Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiorella! To nie jest cien jak miesiac temu u mnie! To rozowa kreseczka w prawidlowym miejscu. Wyszla w regulaminowym czasie? Nie nakrecam Cie, ale lec na ta bete, a jak bedziesz miala juz wynik, to napisz mi ktorego marca widzimy sie na porodowce
Pozwolilam sobie przyciemnic:
fiorella82, Ani0nka, Dośka, madziorek86, OlivkowaMama, blair., Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiorella trzymam kciuki za betę ! U mnie tez była pozna implantacja teraz!
Dziewczyny zazdroszczę wam tego wyzwania ze słodyczami i ćwiczeniami, ja swoje zacznę w październiku jakby będziecie się zajadać ciążowym zachciankami ☺️
Nona, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Mojego wyniku nadal nie ma, naprawde nie wiem o co chodzi, musze tam zadzwonic.
Mimo wszystko, stresuje sie przez to -
Fi,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:05
-
Anionka - to samo co zwykle... Tylko inna babka obslugiwala i naprawde przypuszczam, ze cos pokrecila.
Znalazlam jakies stare, ale wazne skierowanie na bete od mojej poprzedniej ginekolog. Jutro sprobuje zbadac w szpitalu, tam wynik jest po 2h. -
Fiorella ja widzę kreskę! Czekam na bete 😍
Nikodemko na Twoją niezmiennie też,to jakieś jaja są..
My dzisiaj na miasto i ploty . I jade po tą koszule,mam nadzieje,że coś kupię.
Biegająca od pazdziernika zaczynam z Tobą! a dziewczyny wtedy niech nadrabiają za nas tak ładnie jak my teraz za nie😀Biegającą-mama, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie Nikodemko, kreska jest bardzo wyraźna więc nic się nie denerwuj 🙂
Wypiłam to cholerstwo 😜 Miałam taką z apteki smakową-pomarańczową to dobrze wjechało. Teraz nuudaaa 😉 Na czczo z palucha 77.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 07:49
Ani0nka, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
-
Dośka piękny wynik na czczo z palca 😘 ja dziś 82 😊😊 co jadłaś wieczorkiem i o której?
Dośka lubi tę wiadomość