Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Super! Pomyslowo;) i to na piance robilas?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Tak na piance 2 cm, trochę się źle to obszywa dlatego ta szara bawełna wyszła krzywo;) bo te prostokąty wyszły kilka cm za krótkie chociaż to odmierzałam. Ale jest mega wygodna, sama się na to kładłam
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Vian - sprawdz fizjoterapeutkę Katarzynę Galińską z Warszawy. Naprawde jest super, sama do niej pojde po cc na 100%.
Beta oczywiscie bedzie jutro, bo robili mi ta calkowita, a na nia dluzej sie czeka, wszystko jasne
Wczesniej podczas staran robilam ta druga.
Dziewczyny, ktore robily mutacje z testdna - jesli pobiore wymazy rano po przebudzeniu, to chyba bedzie ok? -
Nikodemka wrote:Vian - sprawdz fizjoterapeutkę Katarzynę Galińską z Warszawy. Naprawde jest super, sama do niej pojde po cc na 100%.
Beta oczywiscie bedzie jutro, bo robili mi ta calkowita, a na nia dluzej sie czeka, wszystko jasne
Wczesniej podczas staran robilam ta druga.
Dziewczyny, ktore robily mutacje z testdna - jesli pobiore wymazy rano po przebudzeniu, to chyba bedzie ok?
Tak, bo tam nie można myć zębów i pić kilka godzin więc rano spokojnie. Ja robiłam po południu trzymając się tych zasad co to są w pudełku wypisane.
Nikodemka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pestkaa wrote:Magda to poopowiadaj nam coś Jurek podobny bardziej do Ciebie, męża??
Nona, Pestkaa, Lami, przedszkolanka:), Beti82, Nikodemka, blair., Słoneczko123, fiorella82 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Magda, dołeczki 😍 ale bym Go wyprzytulała!
Magda - mbc, Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyVianEthel2 wrote:Czy któraś wie ile trzeba odczekać po CC z jazdą na rowerze? Strasznie mnie ciągnie do tego a druga sprawa, że do sklepu dość daleko, a na rowerku bym sobie szybciej ogarnęła.
-
Hahaha "zgodnie z moim zamówieniem" też sobie zamawiam :P i są to akurat moje usta, bo mój eM ich w ogóle nie ma , tzn. ma takie maciupkie kreseczki, a na usg waszych bąbelków już takie usteczka widać ładne, a ja się przypatruję u nas i nic 🤷♀
Lami lubi tę wiadomość
-
Nikodemko a słyszałaś o Monice Grzegorzewicz?
Magda tak, po zdjęciu szwu okazało się, że na samym środku nie chwyciło na 3 cm. Ale już się prawie zrosło. Znaczy wygląda tak, jakby sama skóra się nie zrosła na 2mm. Ale już mi nic nie wycieka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 14:12
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dieta i będzie dobrze głowa do góry na początku mierz sobie po każdym posiłku cukier by zobaczyć co Ci nie służy. I broń Boże owoce bądź słodkości po 18:00 😁
Dośka lubi tę wiadomość