Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Teczova ponawiam pytanie, czy prezent dla meza zakupiony??? 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 14:51
Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Meggs - dla Ciebie znajde sile!
Teczova - nie moge sie doczekac! Ale po co mowilas mi o pizzy? Az sie obsliniłam 😭
Fiorella - dziewczyny maja racje Sama schizuje z ta beta, ale prawda jest taka, ze jest ok. Nie wiemy kiedy doszlo do zagniezdzenia, z owulacja tez nie ma 100% pewnosci. Jestem pewna, ze Twoj przyrost bedzie piekny.
Przedszko - masz racje. Tyle czekalam na ten moment i na ten czas, ze nie bede na pewno zmuszac sie do pracy. Tym bardziej, ze wlasna dzialalnosc (taka mala jak moja), to comiesieczna niepewnosc, a co za tym idzie nieunikniony stres. Ze zdjec nie zrezygnuje dopoki bede miala sile, ale bede robila tylko takie, ktore beda sprawialy mi przyjemnosc Na pewno wroce do mojego drugiego facebookowego profilu i wyzyje sie artystycznie.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Sunshine - no niestety, kilka obiektywow, lampa, aparat i sam plecak... zawsze wszyscy sie dziwia jak go wezma do reki Na Chrzty ma teraz chodzic ze mna mąż, bedzie moim tragarzem, brzmi cudnie 😎
Teczova - ja wiesc o ciazy przyswietowalam pizzaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 14:54
tęczova, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:I powiem Ci,że mnie ciąża (i Alex!)mega zmotywowała i natchnęła do dalszego dzialania pózniej a juź byłam na etapie troszkę wypalenie i braku pomysłow
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko Niee, z głowy jedynie nawlekania nici górnej i dolnej musiałam się nauczyć z instrukcji a reszta sama przyszła do perfekcji daleko, ale szycie sprawia mi przyjemność. A już jak dla swojej córki mogę szyć to w ogóle zaczynałam od poszewek na poduszki ;p
Nikodemka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko, pizza to najlepszy sposób na świętowanie - urodziny, imieniny, ciąża, nowy dzień
Meggs, Nikodemka, Cytrynowy sok, blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
Ej, weźcie mnie ze sobą, będę nosić plecak Nikodemki 😂
Nikodemka, Meggs, przedszkolanka:), Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyJa już po usg nasz mały klopsik jest całkiem malutki, bo niecałe 1,3kg, czyli 30centyl. No i najważniejsze - jest zdrowy i wszystko w porządku
Chyba jednak będą potrzebne ubranka na rozmiar 56
Za 2 tygodnie mam usg w medicoverze, zobaczę ile przez 2 tygodnie przybierze na wadzealex0806, Szczęściara, Pestkaa, Nikodemka, blair., Dośka, Beti82, Wik89, Niezapominajka2, Słoneczko123, Lami, Meggs, talku, przedszkolanka:), Arashe, Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrew oddana. Zaciskajcie kciuki. Laborantka mnie zagadała, który to dzień po owulacji, pewnie też na forum siedzi.
alex0806, Najmłodsza_staraczka, Nikodemka, Szczęściara, tęczova, Nona, blair., Dośka, Beti82, Wik89, sunshine03, Słoneczko123, Magda - mbc, Meggs, przedszkolanka:), Arashe, OlivkowaMama, Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Sun, super wiadomość ładnie rośnie, nie musi przecież ważyć 4 kg po urodzeniu teraz dzieciaki skokowo przybierają. Ja jestem 2 tygodnie przed Tobą A moja ma 1600 wychodzi jakieś 150 g na tydzień że przybiera bo miesiąc temu miała kilogram. Ważne że w swoim tempie rosną
sunshine03 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sun super wiadomość. Maluszek ładnie rośnie.. A swoją drogą nie masz 56?? Dzieci urodzone nawet 62cm przez chwilę ponoszą 56.. Także spokojnie zaopatrz się w ten rozmiar. Nie dużo bo można jak coś dokupić☺️☺️
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Sunshine - swietnie, gratuluje :*
Fiorella - zaciskam kciuki, ale wiem jaki bedzie wynik
Teczova - bierzemy Cie! Szykuj sie Ale tylko na pizze, plecaka nie bedziesz nosic, bo bedziesz w ciazy.fiorella82, blair., sunshine03, tęczova, Lami lubią tę wiadomość
-
Fiorella ✊✊ dziś też zbiórka na forum przed 22? 😁 Może laborantka Ci pogratuluje
sunshine gratuluję udanej wizyty nic nie wymyślaj, bardzo ładnie przybiera, mój tydzień temu w pt miał oszacowaną wagę 1,3kg i drżę, że będzie duży.
Wik89, sunshine03 lubią tę wiadomość