Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiorella, melduję, że oczywiście też widzę 😍 trzymam kciuki, żeby to było TO!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualnyNikodemko, przez Twoje fotoszopy się poryczalam, a nie mogę, bo już jestem w pracy. Pokazało się prawie od razu, a teraz jak wychodziłam z domu to się zrobiła taka cienka kreseczka, jakby wyssało barwnik. Ale sama wiesz jak jest z tymi cieniami, więc się nie nakręcam...
Nikodemka, madziorek86, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti słoneczko a co u Ciebie?
-
Dośka super! Nie słyszałam nigdy o szakszuce, przepis prosty. Wiec może sobie zjem na podwieczorek 😘😘
Dośka lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Beti cukier mierzylas 😁?
Ale moze u mnie sie cos jebie tez bo ja musze wyciskac krew z palca...
Wam normalnie leci?
U mnie nie poleci nic za cholere a mam ustawiony glukometr na 5Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 08:08
-
Nikodemko musi byc dobrze! kreska wczoraj ciemniejsza! Ale rozumiem oczywiscie Twoj niepokoj, oby wkrotce te wyniki sie pojawiły!
Fiorella no super, o ktorej beta? ile jestes dpo? Jakies nowe objawy?
Ja zostawilam w mojej aptece recepte do realizacji, po poludniu odbieram aromka. Zawsze mi smutno jak ide do tej apteki w kolejnym cyklu po cos, juz mam wrazenie, ze wszyscy mnie tam znaja i patrza ze wspolczuciem, ze ciagle nie wychodzi..eh. Wiem ze to paranoja i nie powinnam tego tak rozkminiac ale to uczucie jak wchodze do apteki jest silniejsze ode mnie
Dzis po poludniu mąż odbiera w koncu wyniki badania hormonow a jutro mam biopsje tarczycy a potem razem idziemy do androloga
Anionka jak wrazenia ze szkoly rodzenia?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Nikodemko musi byc dobrze! kreska wczoraj ciemniejsza! Ale rozumiem oczywiscie Twoj niepokoj, oby wkrotce te wyniki sie pojawiły!
Fiorella no super, o ktorej beta? ile jestes dpo? Jakies nowe objawy?
Ja zostawilam w mojej aptece recepte do realizacji, po poludniu odbieram aromka. Zawsze mi smutno jak ide do tej apteki w kolejnym cyklu po cos, juz mam wrazenie, ze wszyscy mnie tam znaja i patrza ze wspolczuciem, ze ciagle nie wychodzi..eh. Wiem ze to paranoja i nie powinnam tego tak rozkminiac ale to uczucie jak wchodze do apteki jest silniejsze ode mnie
Dzis po poludniu mąż odbiera w koncu wyniki badania hormonow a jutro mam biopsje tarczycy a potem razem idziemy do androloga
Anionka jak wrazenia ze szkoly rodzenia?
Ja mialam dostac Aromek od lekarza na nfz ale nie zdazylam hah bo najpierw mialam zrobic hsg a pozniej juz lekarz przestal przyjmowac w KaliszuWik89 lubi tę wiadomość
-
Dośka wrote:Ani0nka polecam! 😋
Beti u mnie to jest różnie, dzisiaj poszła, ale w domu nie raz wyciskałam.
Wiki trzymam kciuki za dobre wyniki!
Jedynie jak jestem na heparynie to nie mam problemu.
I to kolejny przyklad ,ze ta heparyna jest mi potrzebna -
Hihi, patrzcie jakie łase na tę fanfary na pierwszej stronie hihi 😂
Fiorelko, czekamy na betę 😘 Wyskocz gdzieś w regulaminowej dłuższej przerwie. Pliska 😘 A w drodze do domu zakup z dwa teścik i sikaj wieczorkiem. Nie nakręcamy się, czekamy, ale jak, skoro taki piękny różowy cień! 💗
Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wiki, mam identyczne odczucia jak idę u siebie do apteki. Tyle to wszystko trwa, masakra czuje, że będę ostatnią staraczką na tym wątku. Jakoś pozytywne myślenie ucieka ode mnie w tym cyklu.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Fiorella - nic nie mowie... ale swoje wiem Jesli pokazala sie od razu, to nie ma o czym gadac. Czekam na wynik Twojej bety i otwieram Piccolo
Wik - wiem o czym mowisz, ja dlatego nie chcialam chodzic do apteki w mojej miejscowosci, bo Pani do mnie zawsze zagadywala i z takim politowaniem pytala jak sytuacja... Nie lubilam tego, mimo ze nie chciala zle.
Dodzwonilam sie do labu. Szanowna starsza pani ustawila wczoraj czas oczekiwania na wynik „2 dni robocze”. Z tego co rozumiem to poprzednia pracownica zawsze dodawala, ze ma byc na cito, a ta tego nie zrobila, mimo ze 2 razy pytalam czy wynik bedzie tego samego dnia... Tym sposobem bede miala bete dopiero dzis kolo 16.00 😭Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ja dlatego testowałam dopiero 15 dpo, żeby nie rozkminiać czy jest cień czy go nie ma.
Czekam na Twój Fiorelko wynik bety i trzymam kciuki aby to nie był żaden oszukaniec 👍
Beti ja to mam problem z krwią, nawet z żyły mi ledwo kapie i pielęgniarki się bulwersują, że za mało piję 🤷
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
coma wrote:Ja dziś z nudów czytam wszystkie wątki na forum
Beti, jak chcesz to mogę Ci wysłać Aromek bo ja wykupiłam a już nie zdążyłam użyć. -
Lami wrote:Hihi, patrzcie jakie łase na tę fanfary na pierwszej stronie hihi 😂
Fiorelko, czekamy na betę 😘 Wyskocz gdzieś w regulaminowej dłuższej przerwie. Pliska 😘 A w drodze do domu zakup z dwa teścik i sikaj wieczorkiem. Nie nakręcamy się, czekamy, ale jak, skoro taki piękny różowy cień! 💗
Mnie tez chyba musicie czyms przekupic bo inaczej widze nie zajde hahahahahPestkaa lubi tę wiadomość
-
Teczova nie mysl tak prosze.Tez mam czasem tego typu mysli ale staram sie je odgonic.Coraz mniej nas staraczek a to daje najwieksza nadzieje.Kazda sie doczeka
Wik89 lubi tę wiadomość