Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:14
tęczova, Dośka, Wik89, Nikodemka, blair., Magda - mbc, przedszkolanka:), Pestkaa, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Hahaha, Beti, zaraz będzie na internetach, że celebrytka była widziana podczas procedury invitro 😂😂😂 I Twoje zdjęcie pleców z monitoringów.
Fiorella, kciukasy!
Sun, gratuluję wizyty! 💗Beti82, Wik89, blair., sunshine03 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dośka wrote:Beti mówisz o Polnej? 🙂
Dośka lubi tę wiadomość
-
[,
-
Nikodemka wrote:Haha, Beti 😂 mogl Ci powrozyc ten cygan
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Weźcie z tymi cyganami, na moim osiedlu mieszka ich z 40 i to chyba w 2 mieszkaniach 😱 zapytam czy moi też o Tobie słyszeli
Beti82, Lami, blair., Magda - mbc, Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ostatnio w "Allo Allo" było jak myśleli, że ta prawie żona Rene jest królową cygańską, ale jak zaczęła śpiewać, to od razu się zorientowali, że jednak to nie to. Beti, jak u Ciebie ze śpiewem? 😏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 18:13
madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja już po wizycie.
No to na 100% dziewuszka, 757 gram, wszystko dobrze 🙂
Na środę zostałam wysłana na szkolenie diabetologiczne 😉Beti82, alex0806, Meggs, Wik89, Słoneczko123, blair., Lami, Nikodemka, Szczęściara, Niezapominajka2, sunshine03, przedszkolanka:), tęczova, Arashe, Pestkaa, OlivkowaMama, Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
La,
blair., Domi_tur, Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Dośka wrote:Ja już po wizycie.
No to na 100% dziewuszka, 757 gram, wszystko dobrze 🙂
Na środę zostałam wysłana na szkolenie diabetologiczne 😉
Jeszcze bys mogla rodzic na Polnej to bys przetarła cioci Beti szlak
Anhydra rodzila na Polnej ,jak dojdzie troszke do siebie to mam nadzieje ,ze opisze jaki to fantastyczny szpitalWik89, Dośka lubią tę wiadomość