Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, fajnie, że masz już dupka i dziekuję za odstąpienie 😊
Blair, jutro zielone światło i do boju! Trzymam kciuki! 😘
Alex, już wysyłam adres ☺
Powiem Wam, że dołączam do dwóch Waszych wyzwań: 0,5 kg warzyw dziennie i dieta bez słodyczy 😁 To kto jeszcze podjął rękawice?
Umówiłam się już do endo na wtorek po skierowanie na krzywe ☺
A! I wróciłam od dziś do biegania, było super 😀Wik89, Arashe, Dośka, przedszkolanka:), Nona, blair., fiorella82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
My jeszcze czekamy na wyniki hormonow meza, no nie ma kodu do wynikow online tylko musi odebrac 😂🙈
Alex, kochana, wielkie dzieki za propozycje, kurcze no zagapilam sie zupelnie! Dzis mi sie przypomnialo, ze proponowalas mi jakos czas temu lamette... a niestety jesli mam zaczac pojutrze rano to raczej przesylka nie dojdzie do tego czasu, musze jutro wykupic recepte i tez mam to ogromne opakowanie 25szt wypisane
Aha wlasnie spojrzalam , ze mam na recepcie Aromek a nie Lametta, chyba ten sam sklad. No ale kupie juz Aromka w takim razie.
Moze innej staraczce sie Lametta przyda
Gin odpisal zeby brać od 5 do 9 dc czyli tak jak Clo no i 11 dc mam monit.
Tak szczerze Wam powiem, ze już wezme tego aromka w tym cyklu skoro gin tak mi zaproponowal, bo juz chce sie trzymac koncepcji jednego lekarza, ale na monicie za tydzien zapytam co dalej i jesli w tym cyklu nam nie wyjdzie to mysle ze albo podchodzimy do iui albo, jesli lekarz meza zdecyduje, ze to jeszcze nie ten moment, chcę przerwe od stymulacji w oczekiwaniu na poprawe wynikow meza i iui. Bo jednak nie jestem przekonana co do brania przeze mnie tych lekow w naszej sytuacji. No ale ten cykl jeszcze idziemy na calosc moze bedzie TEN strzalNona, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
To dosyć drogie tabletki, ta lametta, a sprzedają tylko całe duże paki właśnie. Bo CLO było po 10, a tu 30. Aromek to chyba to samo jakby któraś potrzebowAła lamettę to się odzywać bo mi się na drugie chyba nie przyda tak szybko data do 2021 chyba
Słoneczko czekam na info
Wik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Słoneczko ale bym pobiegała!! jestem totalny obżarty kapeć aktualnie cały dzień na nogach to nawet mi się już ćwiczyć nie chce..
Niestety poległam w słodyczach- dzisiaj kostka nussbaiser .. a warzywa staram się,mam min.w trzech głównych posiłkach -
Przedszkolanko, pobiegasz po porodzie jak dojdziesz do siebie, a teraz odpoczywaj 😊 Ja dzisiaj jakiś swój rekord pobiłam, a wróciłam po długiej przerwie i zasiedziana haha
Mnie strasznie ciągnie do słodkiego.. Ale nie daję się pokusie 😁
Beti82, blair., przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nigdy juz nie uwierze w spadajaca „na okres” temperature! U mnie spadla na ciążę
No i tak, jak myslalam. Wynikow nie ma. Rano bede tam dzwonic. Test na mutacje zamowiony. W koncu!Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Madziorek - jak zobaczd wynik bety, to ustawie suwaczek, co mi tam
Domi - ale nam dostarczysz emocji! Lada moment ❤️madziorek86, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 05:24
Słoneczko123, Pestkaa, Dośka, alex0806, Ani0nka, Nona, Anhydra, Biegającą-mama, Beti82, tęczova, madziorek86, OlivkowaMama, Lami, Szczęściara, Niezapominajka2, blair., Kasztanek, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość