Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko teściowej odnośnie płci trzeba słuchać
u mnie szybko powiedziała, że na pewno będzie chłopak, bo nie zbrzydłam, także ten...
ale żeby nie było, teściową mam bardzo spoko heheWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 22:10
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Tesciowa czarownica doooobre 👍
Kochane ja przez najblizsze dni bede troche mniej na biezaco tutaj, bo mamy gosci u nas w domu do poniedzialku, wiec po pracy glownie bede z nimi czas spedzac... choc na pewno bede tu i tak zagladac X razy dziennie
Nona kciuki za Twoje testowanie bo chyba w weekend?
Fiorella mooocno trzymam kciuki za bete! Za Twoja Nikodemko tez! Ale jestem spokojna o Was! Wspanialy ten lipiec na fiolecie poki co 😍
Dośka mam nadzieje, ze uda sie szybko unormowac cukry!
Teczova o Was tez mysle, mam nadzieje, ze wkrotce wyniki meza sie poprawia i sie Wam uda naturalnie😘
Domi jak samopoczucie?
Ja od jutra zaczynam z aromkiem, we wtorek monit
Beti Ty - o ile przyjdzie małpa - zaczynasz z clo? Blair rowniez? Moze cos nam w koncu wyjdzie z tych stymulacjiprzedszkolanka:), blair., Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Brawo Wik! 💪
Nona - ja leczylam candide przed hsg i pomogl mi Pumafucin w globulkach.
A no tak, musze zerknac w chinski i ksiezycowy kalendarz 😂Nona lubi tę wiadomość
-
Domi jak ja Cię dzisiaj świetnie rozumiem!! I niech tylko teściowa się wtrąci do wychowania Olusia! Niestety,ale w jej efektach widzę braki!!
Sunshine moja do pierwszego porodu tez byla spoko 😀😂😂 nawet mi śniadanka i kolacje robila ;p
Czyli na sierpień kolejna mocna fala zieleni idzie 💪💪💪blair., sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Z tego wkurwienia wszystko mnie boli, dobrze że kretyn poszedł do pracy bo bym go udusiła poduszką w nocy... Idę zaparzyć wiadro melisy a potem się zastanowić na co mi facet w życiu 🤔🤔🤔
Nikodemko, ja obstawiam chłopaka. A tak w ogóle to w moim śnie, Ty rzygałaś w krzakach a Nona odstrzelona czekała na sesję brzuszkową. Także Nona pełen luzik, wypij jeszcze białe wino maryjne przed testem i będzie gitara👌👌Nikodemka, przedszkolanka:), Słoneczko123, Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Mi się sprawdził i chiński kalendarz i test z soda 😁 ale ja też byłam pewna chłopaka na milion procent 😁
U Nikodemki mała księzniczka wiadomka 🥰
Ja nastawiam budzik na 5 rano bo musze zrobić zastrzyk i ide badać anty xa 😆😆Nie musze być na czczo no nie?
Ps. Domi dziś pełnia co Ty tu jeeszcze robisz? 😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 22:22
blair., Domi_tur lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio próbowałam kupić to wino maryjne ale ekspedientka dziwnie tylko patrzyła i twierdziła że nie ma żadnego wina z Maryją 🙆 pewnie dla siebie wszystko odłożyła, niedługo to będzie tak trudno dostępne jak ten wasz eutyrox czy jak mu tam 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 22:26
Wik89, blair., Słoneczko123, Nona, Meggs lubią tę wiadomość
-
Domi, o nie! Oby Twoje proroctwo a propo rzygania sie nie sprawdzilo. Mam lęk przed rzyganiem Nona, spiesz sie, zebym jeszcze dala rade Ci sesje trzasnac
Moja tesciowa twierdzi, ze jesli mamy wybrane imie dla dziewczynki, a dla chlopca nie, to bedzie dziewczynka. Fascynujaca teoria! U mnie w chińskim 50/50, bo nie wiem czy do poczecia doszlo w czerwcu czy w lipcu, to byl przelom miesiaca.
Na sode na pewno tez nasikam :d Ja po prostu od zawsze czulam, ze pierwsze dziecko, to bedzie corka.
A co do facetow... Przylaczam sie do teamu „udusze poduszka”. Caly dzien mnie wkurzal, a teraz zatykam mu noc, bo chrapie jak warchlak. -
Nikodemko my mieliśmy imię dla córeczki wybrane 🙃 teoria teściowej się klopsła.
Cytrynowa ja kupowałam zawsze w Lidlu, Biedrze lub Żabce
Meggs, zaćmienie zadziałało, ale nie na mnie 😂 cały czas wierzę, że ta pełnia na mnie wpłynie, ale jeszcze nie wiem w jaki sposób i na co dokładnie :pWik89, Cytrynowy sok, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Dzięki Domi, ratujesz mój aktualny cykl 😁 jutro idę do biedry po zapas niebiańskiego trunku.
Edit:
Tak taaaaak to takie niebieskie, kub sobie Blair to razem zajdziemy, teraz trzeba dwojkami testy robić 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 22:45
blair., Domi_tur, Nikodemka, Nona, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Liebfrauenmilch jest w Biedrze na bank, przynajmniej u mnie. To jedno z pierwszych win jakie pilam w zyciu. Mozna pić w opór, mszalne nie upija :d
Nona, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość