Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny, moj Progesteron to 27,02. Poprzedni wynosil 27,80. Co robic?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sta,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:13
Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Meggs, nie biore... wiem, ze wydziela sie skokowo, ale czy nie powinien byc wyzszy? Poprzednio badalam o tej samej porze. I wtedy i teraz badalam w alabie.
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Meggs, nie biore... wiem, ze wydziela sie skokowo, ale czy nie powinien byc wyzszy? Poprzednio badalam o tej samej porze. I wtedy i teraz badalam w alabie.
-
No wlasnie nie mam dupka. Juz spanikowalam... Ale dobra, ogarniam sie i czekam na jutrzejszy wynik bety. Najwyzej dla swietego spokoju zbadam go za jakis czas jeszcze raz.
-
nick nieaktualny
-
Je,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:14
Słoneczko123, Wik89, Dośka, Nikodemka, tęczova, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, blair., Szczęściara, Magda - mbc, Lami, Meggs, Pestkaa, Nona, Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:14
Nona lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Jest @ 😍😍😍😍 Pomoglo walenie siekierką w ziemie w celu przekopania nowego trawnika.Jakby co polecam na wywołanie @😂😂😂
Ewentualnie głową w ścianę taka obsuwa u gina. 3 pacjentki jeszcze. A na 16.45 miał prowadzić wykład w szkole rodzenia ;p chyba oboje nie zdążymyBeti82, Lami lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti, w takim razie dziś Twój pierwszy dzień ciąży 😍😘
Szczęściarko, dziekuję 😘
Nadrobić Was po całym dniu w pracy to wyzwanie 😀
Odebrałam dziś przesyłkę z apteki. Będę robić w tym cyklu owulaki, nie pamiętam kiedy robiłam ostatnie, chyba w czasie, kiedy Przedszkolanka zobaczyła II kreski haha 😁 trochę czasu minęło, będą emocje 😁
Dziś chyba pobiegam, choć padnięta jestem.. Kto dziś ćwiczy i doda motywacji? ☺Beti82, Szczęściara, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemko nie powtarzaj juź proga,dzisiaj powtarzałaś bete?
Jaaa a ja miałam cwiczyc i co? Spacer, pozniej 3h w kuchni i jestem dętka a jeszcze pranie mam do skladania .
Sloneczko moj test byl w styczniu dla przypomnienia 😂 ale to znak,że pora na Ciebie!
Cytrynowa tak jest..ja 3 lata fit a ciąża to czas kiedy mogę wszystko ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 16:56
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Sloneczko - ja Ci dodam motywacji. Biegaj i skacz ile wlezie, bo za miesiac bedziesz odpoczywac przy zagniezdzaniu To najlepsza motywacja ever.
Przedszko - masz racje, zaluje, ze zbadalam, niepotrzebna panika. Bylam po prostu pewna, ze zobacze ciut wyzszy wynik, a tu niespodzianka. Bete robilam, jutro bede mialaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja to dziś pobijam szczyty lenistwa. Prawie do 15 siedziałam w piżamie i oglądałam a to film, a to serial. Na zastrzyk zwloklam się dopiero o 15:30. Od rana mnie kręgosłup naparzał.
Ja biegać nie mogę i dobrze, bo nie lubię, ale na basen bym poszła to znow boje się infekcji.
Ogólnie mam problem z zaakceptowaniem, że mój brzuch wygląda inaczej i nie mieszcze się w spodnie. Strasznie mnie to dobija.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Laura waży 1600 g myślałam że nieco więcej będzie ale wciąż ok 50 centyla;) I ładnie rośnie, wszystko ok, przepływy też. Jedynie szyjka mi się skrócona z 43 mm na 30 ale ponoć to normalne na tym etapie ciąży i prawidłowe. Dostałam luteinę dopochwowo na noc na te moje kłucia w szyjce. Wizyta za 3 tygodnie kolejna, l4 dostałam do rodziców tak jak chciałam idę na szkołę rodzenia teraz bo się zamienił z tą drugą babką i on o 17.45 prowadzi
Meggs, Wik89, Nikodemka, Lami, Cytrynowy sok, sunshine03, Szczęściara, Niezapominajka2, Nona, Arashe, Magda - mbc, madziorek86, blair., Słoneczko123, Pestkaa, Dośka, przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cytrynowa brawo👍👏👏
Sloneczko a to moze ja tez w tym cyklu porobie owulaki, a co, juz dawno nie robilam
Zastanawiam sie tylko czy przy stymulacji i zastrzyku ovi to ma sens
Dzis rano wzielam 1 tabletke letrozolu i mega juz czuje podbrzusze i jajniki, wrecz boli mnie cala lewa strona.. Alex czy tez mialas takie dolegliwosci? Widze zdecydowana roznice w stosunku do Clo ktorego prawie nie czułam (ale dzialal dobrze na mnie). I jest mi niedobrze
Btw super ta mata! 😍
Ja juz po biopsji tarczycy, za 2 tyg wyniki
Przedszko no ale 3-godzinny spacer to juz cos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 17:20
Cytrynowy sok, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023