Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, piję właśnie winko maryjne za wszystkie dobre dzisiejsze informacje! A w szczególności za szczęście Nikodemki i Fiorelli 😀
P.S. w smaku średnie, ale czego się nie robi, by spełnić marzenia ☺blair., Nikodemka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoże dziewczyny, miałam taki dzień stresujący, że nawet nie chce mówić. Wracałam dziś z pracy sama autostrada i wyłam tak że nie widziałam nic na oczy. Ciśnienie mi zeszło dopiero jak krew oddałam. Z wyniku się cieszę, ale dalej ostrożnie. Dziękuję że mogę wam się zwierzac, hehe, wiem że każda z was przeżyła chodź raz taki stan i wiecie jak to jest, bo reszta świata nie wie co to za stres. Mój Facet się "gniewa" że nie pojedziemy grzać flaka na allinclusive i cieszy się że skoro ma dobrą spermę to może wrócić do palenia. To tak w skrócie. Prog.robiony o 16, więc chyba ładny. Zrobię jeszcze jedną bete, w sobotę rano może, jutro napiszę do mojego lekarza, zobaczę co odpisze.
Tak się zastanawiałam, że skoro leczyłam się w klinice leczenia niepłodności, a zaszłam w ciążę, to znaczy że się wyleczylam i już nie muszę tam chodzić? 😁Nona, VianEthel2, Cytrynowy sok, sunshine03, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłoneczko123 wrote:Dziewczyny, piję właśnie winko maryjne za wszystkie dobre dzisiejsze informacje! A w szczególności za szczęście Nikodemki i Fiorelli 😀
P.S. w smaku średnie, ale czego się nie robi, by spełnić marzenia ☺Lami, Beti82, blair., Nikodemka, Cytrynowy sok, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiorella, teraz poziom stresu jest najwiekszy, emocje targają. Wszystko się unormuje. Ale dziewczyno, nie suń nam autostradą we łzach, bo lanie dostaniesz!
Wakacje allinc. będziecie sobie robić każdego następnego roku 😊 A fajki, dorosłemu nie przemówisz, bedzie chciał wrócić to wróci. Ale jesteś w ciąży, więc może być Tobie baaardzo niedobrze od zapachu papierosów. To może się utrzymywać do 9 miesiąca 😂 Dzięki temu trochę się nauczy nowych przyzwyczajeń. Mój pali tylko jednego papierosa popołudniu, w dzień wolny od pracy ma wychodne na dwa. Ząbki musi szorować dwa cykle szczoteczki 😀fiorella82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko - ja jestem team jalapeno, zdecydowanie! A nawet tabasco
Fiorella - tym razem bedzie dobrze, piekny przyrost, piekny prog... Bedzie ciaza allinc 😎
A propo facetow, to ja sie wlasnie na mojego obrazilam. Cos za dlugo swietuje -
nick nieaktualnyJeszcze mnie wzięło na przemyślenia. Szczęściaro, wiesz że to dzięki Tobie, jesteś ciotką chrzestną tego zamieszania razem ze swoimi saszetkami inofemu. A Tobie Nikodemko już dawno miałam pisać i ciągle mi ucieka, że nie dostałaś ode mnie Fertilmanu, bo wiedziałam że lisek bardziej Ci się przyda!
Kto teraz testuje? Bo ja nie chcę być długo na podium na pierwszej stronie 😁Nikodemka, Nona, Wik89, Cytrynowy sok, Pestkaa, Szczęściara, Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiorella - to piekne, ze lisek bedzie pierwsza przytulanka mojego bejbika, ktory urodzi sie wtedy co Twoj. No idealnie! Tylko mam nadzieje, ze lisek nie wplynie na kolor wlosow mojego kropka 😳 A z podium uciekaj jak najszybciej. Ktora teraz testuje?
Aaa... no i chcialam dodac, ze matka chrzestna mojej ostatniej owulacji jest Anionka, ktora przyslala mi owulaki z „usmiechem” -
Tak teraz Nona testuje 😍
Nona lubi tę wiadomość