Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszko dziękuję ;* fajnie usłyszeć komplement od kogoś kto na szyciu "zjadł zęby" bo twoje uszytki to już pewnie pół Polski ma
Nivea box dla maluszka? Też dostałam kołysanki mogą się przydać
Fiorella właśnie, czekamy
Ja wpierniczam lody. Wcześniej zjadłam kanapki z paprykarzem. Witaj ponownie 1 trymestrze ;pprzedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Fiorelko czekam i ja!!
Beti tydzień zleci trzymam kciuki za jak najlepsze
Tęczova no należy sie! bo bym pomyślała już,że coś jest nie tak...
Szczęściara hahaha,ja tradycyjnie szynka i majonez na pocieszenie ale sałatka do tego też!
Alex nieee, ja malutka firemka i świeża jeszcze,ale ile do kosza poszło to mojeBeti82, tęczova lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, pięknie się wszystko układa. Rośnij zdrowo i spokojnie. 😊
Fiorella trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie pięknie.
Kurczę, ja mam szczęście do Cyganek niestety. A chętnie bym zamieniła gruba Cygankę na Cygana. Już drugi raz mi się zdarzyło, że na śmietniku w parku siedziała gruba stara Cyganka (wiem jak to brzmi), nie do końca wiem czego ode mnie chciała, grunt, że na koniec rzucała chyba jakaś klątwę cygańską,bo bluźniła okrutnie 😆 Chyba już wiem skąd u mnie te wszystkie problemy. Trzeba by to jakoś odkręcić.Nikodemka lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Jakby odpowiedziec takim cyganom "hamribu" to by się zdziwili mocno. Znajomy Cygan mówił, że to po ichnemu " wypier..."
Swoją drogą kiedyś dostałam z laczka oo głowie od cyganki, mamy kolegi, która myślała, że z Nim krece, bo pisał SMS z jakąś Monika. Potem przyszła do mnie z przeprosinami, bo się dowiedziała, że to nie o mnie chodziło
Czekamy na betęLami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:15
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti, gdyby nie to, ze mialas cb, to ze wszystkich sil namawialabym sie na histero, choc mysle, ze i w tym przypadku okazalaby sie przydatna. To naprawde bardzo wazne badanie, daje duzy oglad na to, co dzieje sie w srodku, a czego nie widac na usg. Baardzo duzo o niej czytalam po moim zabiegu i jest mnostwo przypadkow dziewczyn u ktorych wykryto male polipki utrudniajace zagniezdzenie albo ktorym pomogl sam „scrathing” endometrium.
Nona lubi tę wiadomość
-
[Q,
J,PWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[Q,
-
[QU,
-
Nona nie, ja nie robilam. Normalnie juz bym o tym myslala, ale u nas poki co skupiamy sie na wynikach meza u mnie niby wszystko ok. Jak w tym cyku nie wyjdzie to podpytam mojego gina
Nona zycze Ci zeby juz w tym cyklu sie Wam udalo! Dobre znaki sąNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023