Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex super, ze z malutką wszystko dobrze😍
Fiorella, kochana, wyobrazam sobie, ze masz w sobie teraz i ogromna radosc i strach, ale objawy o ktorych piszesz nakazują myśleć pozytywnie! Trzymam kciuki za jutrzejsza bete😘
My po wizycie u lekarza meza, jest bardzo duza poprawa hormonow, lekarz byl zadowolony
zmniejszyl dawke Clo do 0,5 dziennie, za miesiac maz ma powtorzyc badania nasienia i pojawic sie z wynikami, jesli beda nie takie, jak dr oczekuje, to skieruje go najprawdopodobniej na zabieg usuniecia zylakow. Jesli bedzie poprawa, to inseminacja we wrzesniu
blair., Słoneczko123, Beti82, Meggs, nick nieaktualny, alex0806, Dośka, przedszkolanka:), Nikodemka, Szczęściara, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Arashe, madziorek86, nick nieaktualny, tęczova, Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Alex, Julia - gratulacje udanych wizyt 😊
Madziorek, fajnie, że wszystkie wyniki w porzadku 😊
Jakieś 1,5 h temu miałam napisać "Cytrynowa to biegamy razem", a teraz wsytd się przyznać, ale chyba nie pobiegam... Przysnęło mi się i jestem nie do życia 😞 Chyba odpuszczę i jutro dam sobie wycisk
Edit: Wik - wspaniałe wiadomości! Wierzę, że u Was obejdzie się bez inseminacji 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 19:11
Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Alex - super wiesci

Wik - u Ciebie tez! Czuje pozytyw tuz, tuz
Ciesze sie, ze idziecie do przodu i jest coraz lepiej.
Przy ovi nie robilabym owulakow, bo wychodza falszywie pozytywne.
Madziorek - wow! No takimi wynikami, to sie trzeba chwalic.
Fiorella - wiem, ze jestes ostrozna, tez bym byla, ale zobaczysz, ze tym razem bedzie dobrze. Jutro zrobisz bete, bedzie piekny, zdrowy przyrost. A proga dla wlasnego spokoju moze nie badaj o 17.00
Ja troche zaluje, ze w ogole go dzis zbadalam, bo troche siedzi mi z tylu glowy, ze gdybym aseukracyjnie brala jakas lutke czy cos, to bylabym spokojniejsza.
Teczova - jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 19:42
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Alex gratuluję wizyty 😊 tak myślę ile Olek bedzie miał jak ostatnio kilogram a ja za Toba dwa tygodnie raptem ;o
Co do szyjki to spokojnie, chyba nie chcesz rodzic przez dwa tyg.pozniej?😀 taki etap juz,nie mlody!
Julia no i super! A to od madrosci tesciowych to się nawet dzieci obracają, mądra natura 😂
Madziorek super,że wyniki dobre!
Nikodemko ale Cie trzymają tymi betami..no ale to tylko juz formalnosc;)
Fiorella wiem,ze strach jest ale teraz pozytywne myślenie i wszystko bedzie dobrze😊
Do proga nie trzeba niby na czczo,ale posilek zmienia wynik wiec w sumie bez sensu ;p
Wiki super!!! Moze obejdzie się bez zabiegu,juhu!!
Beti sposób nie wazny,waźne że @ przylazla i oby to ostatnia!
Vian kolejna mądra inaczej tesciowa na watku?😀
Beti82, madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Z autyzmem jest tak że nie bada się to wcześniej jak 4 r.ż. żeby dziecku łatki nie przypiąć od razu. I nie jest to jednorazowe badanie A wielu specjalistów musi dziecko odwiedzić. To też nie wyrok. Są różne stopnie i w ogóle. Może wolniej się rozwijać ale być ogarniętym dzieckiem takze na spokojnie

Przedszko moja miała kilogram miesiąc temu
tak ze nadal 150 g tygodniowo
główki coś mi dzisiaj nie powierzył bo się wciskała i zakrywała i na wykresie wygląda jakby była grubo poniżej skali. Ale jest to odznaczone więc przypuszczam że niezmierzone
bo rosła ładnie 
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
D,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:14
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:14
-
Nona on to powtarza co mowią inni. Sam zdań nie buduje, raczej pojedyncze slowa. Wg lekarzy nie rozumie pojęć abstrakcyjnych.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy