Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęczova- cudownie, że z mężem lepiej, teraz jak serducho można eksploatować to musicie zabawić się w kowboja i konia😂😂😂
Nona - poleciałas wreszcie trochę prywatą 😁 od zawsze mówię, że jesteś super Babką i Wasz model spędzania czasem czasu sam na sam bardzo mi przypadł do gustu od początku 😁 dziecko do dziadków raz w miesiącu a rodzice piją i bzykają się cały weekend 😁 czy tam spędzają czas jak chcą 😂
Fiorellaaaaaaaaaa, Ty dzieciata lambadziaro! za drugie miejsce należy Ci się nagroda 😁 odezwij się do mnie po serduszkowej wizycie 😁 ❤️
Na ten miesiąc na bank jeszcze Nona zobaczy dwie kreski!blair., fiorella82, Słoneczko123, Nona, Wik89, tęczova, Cytrynowy sok, Ani0nka, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiorella gratulacje Ja już wczoraj emocji nie wytrzymałam i padłam ale wiedziałam że będzie piękny przyrost teraz Nona, Beti do roboty I cała reszta. Najmłodsza ty to samo, czekamy teraz na twoją betę !
Idę dosypiaćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
A ja dziś mam studniówkę😱❤️ 100dni do porodu😁 albo wcześniej ale nie później bo przy cukrzycy wywołują. No i Aluś jest o tydzień starszy 😊😊
Nona, Dośka, przedszkolanka:), tęczova, Meggs, viki_31, Pestkaa, Arashe, Słoneczko123, sunshine03, Szczęściara, Wik89, Cytrynowy sok, Lami, blair., Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Anionka gratuluję studniówki! 😀 Ja dzisiaj zaczynam 26 tydzień 🙂
A co do porodu to chyba nie zawsze jest wywoływany. Czytałam ostatnio post dziewczyny z cukrzycą, której normalnie odeszły wody. Ale jak coś mylę to proszę mnie sporostować 🙂Pestkaa, Lami, Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Mój lekarz powiedział ze po terminie porodu z cukrzycą się wywołuje ale to pewnie od lekarza zależy. Moja siostra i szwagierka miały cukrzyce ciążowa i siostra miała cesarkę umówioną jakoś kilka dni przed terminem a szwagierka wywoływany poród w dniu porodu a najlepiej jak wody same odejdą przed terminem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 07:47
-
Hej
Gratuluję nowych tygodni! Oj leci ten czas,leci..
Meggs w 3 trymestrze podobno najwięcej,ale to zalezy od osoby. Moja Kasia jest szczupła i wysoka a ma już 12 kg.na plusie a ja niska i było 3 kg.ostatnio (o zgrozo,ciekawe ile teraz) a z Polą mialam już 3 cm.wiekszy brzuch i jakieś 2x tyle na plusie.
A o brzuch zawsze beda pytac,czy za duży czy za malyMeggs lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Mój lekarz powiedział ze po terminie porodu z cukrzycą się wywołuje ale to pewnie od lekarza zależy. Moja siostra i szwagierka miały cukrzyce ciążowa i siostra miała cesarkę umówioną jakoś kilka dni przed terminem a szwagierka wywoływany poród w dniu porodu a najlepiej jak wody same odejdą przed terminem
Aaaa ok, w sensie że po terminie, teraz już rozumiem 😉 -
nick nieaktualny
-
Fiorella! Gratulacje
Anionka już tylko sto dni choć dla mnie moję 38 to aż... Ale nie będę narzekać
Co do wagi Meggs to zrobię Ci szczegółowa rozpiskę
przed: 66,6 wzrost:175
10t5d :66,8
15t0d :67.4
17t0d :68
20t0d :70
23t1d :70.3
25t0d :71
28t0d :72.4
30t1d :72.2
32t0d :73
34t0d :74Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 08:37
przedszkolanka:), Meggs lubią tę wiadomość
-
Fiorellko kochana mogę i być matką chrzestną tego zamieszania.. Cieszę się że mogłam w jakiś sposób pomóc😘😘
Mam nadzieję że troszeczkę uwierzyłaś że tym razem będzie dobrze.. Po sobotniej becie proszę o suwaczek☺️☺️
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Anioka raczej nie wywołują szybciej niż termin porodu.. Czekają aż samo się zacznie chyba że synek będzie miał więcej niż 4 kg to cesarka. Ale życzę Ci żeby mniej miał i żeby poród sam się zaczął. Lepiej dla Ciebie i synka jak wszystko samo się zacznie☺️☺️
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyMeggs wrote:W którym tyg najbardziej ruszyły wam kg w ciąży? Ja znów mam schize. 3 kg na plusie i stoi. Wszyscy pytaja mnie gdzie ten brzuch oszaleć można 😔
Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs, zawsze będą gadać. Miej wszystkich gdzieś i ciesz się idealną figurą ☺ a brzuszek masz, sama widziałam!
U nas było i było, ale to jeszcze nie płodne zgodnie z radą Domi bawiliśmy się w kowbojów 😂Lami, Wik89, Szczęściara, przedszkolanka:), blair., Dośka, Pestkaa, Słoneczko123, Meggs, Domi_tur lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
No no no, teczova, mąż wrocil w pelni do formy widze
Gratuluje kolejnych rozpoczetych tygodni! No i studniowki Anionki 💃💃
Nikodemko, fiorelko, jak samopoczucie?😘
A ja Wam powiem, ze jakos humor mi siadl, bo wsrod moich znajomych teraz same ciaze, wczesniej tego specjalnie nie doswiadczalam, bo z najblizszych osob tylko jedna przyjaciolka ma dzieci i jedna kuzynka coreczke w tym roku urodzila. A w ciagu ostatnich paru miesiecy wiesci o kilku ciazach w najblizszym otoczeniu, bardzo sie ciesze ale jednak dołuje mnie ta myśl, dlaczego nam sie ciagle nie udaje najlepsze jest to, ze moj ojciec w wieku 50+ ma 18miesieczne dziecko, a my nie mozemy sie doczekac ciagle
Przepraszam, musialam sie Wam wygadac. Moze to po tym Aromku tak smęcę
Cytrynowy od wtorku nic nie robilam aktywnego, planuje dzis zrobic cwiczenia albo pobiegac jutro rano w weekend żagle
Dośka, Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023