wolny termin to 6 sierpnia, zniose jajko!
Pęcherzyk może być widać dopiero przy becie 5000.
Najważniejsze, że przyrost super! czekaj spokojnie, początki ciąży się dłużą niemiłosiernie, więc najlepiej mieć dużo zajęć dla zajęcia głowy -
Sunshine, sprobuje wytrzymac do tego 6 sierpnia, a moze zwolni sie u niego jakis ciut wczesniejszy termin... Bo to by bylo za ponad 3 tygodnie. Myslalam, zeby isc do buca za 2 tyg. Ale jesli wytrzymam psychicznie, to nie bede kombinowac
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie Nikodemko nie idź za szybko, z nami wytrzymasz
ja 20.01 pozytywny test (betę robiłam jakoś później), a 07.02 byłam na 1 wizycie, na szczęście serduszkowej, a i tak miałam obawy czy nie za wcześnie się wyrwałam i nic nie zobaczę...Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Nikodemko za szybko nie idź bo tylko się zdenerwujesz. Pójdziesz sobie na luzie na wizytę serduszkową już początki się dłużą ale dasz radę z miesiąca na miesiąc leci coraz szybciej
Mi Endo zmniejszyła dawkę do 100. I wiecie co jest najlepsze? Że załapałam się na dostawę i właśnie zamówiłam pod domem w aptece ten lek uff A nawet się na ktomalek nie wyświetla, lekarka mi powiedziała o tym że dostawa bo jej pacjentka rano mówiła. Teraz wizyta jak zdążę to przed porodem, mam zrobić badania i zobaczyć jak wyniki A po porodzie zmniejszenie dawki do normalniejszej
Edit. Jednak nie udało mi się kupić ten 100. Bo "oni nie zaglądają na ktomalek" i już mieli odłożone dla pacjentów. A rano była dostawa. Szukam gdzie indziej ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 14:15
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Arashe wrote:Nikodemko, a ten termin co miałaś umówiony na 25 lipca, to gdzie to było?
Ja bym poszła wczesniej niz 6 sierpnia.Nawet poogladac pecherzyk -
Szczęściara wrote:Alex tragedia z tym Euthyrox😔😔 a nie mogła Ci przepisać 200 i byś brała pół??Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko, gratki! Piękny przyrost! Tak, jak piszą dziewczyny - buca lepiej olej. Lepiej raz na tydzień idź na betę. Przeliczyłam, że po mojej becie 100 minęło 21 dni i była serduszkowa wizyta, u Ciebie byłoby to 22 dni, więc idealnie! Dasz radę! I już jeden dzień możesz odhaczyc 😉
Ja na pierwszej becie byłam 9dpo.
Fiorella, daj znać jak już oddasz krew. Może gdzieś w szpitalu gdzie jest całodobowy lab? Dostałabym na wieczór wynik?Nikodemka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
alex0806 wrote:No mówiła, że dostawa była zaraz obok przychodni bo chwilę wcześniej jej pacjentka mówiła. To poleciałam i już nie było. Zarezerwowałam pod domem to stwierdzili, że "oni na ktomalek nie zaglądają" i dupa. Ale udało mi się ogarnąć pod szkołą rodzenia w aptece, zadzwoniłam żeby na pewno potwierdzić że będzie. Bo 100 mi z 5 tabletek w domu zostało Jutro mogę odebrać... Normalnie tylko trzasnąć się w łeb. Dzisiaj była dostawa, pokazuje że lek dostępny, a tak naprawdę nie jest dostępny. Pewnie pacjenci recepty pozostawiali w aptekach i odbierają...
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Niezapominajko, to bedzie 7t + 4 dni.
Mielismy miec konsultacje andrologiczna u Wrony, 25 lipca
Nie no, macie racje. Poczekam, nie bede wymyslac. Przynajmniej bede od razu znala konkrety bez domyslania sie.
I bede akurat miala ze soba wyniki mutacji, wiec dobrze sie zlozy.
Juz pracuje nad suwaczkiem Bedzie mega sweet, bo wszystkie najfajniejsze macie Wy :dalex0806, Pestkaa, Magda - mbc, przedszkolanka:), Wik89, blair., Arashe lubią tę wiadomość