Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
OlivkowaMama wrote:Ja dlatego testowałam dopiero 15 dpo, żeby nie rozkminiać czy jest cień czy go nie ma.
Czekam na Twój Fiorelko wynik bety i trzymam kciuki aby to nie był żaden oszukaniec 👍
Beti ja to mam problem z krwią, nawet z żyły mi ledwo kapie i pielęgniarki się bulwersują, że za mało piję 🤷 -
N,.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:05
-
Teraz potwietdzamy bliźniaki fiorelli i zaraz Cię nęce Beti 😁 Tak w ogóle to miałyśmy się umówić na bezalkoholowy alkohol w Antoninie z brzuszkami, więc bierz się do roboty, bo tak opijemy Twoje dwie tłuste krechy!Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
coma wrote:To podaj adres w wiadomości i wyślę
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:06
-
Wik nawet spoko takie wczoraj wprowadzenie było, 2,5 godziny prawie, myślałam ze godzinka. Myślałam ze jajko zniosę dobrze ze była przerwa, bo niby były materace do leżenia ale wszyscy siedzieli wiec głupio mi się bylo położyć 😁 wiec było oki 😁😘
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Szybkie pytanie do dzieciatych: mały wczoraj wydał mi się ciepły, zmierzyłam mu temp. (mam termometr elektroniczny microlife jakiś NC150) i pokazał 37.5 dziś też w tych okolicach (37.1-37.3), ale poza tym nic mu raczej nie jest. Nie wiem czy się martwić, czy termometr do dupy, czy co robić?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti - tydzien czekania??? Masakra...
Szczesciara - o, nie mam. Nie wiedzialam, ze tak mozna Ale i tak odswiezam strone co minute :d
Dziewczyny, zobaczcie, zaczela sie fala ciaz, lada chwila wciagnie wszystkie.Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Betiś a nie testowałaś już wiecej? Ile jestes dpo?
-
Madziu a Jerzyk nie był okryty?? Czasmi jak się dziecko okryje to może być bardzo cieplutki. Też mam ten termometr z Gemini. Troszeczkę może zawyżać niż ten zwykły. Ostatnio nawet sprawdzałam. Na czole 39 pod pachą 38,6. Jeżeli będzie wyższa niż 38 to wtedy bym coś działała☺️☺️
Magda - mbc lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )