Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko - obstawiam, ze nie bedzie dzis tego wyniku. Dzwonilam do labolatorium, nikt nie odebral, na stronie jest, ze pracuja do 18.00. Jestem zla. Jak badalam jakies mniej wazne rzeczy podczas staran, to byly wlasciwie od razu, a jak czekam na ten jeden z najwazniejszych w zyciu, to nawalaja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Magda czyli nie karmisz piersią skoro już owulka? No bo rozumiem że karmiac nie pojawia się od razu okres? Ja karmilam 10m I po 6msc około okres jak już rzadziej karmilam. My uzywalismy gumek od razu 6 tygodni po cc pierwszy sex w gumie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 19:46
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - obstawiam, ze nie bedzie dzis tego wyniku. Dzwonilam do labolatorium, nikt nie odebral, na stronie jest, ze pracuja do 18.00. Jestem zla. Jak badalam jakies mniej wazne rzeczy podczas staran, to byly wlasciwie od razu, a jak czekam na ten jeden z najwazniejszych w zyciu, to nawalaja.
-
Nikodemko u mnie np SLA wrzuca nawet po 22 wyniki tak ze labo sobie A wyniki sobie czasami.
Nona ty zajdziesz od tej diety ;p W sumie ja ją dostałam w listopadzie, stosowałam do świąt A 3 grudnia miałam w sumie ostatni okres takze też zarażona wirusami! ;p
Nie mam sił normalnie po dzisiejszym. Jakiś taki dzień aktywny, ale z dupy. Ja poproszę może jakąś wirtualną siłę i moc na dziś. Bo nawet nie mam siły się ogolić :pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Przedszkolanko - obstawiam, ze nie bedzie dzis tego wyniku. Dzwonilam do labolatorium, nikt nie odebral, na stronie jest, ze pracuja do 18.00. Jestem zla. Jak badalam jakies mniej wazne rzeczy podczas staran, to byly wlasciwie od razu, a jak czekam na ten jeden z najwazniejszych w zyciu, to nawalaja.
Wyniki nie są wprowadzane w punkcie pobrań, tylko w laboratorium analitycznym, gdzie robione jest badanie krwi. -
Sunshine, wlasnie tam dzwonilam i to tam pracuja do 18.00 Bo punkt pobran u nas to komuna, czynny tylko od 7.00 do 11.00, pracuja w nim emerytowane pielegniarki, ktore nie ogarniaja systemu.
-
Meggs wrote:Dzieczyny a na zajecia w szkole rodzeni to chodzicie same czy z partnerami?
Tylko u nas w mieście jest chyba tak drętwo... żadna z koleżanek z mojego miasta nie brała faceta do SZR. A znajome z Torunia i Warszawy mówiły, że chodzi większość par. Chociaż wg mnie gadanie 2-2,5 godz o porodzie, kp i połogu może okazać się mega nudne dla faceta i ja wybiórczo, to co uważam za ważne, przekazuję mu żeby wiedział
Ale zdecydowanie fajnie jest iść, nie wyczyta się wielu rzeczy w internetach, albo fajnie jest mieć potwierdzenie tego co już się przeczytało. Super też jest obchód po porodówce. Ja dodatkowo dostałam dwie torby jakiś gadżetów (smoczki, butelki itp.) i i wartościowe poradniki Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego i dwa dot. kp przygotowane przez Lovi i Avent.Meggs, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemko... nie denerwuj się, na ukojenie popaczaj sobie jeszcze raz na swój ostatni wysikany test, przyrost widać gołym okiem kochana. Nie nakręcaj się wynikiem to tylko cyferki 😊
Nikodemka, przedszkolanka:), Arashe, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
Alex sily na golenie to jedno, a jeszcze ta niemoc fizyczna. Mi to nawet nogi ciężko ogolic, zwłaszcza lewą z lewej strony... nawet się wczoraj zacielam mocno. Dlatego zwykle na nogi używam kremu i usuwam gąbką. I oświadczyłam mężowi, że jak chce bym była ogólna... to musi już sam mnie golic, bo już nie daje rady.
Pestka dobrze mówiWik89 lubi tę wiadomość
-
Pestka, ja też dostałam z Lovi butelkę, smoczek i jakiś poradnik karmienia. I jeszcze jakieś gifty będą, koleżanka mówiła Ale u mnie o wiele więcej tych spotkań, bo 3 razy w tygodniu przez 5 tygodni wykłady, na koniec jest wycieczka po szpitalu. I bardzo dużo ludzi chodzi, dzisiaj na wykładzie znowu było z 70 osób. A na ćwiczeniach 25 bo jakoś tyle miejsc było przygotowanych. Ale są po 2 grupy dziennie, przed i po wykładzie. Ja będę chyba na tę 15.30 chodzić i o 18 po wykładzie do domu Chyba że pójdę z mężem to wtedy na 18 ćwiczenia
Nikodemko, ta beta to tylko cyferki a przyrost widać gołym okiem, tak jak to Pestka stwierdziła
Arashe ja to już zarosłam bo nie widzę nic poniżej brzucha Jutro się ogolę, może mąż wspomoże, bo idę do lekarza w środę a nie lubię iść nieogolona Nogi jakoś daję radę, w sensie łydki, a uda to już wysiłek.
Ale dzisiaj jest sukces. Nie przytyłam w ciągu ostatnich 2 tygodni! Nawet 0,5 kg mniej ważę. Więc pewnie te upały robiły swoje. Brzuch rośnie, bo to widać, ale nogi jakieś lżejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 20:27
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Macie racje, beta to tylko cyferki, ale wiecie jak wyglada to szalenstwo pierwszych dni ciazy Chce wiedziec wszystko i na juz.
Jejku, czas naprawde strasznie szybko leci. Zaczynacie szkoly rodzenia, a niedawno robilyscie testy. Szok.
Jak patrze na suwak Meggs, to az nie dowierzam, bo dokladnie pamietam dzien, w ktorym wyslala zdjecie pozytywnego testu.Wik89, Pestkaa, Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny