Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi_tur wrote:Beti Anhydra pisała u nas ns sierpniowkach jak wyglądał poród... Był trudny ale personel bardzo sobie chwaliła 😁
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Beti może wpadłaś cyganowi w oko po prostu hehe
Dośka, super, że dziewczynka będzie trochę przeciwwagi dla naszej męskiej fioletowej drużynyDomi_tur lubi tę wiadomość
-
Ej, no wlasnie! Teraz musi byc fala dziewczynek dla rownowagi (i dla chlopcow 😁). Musze pogadac z kropkiem, zeby był kropką.
Beti82, sunshine03, Dośka, Lami, przedszkolanka:), tęczova, Słoneczko123, fiorella82, Szczęściara, Magda - mbc, blair., Nona, Wik89, talku, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Więc sprawa wygląda teraz tak. 🙂 W środę muszę przyjechać do jego szpitala na 7:00 rano i przejść szkolenie diabetologiczne. Dostane wtedy glukometr i pewnie wytyczne jak jadać. Po 3 tygodniach będę musiała przyjechać znowu i wtedy zostać na 24h i przejdę jakieś dalsze badania i na końcu oceni sprawę diabetolog.
Beti to wszystko będę mieć na Lutyckiej, więc ocenie porodówke 😃
Tak dokładnie, dziewczynki nadrabiają, równowaga w przyrodzie musi być 😃
Nona dobre znaki! 😃Nona lubi tę wiadomość
-
Jeden z moich cyganów, taki alvaro, za każdym razem (dosłownie! Nawet jak się wrócę po coś to dwa razy, dziennie to i z 8 ) mówi mi dzień dobry, próbował przeforsować cześć, ale nie przeszło. Dziś się odważył na "dzień dobry, i jak tam?" 😂 Beti, jesteśmy chyba w cygańskim guście...
Nona, ja też dziś sporty, dziś 62 baseny 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 19:35
sunshine03, Beti82, blair., Domi_tur, Szczęściara, Meggs, Wik89, Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko znam to. Miałam wrócić po mdlościach,ale szukaj klienta, wyrób się o czasie, zarób na zus- nie warte świeczki,zwłaszcza że po coś ten zus płacimy a poza tym z brzuchem juź tak prosto nie jest.
Alex podziwiam Cię. Masz talent jak to Twoje pierwsze uszytki😊 moje to byly koce o dziwnych ksztaltach😂😂
Beti ile na wynik czekac bedziecie?
Ten Cygan Ci przepowiedzial ciążę,mowie Ci!
Teczova tydzien bez pizzy???;oo jak Ty zyjesz??
Szczesciara fit frytki z fit majonezem?? Piszę sie!!😂😂
Sunahine piękna waga! Czy Ty chcesz rodzić 5kg.dziecko?😀 a teraz zobaczysz jak jeszcze przybierze do porodu;)
Dośka gratuluje potwierdzenia córci😍😍
Nona sennośc mowisz? Jest dobrze😀😀
Ja dzisiaj znowu poszalałam bo sprzątalam i ciągle coś..i dostalam od Nivea box 😀
Nikodemka, Dośka, tęczova, Szczęściara, Nona lubią tę wiadomość
-
Przedszko, nie wiem! Dzielna jestem, nie? W nagrodę mąż zamówił pizzę 😂
Nikodemka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszkolanko podobno ok tygodnia sie czeka
Wczesniej myslalam,ze 2 wiec nie jest zle
Boje sie troche wyników ale co zrobicprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość