Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex - masz racje, jak zrobie w innym labie, to troche dupa Ale nie wyobrazam sobie czekac kolejne 2 dni na wynik. To naprawde sa jakies jaja. Zawsze, ale to zawsze mialam wynik tego samego dnia.
-
Beti82 wrote:hahah a niby wczesniej czytalam ,ze ser bialy mozna
Kuzwa nie wiem juz co ja mam jesc hahhaha
Nie zjem samego sera bez chleba fujj
Ostatnio zjadlam samo jajko na kolacje pozna o 21;30 i rano mialam 106 cukier
Anioka jaki masz glukometr??
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja biorę 112. Chyba że mi dzisiaj zmniejszy do 100. No ale to i tak nie ma. Sprawdzałam na kto ma lek. To jest jakaś parodia. Niby jakąś infolinię uruchomili A na cholerę to jak sobie mogę sama sprawdzić na necie. Ale chyba zadzwonię żeby sobie w nerwach powrzeszczeć...
Dzisiaj mam Endo, zapytam co w tej sytuacji ma zrobić kobieta w ciąży, która musi brać leki żeby nie stracić dziecka...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemka wrote:Alex - masz racje, jak zrobie w innym labie, to troche dupa Ale nie wyobrazam sobie czekac kolejne 2 dni na wynik. To naprawde sa jakies jaja. Zawsze, ale to zawsze mialam wynik tego samego dnia.
Ja juz kiedys o tym z polozna rozmawialam i ona powiedziala ,ze to nie bedzie taka roznica ,zebys przyrostu nie mogla porównacVianEthel2 lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Ja biorę 112. Chyba że mi dzisiaj zmniejszy do 100. No ale to i tak nie ma. Sprawdzałam na kto ma lek. To jest jakaś parodia. Niby jakąś infolinię uruchomili A na cholerę to jak sobie mogę sama sprawdzić na necie. Ale chyba zadzwonię żeby sobie w nerwach powrzeszczeć...
Dzisiaj mam Endo, zapytam co w tej sytuacji ma zrobić kobieta w ciąży, która musi brać leki żeby nie stracić dziecka...
Ciekawe co CI endo powie .Niech da recepte na kilka róznych opcji -
Blair - chyba na stale Ja niestety nie mam wyboru, bo mam tylko alab i szpital ze skierowaniem.
Beti - mowisz? Chyba tak zrobie... Bo dla mnie to naprawde stres, chcialabym wiedziec jak najszybciej. -
Nikodemko moze zaraz sie pojawi wynik! A jutro zrob w tym samym tylko zeby wpisali ze wynik na cito! Jak nie to jedz do innego. Jesli w ogole bedziesz chciala robic trzecia bete, moze dzisiejszy wynik bedzie dla Ciebie wystarczajacy:)
Teczova, eh, doskonale Cie rozumiem i mam dzis niestety podobny nastroj... musimy probowac odpedzic te mysli, tak jak pisze Beti..milego dnia mimo wszystko😘
Blair kciuki za Wasza wizyte!
Beti no wspolczuje Ci tego cukru na czczo, to jakies ciezkie do zbicia widac.. mam nadzieje, ze uda Ci sie znalezc rozwiazanieII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemka wrote:Blair - chyba na stale Ja niestety nie mam wyboru, bo mam tylko alab i szpital ze skierowaniem.
Beti - mowisz? Chyba tak zrobie... Bo dla mnie to naprawde stres, chcialabym wiedziec jak najszybciej. -
alex0806 wrote:Ja biorę 112. Chyba że mi dzisiaj zmniejszy do 100. No ale to i tak nie ma. Sprawdzałam na kto ma lek. To jest jakaś parodia. Niby jakąś infolinię uruchomili A na cholerę to jak sobie mogę sama sprawdzić na necie. Ale chyba zadzwonię żeby sobie w nerwach powrzeszczeć...
Dzisiaj mam Endo, zapytam co w tej sytuacji ma zrobić kobieta w ciąży, która musi brać leki żeby nie stracić dziecka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 10:12
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ej a mozna kupic w aptece coś do mierzenia cukru sobie? Ale nie glukometr. Tylko jakieś paski czy cos nie za miliony 😊 bo chetnie bym sobie sprawdzila jak moj organizm reaguje na wieczorne jedzenie/niejedzenie.
-
blair. wrote:Tęczova, wyniki Twojego męża były wątpliwe, był też osłabiony po przejściach ale zaraz wszystko wróci do normy! U Ciebie chyba była endomenda, ale to wszystko jest do przeskoczenia! Powtarzacie badania nasienia w innym miejscu? Może jednak uda się zrobić iui w sierpniu?“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
tęczova wrote:Tak, u mnie endomenda, pcos, mutacje hetero, kosmiczna homocysteina, wysoka insulina po godzinie i dwóch, niedoczynność tarczycy. No wszędzie coś nie tak. Powtórka badań męża 29 lipca, zaraz potem wizyta u dr W, może uda się mu coś wdrożyć co poprawi sytuację, bo póki co kwalifikujemy się tylko do ivf
tęczova, blair. lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
tęczova wrote:Tylko z tą dawką jest u mnie problem, ale jest sporo aptek w warszawie, które mają i koło których często bywam. Więc jakbyś chciała to możemy to jakoś ogarnąć. A endo nie może dać Ci recept na 100 i 25 i wtedy będziesz brała całą 100 i pół 25? Te dawki są juz w miarę dostępneLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs wrote:Ej a mozna kupic w aptece coś do mierzenia cukru sobie? Ale nie glukometr. Tylko jakieś paski czy cos nie za miliony 😊 bo chetnie bym sobie sprawdzila jak moj organizm reaguje na wieczorne jedzenie/niejedzenie.
Meggs lubi tę wiadomość