Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak mi tesciowa powiedziala, ze bedzie dziewczynka, to bedzie dziewczynka. Czarownicom ufam bardziej niz becie 😂
Cytrynowy sok, OlivkowaMama, Szczęściara, blair., Wik89, Pestkaa, Słoneczko123, fiorella82, alex0806, przedszkolanka:), Meggs, Magda - mbc, Arashe lubią tę wiadomość
-
Haaaah, ja tu wchodze spokojnie bo jeszcze daleko do 22 a tu juz takie dobre wiesci! Fiorella wspaniale!!!!😍 bylam pewna wlasciwie po tej porannej kresce, super ze masz potwierdzenie 😊 fala trwa! trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!
A ja wlasnie wrocilam do domu przemoczona kompletnie ale z medalem (kazdy dostawal, nie bylam bynajmniej w czołówce 🤣) z City Trail Run 5 km 😎
Męzowi super podnioslo sie fsh z okolo 4 do 10,5! co prawda ma teraz testosteron ponad norme,podejrzewam, ze to tez sprawka Clo, no ale zobaczymy co jutro powie lekarz na te wyniki
Blair bardzo sie ciesze, ze u Was takie pozytywne wiesci! Oby to byl ten cykl😘Pestkaa, Nona, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), sunshine03, blair., Nikodemka, Meggs lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wczoraj i przedwczoraj jadłam makaron ze szpinakiem (uwielbiam go dałabym się za niego pokroić) na kolację naleśniki z dżemem bo spadł mi cukier. Dziękuję wam bardzo za rady. Jutro z rana lecę powtórzyć mocz w takim razie. Dziękuję wam za rady. Trochę się uspokoiłam bo może to rzeczywiście przez źle pobrany mocz wyszły właśnie takie wyniki.
Dziękuję wam.19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Domi, zwalniaj brzuch:P
Kark, nie pogratulujesz fiorelli?
A kto Ci kibicować jak lezalas z krwiakiem, zakamufluj sie na bis I wracaj, niedługo wszystkie zajda I urodza, przeniosą sie na na grupę na fb fioletowe matki 2019/2020 I Cię nie przyjmiemy hahasunshine03, Nona lubią tę wiadomość
-
Dokładnie Sunshine! U mnie dosłownie wszystko wskazywalo na dziewczykę ( no może prócz tego że wymiotowałam tylko 5 x a z Polą 5 x dziennie😂) i jest chlop 😀
Ale jak Nikodemce mówi tesciowa to nie ma bata😂😂😂 ja tam bym i ze strachu uwierzyla😂😂
Wiki gratki! Ale pewnie się super czujesz mimo źe mokra
Trzymam kciuki za męża jutroWik89 lubi tę wiadomość
-
Spoko loko Nona, zrobimy synchronizacje testowo-porodową! Choć aktualnie przeżyłam taką rozmowę z człowiekiem, który podobno jest moim mężem, że jeśli dziś po niej nie urodzę to moje Maleństwo będzie miało żelazne nerwy... Żyły sobie wypruję, życie oddam ale mojego syna wychowam na człowieka z honorem i godnością. A nie kretyna
Nona, przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Jak będą 2 krechy u mnie w lipcu to stawiam Ci wodę niegazowana bez lodu i z cytryna na Kazimierzu.
Jak to z Cytryną? Ja mam daleko do Krk 🙆😂😂😝
Wik brawaaaa za bieg, ja dzisiaj nie pobiegalam jednak bo kiepsko się czuję, mam wyrzuty że nie pobiegalam ale tak mnie brzuch boli że szok. Jutro pobiegnę! Tak 😁Wik89, Nona, Beti82, blair. lubią tę wiadomość
-
Domi jakie postanowienia z wieczora ;p idź ty lepiej ciśnij;p księżyc poobserwuj bo zaćmienie niby (u nas nie widać, chmury są). Możesz ewentualnie powyć do księżyca w pełni i zaćmionego ;p
Faktycznie jak teściowa wiedźma coś wywróżyła to strach się bać ;p Moja bankowo na miotle lata, taka to hetera;pWik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tesciowa czarownica doooobre 👍
Kochane ja przez najblizsze dni bede troche mniej na biezaco tutaj, bo mamy gosci u nas w domu do poniedzialku, wiec po pracy glownie bede z nimi czas spedzac... choc na pewno bede tu i tak zagladac X razy dziennie
Nona kciuki za Twoje testowanie bo chyba w weekend?
Fiorella mooocno trzymam kciuki za bete! Za Twoja Nikodemko tez! Ale jestem spokojna o Was! Wspanialy ten lipiec na fiolecie poki co 😍
Dośka mam nadzieje, ze uda sie szybko unormowac cukry!
Teczova o Was tez mysle, mam nadzieje, ze wkrotce wyniki meza sie poprawia i sie Wam uda naturalnie😘
Domi jak samopoczucie?
Ja od jutra zaczynam z aromkiem, we wtorek monit
Beti Ty - o ile przyjdzie małpa - zaczynasz z clo? Blair rowniez? Moze cos nam w koncu wyjdzie z tych stymulacji
blair., Nona, tęczova lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023