Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tadaaaam! Domi ma nadal Szymka w brzuchu😂 nie czuję się dziś najlepiej i tak wpadłam tylko sprawdzić czy Fiorella jakiś test wrzuciła 🙈
Po wczorajszym wkurwie tak mnie wszystko boli, że ledwo chodzę a muszę iść po mleko, wypić porządną kawę i zastanowić się gdzie zakopuje się ciała głupich mężów 🤔🙄 jakieś pomysły?Cytrynowy sok, Nona, Meggs, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Tadaaaam! Domi ma nadal Szymka w brzuchu😂 nie czuję się dziś najlepiej i tak wpadłam tylko sprawdzić czy Fiorella jakiś test wrzuciła 🙈
Po wczorajszym wkurwie tak mnie wszystko boli, że ledwo chodzę a muszę iść po mleko, wypić porządną kawę i zastanowić się gdzie zakopuje się ciała głupich mężów 🤔🙄 jakieś pomysły?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyJa sobie poczytałam o tych wielopieluchach, bo przez moment pomyślałam, że może to jednak ekologiczne wyjście, ale jak zgłębiłam temat to mówiąc szczerze to nie zdecydowałabym się też choćby nie wiem co
o ile na codzień ktoś tak żyje na wielopieluchach to ok jestem w stanie zrozumieć, ale już na wakacjach to nie rozumiem, czemu ktoś sobie robi tyle roboty, pierze itd.
To dopiero muszą być "gówniane" wakacjeLami lubi tę wiadomość
-
Buahaha, Domi, a ja tu już odliczam, że skoro Ty rozpakowana, to jestem trzecia w kolejce 😀
Juz pewnie wrócił po nocce, to przypadkiem z tego Twojego roztrzesienia wczorajszym dniem może ci jakiś garnek upaść, albo z 10.
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
przedszkolanka:) wrote:Wiedzialam,że Domi to specjalnie robi!😀
Alex kciuki za wizyte 😉
O własnie i znowu mnie natchnęlas na kolejne uszytki 🤗😍 jesteś moją ciążową inspiracja!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
sunshine03, Wik89, Niezapominajka2, Szczęściara, Magda - mbc, Dośka, Pestkaa, Nikodemka, tęczova, Lami, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi buaha też czasami mojego chciałam zabić ale pomyślałam że nie pójdę siedzieć 😂😂
Co do pieluch jestem za wygodna żeby bawić się w pranie'zasranców' na coś ktoś wymyślił te jednorazowe🙈🙈
Alex dziecko nie bedzie patrzeć czy jest proste czy krzywe.. Ważne że mama to zrobiła😁😁
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Bylam dzis na targu z mezem bo na wczasy nie ma ciuchów a w pon wyjazd. Czulam sie ok. Nagle po wszystkim mnie brzuch rozbolal.. Cały dol i bardziej po prawej stronie nisko z boku. Mega sie wystraszylam. Portem troche ulzylo, w dommu po nospie przeszlo calkiem. Teraz odpoczywam ( i juz mnie nosi..) a popludniu obiecalam corce wypad do cyrku po raz pierwszy wiec mam nadzieje ze mi przeszlo..
-
Czy któraś wie ile trzeba odczekać po CC z jazdą na rowerze? Strasznie mnie ciągnie do tego a druga sprawa, że do sklepu dość daleko, a na rowerku bym sobie szybciej ogarnęła.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Domi_tur wrote:Tadaaaam! Domi ma nadal Szymka w brzuchu😂 nie czuję się dziś najlepiej i tak wpadłam tylko sprawdzić czy Fiorella jakiś test wrzuciła 🙈
Po wczorajszym wkurwie tak mnie wszystko boli, że ledwo chodzę a muszę iść po mleko, wypić porządną kawę i zastanowić się gdzie zakopuje się ciała głupich mężów 🤔🙄 jakieś pomysły?
ale nas przytrzymałaś w napięciu
a co do ziemi, kark ma hektary!! kark pomożesz ciężarnej, prawie rodzącej koleżance??Nona lubi tę wiadomość
-
VianEthel2 wrote:Czy któraś wie ile trzeba odczekać po CC z jazdą na rowerze? Strasznie mnie ciągnie do tego a druga sprawa, że do sklepu dość daleko, a na rowerku bym sobie szybciej ogarnęła.
A dodatkowo, jeśli chcesz szybko zajść w kolejną ciążę, to moim zdaniem wizyta u uroginekologicznego fizjoterapeuty jest wskazana tym bardziej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 13:10
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vian ja poszłam biegać 7 miesięcy po cc, ledwo się dokulałam do domu bo tak mnie blizna rozbolała. Po miesiącu spróbowałam ponownie i już wtedy było ok.
Tak jak pisze Magda, najlepiej aby ktoś to ocenił.33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️