Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko jest super, pięknie rośnie;) liczy się przyrost A nie te normy ja miałam 18.5 A po 48h 95. I to było 11 i 13 dpo.
Julka jasne, jak się ogarniesz i czasu zostanie ja też ogarniam wszystko, prasuję, kończę szycie. Fotel piękny. Mi niestety uszak nie wejdzie do pokoju i będę zamawiać mniejszy. Ale to po urlopie już co do acardu to zalecają w 34 tc odstawić albo nawet w 37. Także ja jeszcze biorę. Luteiny nie brałam A duphaston jakoś w 22 tc odstawiłam? Już nawet nie pamiętam. Magnez biorę cały czas i będę brała pewnie do porodu. Nadal mam skurcze łydek ;/ i ogólnie poniżej normy w badaniachNikodemka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemka wrote:
Gratulacje Mamusiu 🤰🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 12:13
Nikodemka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nikodemko super przyrost. Na te widełki nie ma nawet co patrzeć, bo to jest mocno indywidualne, dużo na przykład zależy od dnia zagnieżdżenia. Jest dobrze
Alex no co lekarz to inna opinia Mi po odstawieniu acardu nawet wyniki się polepszają, APTT mam coraz wyższe a już miałam przy dolnej granicy normy. Chciała mi zwiększać Clexane a tu bach Takie zaskoczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 12:15
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
To ja Nikodemka jako strażniczka suwaczków nakazuję Ci go ustawić w stopce 😁😘😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 12:30
fiorella82, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Dziekuje ❤️ Ulzylo mi niesamowicie, juz jestem spokojna. Zrobie ta trzecia bete i przy okazji proga, ale juz sie nie martwie
Piękne uczucie.
Madziorek - dzieki za takie uspokajanie, na mnie to dziala Ciesze sie, ze mam okazje korzystac z Waszego doswiadczenia, to naprawde cenne!
Anionka, strażniczko suwaczków, niech bedzie! Poszukam jakiegos i ustawiamtęczova, Pestkaa, Szczęściara, Magda - mbc, madziorek86, blair., Arashe, Beti82, Biegającą-mama, Ani0nka, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemko do gina się umówiłaś za 2 tygodnie?
Ja czekam w kolejce do Endo. Mam taką niemoc w sobie że masakra. Ciężko mi się oddycha. To chyba już na tym etapie normalne, nie? Aż mi serce kołacze A ciśnienie 100/70. W nocy było jeszcze niższe. A kawy wypiłam nawet nie pół i więcej nie weszło.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵