Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona luzik. Mój też nie bardzo chciał. To ja chciałam. Happy wife, happy life. 😁
A ja chciałam mieć dwójkę. Ogólnie podoba mi się duży model rodziny, sama mam troje rodzeństwa. Zawsze coś się dzieje, jest wesoło. No ale ja leniwa jestem jak już pisałam wcześniej. Dwoje wystarczy. Oliwka będzie miała się z kim bawić. Pozatym uważam, że najlepsze co można dać dziecku to rodzeństwo
Fiorella dziś wyjątkowo padam o tej porze, ale czekam na wyniki 😁
tęczova, Nona lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
No wlasnie, Wiki, Teczova i Blair podrasowuja zolnierzyki, ale u Beti bylby to kolejny krok na liscie dzialania wielu lekarzy
A sama histero w porownaniu do hsg to mały pikuś.blair., tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam się pochwalić, mąż dostał od lekarza zielone światło do powrotu do normalnego życia. Zmiany w serduchu są maleńkie i mogą się jeszcze cofnąć ☺ ponoć to niespotykane, żeby aż tak szybko i w ogromnym stopniu wrócić do zdrowia, nawet dostał zgodę na wino z żonką, więc robimy endometrium ☺
Beti82, blair., Szczęściara, alex0806, Pestkaa, przedszkolanka:), Słoneczko123, Lami, Meggs, Niezapominajka2, OlivkowaMama, Nikodemka, Cytrynowy sok, Dośka, Nona, Domi_tur, sunshine03, Wik89, Ani0nka, Arashe, Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemka wrote:No wlasnie, Wiki, Teczova i Blair podrasowuja zolnierzyki, ale u Beti bylby to kolejny krok na liscie dzialania wielu lekarzy
A sama histero w porownaniu do hsg to mały pikuś. -
nick nieaktualny
-
Co do histero to po sukcesie Nikodemki intensywnie myślę czy by nie zagadać z dr W o tym. Myślę też o cudotwórcy, ale dam czas żołnierzykom i dr W
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A dzieci BĘDĘ MIAŁA dwójkę
Lami, Meggs, Szczęściara, Magda - mbc, OlivkowaMama, Słoneczko123, Cytrynowy sok, blair., Dośka, przedszkolanka:), Nona, Domi_tur, Wik89, Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość
[QUOTE=bl,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:15
-
Tak jest, czekamy!
Tęczova, super 👏🏻👏🏻 dziś dobre wieści!
Ja tam nie uważam, że rodzeństwo jest konieczne, a już daleka jestem od stwierdzenia Oliwkowej (ale szanuję!).
Dla mnie droga po 🦔 była tak trudna, że nie wiem czy bd chciała ją ponownie przechodzić. A już na pewno nie dlatego, że mały będzie chciał rodzeństwo. Daleka jestem od takich poświęceń.tęczova lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
fiorella82 wrote:Nie ma jeszcze 🙁