Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex super, ze z malutką wszystko dobrze😍
Fiorella, kochana, wyobrazam sobie, ze masz w sobie teraz i ogromna radosc i strach, ale objawy o ktorych piszesz nakazują myśleć pozytywnie! Trzymam kciuki za jutrzejsza bete😘
My po wizycie u lekarza meza, jest bardzo duza poprawa hormonow, lekarz byl zadowolony zmniejszyl dawke Clo do 0,5 dziennie, za miesiac maz ma powtorzyc badania nasienia i pojawic sie z wynikami, jesli beda nie takie, jak dr oczekuje, to skieruje go najprawdopodobniej na zabieg usuniecia zylakow. Jesli bedzie poprawa, to inseminacja we wrzesniublair., Słoneczko123, Beti82, Meggs, fiorella82, alex0806, Dośka, przedszkolanka:), Nikodemka, Szczęściara, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Arashe, madziorek86, Nona, tęczova, Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Alex, Julia - gratulacje udanych wizyt 😊
Madziorek, fajnie, że wszystkie wyniki w porzadku 😊
Jakieś 1,5 h temu miałam napisać "Cytrynowa to biegamy razem", a teraz wsytd się przyznać, ale chyba nie pobiegam... Przysnęło mi się i jestem nie do życia 😞 Chyba odpuszczę i jutro dam sobie wycisk
Edit: Wik - wspaniałe wiadomości! Wierzę, że u Was obejdzie się bez inseminacji 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 19:11
Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Alex - super wiesci
Wik - u Ciebie tez! Czuje pozytyw tuz, tuz Ciesze sie, ze idziecie do przodu i jest coraz lepiej.
Przy ovi nie robilabym owulakow, bo wychodza falszywie pozytywne.
Madziorek - wow! No takimi wynikami, to sie trzeba chwalic.
Fiorella - wiem, ze jestes ostrozna, tez bym byla, ale zobaczysz, ze tym razem bedzie dobrze. Jutro zrobisz bete, bedzie piekny, zdrowy przyrost. A proga dla wlasnego spokoju moze nie badaj o 17.00 Ja troche zaluje, ze w ogole go dzis zbadalam, bo troche siedzi mi z tylu glowy, ze gdybym aseukracyjnie brala jakas lutke czy cos, to bylabym spokojniejsza.
Teczova - jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 19:42
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Alex gratuluję wizyty 😊 tak myślę ile Olek bedzie miał jak ostatnio kilogram a ja za Toba dwa tygodnie raptem ;o
Co do szyjki to spokojnie, chyba nie chcesz rodzic przez dwa tyg.pozniej?😀 taki etap juz,nie mlody!
Julia no i super! A to od madrosci tesciowych to się nawet dzieci obracają, mądra natura 😂
Madziorek super,że wyniki dobre!
Nikodemko ale Cie trzymają tymi betami..no ale to tylko juz formalnosc;)
Fiorella wiem,ze strach jest ale teraz pozytywne myślenie i wszystko bedzie dobrze😊
Do proga nie trzeba niby na czczo,ale posilek zmienia wynik wiec w sumie bez sensu ;p
Wiki super!!! Moze obejdzie się bez zabiegu,juhu!!
Beti sposób nie wazny,waźne że @ przylazla i oby to ostatnia!
Vian kolejna mądra inaczej tesciowa na watku?😀Beti82, madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Z autyzmem jest tak że nie bada się to wcześniej jak 4 r.ż. żeby dziecku łatki nie przypiąć od razu. I nie jest to jednorazowe badanie A wielu specjalistów musi dziecko odwiedzić. To też nie wyrok. Są różne stopnie i w ogóle. Może wolniej się rozwijać ale być ogarniętym dzieckiem takze na spokojnie
Przedszko moja miała kilogram miesiąc temu tak ze nadal 150 g tygodniowo główki coś mi dzisiaj nie powierzył bo się wciskała i zakrywała i na wykresie wygląda jakby była grubo poniżej skali. Ale jest to odznaczone więc przypuszczam że niezmierzone bo rosła ładnie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
D,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:14
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:14
-
Nona on to powtarza co mowią inni. Sam zdań nie buduje, raczej pojedyncze slowa. Wg lekarzy nie rozumie pojęć abstrakcyjnych.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy