Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy moglaby ktoras odtanczyc jakis taniec,zebym @ dzisiaj dostala
Bardzo mi zalezy ,zeby to w terminie bylo a dzis termin @
Bo inaczej bede miala problem z monitoringiem -
Nona - sto lat dla corci
Moja bedzie chodzila w jeansowych spodenkach, a jak 😎
Beti - wino, seks, goraca kapiel i cwiczenia
Dziewczyny pomozcie.
Czym rozni sie beta-hcg od bety-hcg całkowitej (total)?
Bo patrze teraz na stronie alabu, ze ta zwykla jest o 10 zl tansza.
Nona lubi tę wiadomość
-
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:12
-
[Q
-
[
-
Beti Nikodemka też tak mówiła
Czytam o tych Twoich seksach i myślę, że coś mi się poprzestawiało. Jakieś obce mi się to wydaje, nie na miejscu i bez sensu.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Beti - tylko ja chyba do tej pory badalam te zwykle -_- Tyle, ze przez strone jest tansze. Dobra, zaplace na miejscu, bo jeszcze zle kupie :d
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Beti - tylko ja chyba do tej pory badalam te zwykle -_- Tyle, ze przez strone jest tansze. Dobra, zaplace na miejscu, bo jeszcze zle kupie :d
A jak masz napisane na wyniku? -
No wlasnie mam napisane b-hcg gonatropina kosmowkowa. A na stronie przy calkowitej jest b-hcg gonatropina kosmowkowa (total). Poprosze po prostu o taka sama jak dwie poprzednie, zeby nie popelnic gafy
-
Ja wam powiem ze ludzie to sa beznadziejni. Serio totalnie beznadziejni. Bylam w tym alabie , z 10 osob przede mna. Wiec skorzystalam i powiedzialam pielegniarce ze jestem w ciąży. Oczywiscie powiedziala ze mam pierwszeństwo. Na co Ci ludzie wlezli za mna do gabinetu i zaczeli wrzeszczeć. Ze w jakiej ciąży, chyba na 15 min, ze sie gowniara puściła, ze jak mi nie wtyd itp itd. Szczerze byłam w szoku. Pielegniarka ich wywaliła, powiedziała zeby sie nie przejmowac, bo codziennie sa takie cyrki ale serio to przeszło moje wyobrazenie 🙄 jak wyszłam to stara baba i mąż wielce niepelnosprawnej zony z orteza na kostce dalej zaczeli swoja litanie. Spojrzalam tylko na ta kobiete i zapytalam czy jako kobiecie nie jest jej wstyd i wyszłam. Ale bylo mi tak przykro , ze sie az popłakałam wracajac... mimo, ze normalnie zlewam takie teksty. Ale jakim człowiekiem trzeba byc żeby powiedziec takie rzeczy obcej osobie 🙄 masakra 😔😔
-
Meggs wrote:Ja wam powiem ze ludzie to sa beznadziejni. Serio totalnie beznadziejni. Bylam w tym alabie , z 10 osob przede mna. Wiec skorzystalam i powiedzialam pielegniarce ze jestem w ciąży. Oczywiscie powiedziala ze mam pierwszeństwo. Na co Ci ludzie wlezli za mna do gabinetu i zaczeli wrzeszczeć. Ze w jakiej ciąży, chyba na 15 min, ze sie gowniara puściła, ze jak mi nie wtyd itp itd. Szczerze byłam w szoku. Pielegniarka ich wywaliła, powiedziała zeby sie nie przejmowac, bo codziennie sa takie cyrki ale serio to przeszło moje wyobrazenie 🙄 jak wyszłam to stara baba i mąż wielce niepelnosprawnej zony z orteza na kostce dalej zaczeli swoja litanie. Spojrzalam tylko na ta kobiete i zapytalam czy jako kobiecie nie jest jej wstyd i wyszłam. Ale bylo mi tak przykro , ze sie az popłakałam wracajac... mimo, ze normalnie zlewam takie teksty. Ale jakim człowiekiem trzeba byc żeby powiedziec takie rzeczy obcej osobie 🙄 masakra 😔😔
Dobrze,ze u nas jest maszyna do drukowania nr i tam sobie klikasz ,ze w ciazy
Wtedy nikt papy nie drze.
przedszkolanka:), blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
Boze, Meggs. Nie wierze... Naprawde nie wierze, jak mozna nie miec w sobie zadnej empatii i kultury.
Wiadomo, ze nie ma sie co przejmowac, ale z drugiej strony strasznie to przykre, ze chociazby kobiety robia to sobie nawzajem. -
Matko Meggs, chamówa totalna! Pielęgniarka powinna im zwrócić uwagę za takie bezczelne wrzaski! A nie że każe się nie przejmować. pewnie w labo sami starzy ludzie którzy nie mają co z życiem zrobić i uwielbiają marudzić. W labo nie wystoi A pod klatką będą gadać, albo tak jak u nas pod kościołem stare babki 80 letnie sprzątają i trawę na klęczkach wyrywają ;/ to jest chory kraj ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs kurcze, takie akcje to masakra. 21tc to przeciez widać a tu takie podejście? Nie chcę myśleć co było w początkowych tygodniach.
Stare baby są najgorsze, bo one nigdy żadnej uprzejmości nie doświadczyły będąc w ciąży i się mszczą.
Olej babsztyla, należy Ci się pierwszeństwo, a tłumaczenie zostaw personelowi.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy