Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Vian a rodzice z nim dużo czasu spędzają? Pracują z nim? Uczą przez zabawę?
Nona moja lubi się bawić z dziećmi (nie chodzi do przedszkola),ale nie raz jest tak,że woli sama lub ze mną , zależy jakie na placu zabaw się dzieci trafią. Ma kuzyna czy koleżankę i z nimi zawsze się bawi. Ostatnio byłysmy na placu i powiem Ci,że praktycznie każde dziecko bawiło się osobno - co o niczym nie świadczy Dobrze,że przedszkolanki obserwują,ale niech też nic nie wmawiają i nie stresująNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No bratowa jest z nim cały czas, ale czy się z nim bawi to nie umiem powiedzieć. Mam do nich 300km.
Sama się zastanawiam nad pojęciami abstrakcyjnymi, ale co usłyszałam to, że nie rozumie co to znaczy jutro albo później.
Podobno jak się bedzie z nim duzo pracowac to jest szansa ze pojdzie normanie z dziecmi do szkoly.Nona lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Niezapominajko - cokolwiek sie nie dzieje, to na pewno bedzie dobrze. Wiem, ze wrocisz do nas z dobrymi wiesciami. Zosia przecudna ❤️
Teczova - udaje, ze tego nie przeczytalam. Bede wsiadac w pociag z wozkiem i spacerowac z WAMI po Warszawie. -
Niezapominajka2 wrote:Sunshine mam tylko do Ciebie pytanie, bo kojarzę, że pracowałaś w gabinecie stomatologicznym. 2 dni temu zmieniłam szczoteczkę z elektrycznej na manualną i zaczęły mi krwawić dziąsła. Jak długo może to tak normalnie potrwać aż się przyzwyczają do nowej? Ogólnie na początku ciąży byłam na przeglądzie, po którym miałam mieć usunięcie kamienia i osadu, ale przekładali mi tę wizytę sryliard razy aż się wkurzyłam i ich olałam, znalazłam gabinet na osiedlu i idę dopiero 2 sierpnia. Boje się, że to nie jest kwestia przyzwyczajenia tylko stan zapalny, którego nie zauważyłam, bo elektryczna wg mnie nigdy nie masowała dobrze dziąseł a sama jadę szczoteczką po całości dokładnie... dlatego dopiero teraz krwawią. A przecież stan zapalny w buzi jest niebezpieczny dla maluszka 😢
Ty chyba bierzesz acard, prawda? Krwawią Ci od acardu, spokojnie. Mnie całą ciążę krwawiły dziąsła. Myj najlepiej małą i bardzo miękką szczoteczką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 20:59
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Niezapominajko cokolwiek się dzieje jestem z Wami. Myślę każdego dnia co u Was. Mam nadzieje ze poniedziałkowe wieści okaza się w pełni pozytywne i będziesz mogła odetchnąć. Ściskam Cie mocno! A Zosia to sama słodycz 🥰🥰
-
Mi też krwawia i w pierwszej ciazy też krwawily, zwłaszcza jak za mocno wyjadę szczoteczka, a używam tylko miękkiej. Niezapominajko trzymam kciuki za Was, by wszystko było dobrze, i śliczna córcia
A ja mam pytanie do dziewczyn z problemami tarczycowymi. Czy ktoras z Was ma niedoczynność, czy tylko nadczynnosci? Moja bratowa miała nadczynnosc i leczenie jodem zniszczylo jej zupełnie tarczyce, teraz ma niedoczynność i nie może unormowac hormonów... Martwi się, że nigdy nie będzie mogła starać się o dziecko