Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To wszystkie staraczki w tym cyklu piją to wino i zachodzą, jeszcze jak mszalne nie upija to można do woli! 😄 No i to jest dla mnie super wiadomość 😄
Słoneczko ja odkorkowuje pierwszą butle w czwartek, będziemy miale wesołe cykle 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 23:11
Nona lubi tę wiadomość
-
Jeszcze jak Beti i Nona zaraz zatestują to w sierpniu musi zajść pięć staraczek żeby pobić lipcowy rekord! No to będzie wyzwanie ale jest do zrobienia 😄
A nie, jeszcze Najmłodsza i Malinowa mogą wpasc w lipcu chyba! Trzymam kciuki, sytuacja jest wielce rozwojowa 🤞😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 23:26
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie cukier 92 🙈 o 2 za dużo, bo wieczorem zamiast kanapek zrobiłam pancakes bananowe i pół arbuza wpierdzielilam 😂 wiec na wieczór owocom i naleśnikom mówimy nie 😢
-
Fiorella GRATULACJE!!🍼🎉🎀 Coś czułam ze to pozna implantacja ale ciuchutko czekałam ! Ale super wiadomości! Jeszcze Nona i może Beti 🤔!
Najmłodsza trzymam kciuki za zarodeczki, oby teraz wszystko było jak należy !!
Nikodemko ja za swoją teściowa nie przepadam, ale zawsze jak coś skomentuje to chodzę tydzień i się zastanawiam, bo przejdziesz wiedźma może mieć racje 😭😭
Meggs biedna! Niech Lami szybko wstaje i Ci coś odpowie hehe ja nie mam pojęcia czy trzeba być na czczo !Nona, Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Anionka arbuz mimo, ze to "sama woda" niestety ma wysoki indeks i podnosi cukier plus pancake pewnie z białej maki 🤔 I taki wynik miał prawo u Ciebie wyjść 🙁
A pytanie do dzieciatych : Jak wy wytrzymujące ze swoimi dziećmi na wakacjach 😂 Na plazy 15 min w miejscu nie posiedzi, zjeść na mieście nic się nie da, wstaje o 5 rano a śniadanie o9... jeszcze wczoraj mi na deptaku uciekł i zrobił kupę w majtki 😂 Za ile lat można na normalne wczasy pojechać ? I jak mi napiszecie, ze wasze dzieci to aniołki na wakacjach to chyba jak Kark usune konto 😂Ani0nka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Doska No niestety nie napisze Ci nic pocieszającego! Ale w sumie plusy są bo taka cukrzyca uczy zdrowego odżywiania, dwa jest szansa na mniejszy wzrost wagi a taka np ja nie muszę się pilnować to sobie folguje.
Jakby lekarz chciał od razu wprowadzać insulinę to powiedz ze zaczniesz od diety , będziesz mierzyć cukry pilnować jedzenia i zapisywać, insulina to w ostateczności 🙂Dośka lubi tę wiadomość
-
Dośka przyjęłam to podaj emaila
A ja miałam sekundowy zawał cukier po śniadaniu wyskoczył mi 188, mówię niemożliwe, ten sam palec ta sama krew drugi raz 150, później trzeci pasek 205, mówię no nie umieram. Ale później sobie pomyślałam ze nie myłam rak po śniadaniu i jeszcze były trochę tluste od wędliny. Umyłam porządnie i cukier 105 😁 także myjcie dokładnie raczki przed sprawdzeniem cukru 😁
Idę sobie drzemać dalej 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 07:16
Dośka lubi tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Anionka arbuz mimo, ze to "sama woda" niestety ma wysoki indeks i podnosi cukier plus pancake pewnie z białej maki 🤔 I taki wynik miał prawo u Ciebie wyjść 🙁
A pytanie do dzieciatych : Jak wy wytrzymujące ze swoimi dziećmi na wakacjach 😂 Na plazy 15 min w miejscu nie posiedzi, zjeść na mieście nic się nie da, wstaje o 5 rano a śniadanie o9... jeszcze wczoraj mi na deptaku uciekł i zrobił kupę w majtki 😂 Za ile lat można na normalne wczasy pojechać ? I jak mi napiszecie, ze wasze dzieci to aniołki na wakacjach to chyba jak Kark usune konto 😂
Hahah. Skąd ja to znam 😂 moja też nie usiedzi, ucieka, chce wszędzie tam gdzie nie można. Ja mam tylko nadzieję, że za rok jak dzidziuś już będzie to ona zacznie się w końcu słuchać 😂Biegającą-mama lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️