Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Vian - nie slyszalam, ale sprawdze
Cytrynowa - ja dostalam maszyne na urodziny w tamtym roku, uruchomilam ja tylko dwa razy... Nie moge sie doczekac az bede miala na nia czas.
Nona - w ogole nie patrz na zadne objawy :)Zobacz, ja w tym cyklu nie czulam zupelnie nic, sluzu nie mialam wcale. Przysiegam, totalna susza.Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
-
Byłabym ciocią od usypiania i przytulania 😍 wygodny też ze mnie materac bo ostatnie pizze poszły mi chyba tylko w cycki, 🦔 mógłby spać do woli!
Lami, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
przedszkolanka:) wrote:Ja jak Nona mam swojego małego klona 😉
Dośka ja się boje,że do Ciebie dolączę. Pilnowanie diety mnie troche przeraża po ostatnich szaleństwach.
Przedszkolanko ja teraz czuję się totalnym osłem w tym temacie. Mi na czczo cukry wychodziły dobrze,a tu taki klops więc już nie wiem jak to jest. Ale mam nadzieję, że nie będzie Cię to dotyczyć. Pamiętam, że pisałaś że lekarz nie podejrzewa u Ciebie tej cukrzycy więc będzie dobrze
Powiem Wam, że nie mogłam mieć bardziej dopasowanego avatara!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 14:55
Cytrynowy sok, Ani0nka, Magda - mbc, blair. lubią tę wiadomość
-
Dośka kochana na początku też błądziłam jak dziecko we mgle.. Ale da się to ogarnąć.. Cukrzyca nie jest taka straszna.. Niestety trzeba się pilnować ale powiem Ci że małe grzeszki też się zdarzały.. Jedz jak najwięcej warzyw, woda z cytryną, kiszona kapusta. To zawsze obniża cukier. No i ruch.. Będzie dobrze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 15:04
Dośka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
No i nie ma @ jestem zalamana ☹☹☹
Jeb...dupek to jego winaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 15:25
-
nick nieaktualny
-
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:13
-
Beti a jak temperatura?
Tęczova chodź chodź do nas, jedną wycieczka we Wrocławiu to za mało!
Ja już nie mam siły, ten pośladek tak boli, już 1,5 tygodnia jak nie mogę normalnie iść ani się schylić, ani po schodach. Kurcze, już teraz jestem zmęczona tym. Myślicie że przeciwbólowy żel jakiś mogę?tęczova lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
[QU,
-
[QU,,
-
[Q,