Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sunshine - ja niedlugo uciekam na zwolnienie, mysle ze za miesiac Dla mnie placenie tego duzego zusu co miesiac, to naprawde duzy stres czy wystarczy, czy zdobede tylu klientow... Z reszta prawda jest taka, ze nie przeszlam na nizszy wlasnie po to, zeby miec jakas godna kase na zwolnieniu i macierzynskim. Poza tym moj plecak wazy grubo ponad 20 kg, a kazda sesja dziecieca to fitness, czasem mam zakwasy, przysiegam Tak czy inaczej moze sasiadka zrobi mi reklame na zaś, to tez zadowalajace!
Niezapominajka2, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLami wrote:Nikodemko, piękna beta!!! Po prostu chwilkę później było zagnieżdżenie, za 3-6 dni też będziesz miała betę w tysiącach 😁
Fiorella, czekamy na Twoje piękne wyniki! 😊
Ja sie staram nie nakręcać negatywnie, ale właśnie forum nie pomaga, 14 dpo miała bete 58. To bardzo malutko i strasznie sie boje dzisiejszego wyniku -
Nikodemko, na sesję ze mną przyda się tylko selfiestick i gruby portfel na duże ilości pizzy
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
fiorella82 wrote:Ja sie staram nie nakręcać negatywnie, ale właśnie forum nie pomaga, 14 dpo miała bete 58. To bardzo malutko i strasznie sie boje dzisiejszego wyniku
Beti82 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Meggs - dla Ciebie znajde sile!
Teczova - nie moge sie doczekac! Ale po co mowilas mi o pizzy? Az sie obsliniłam 😭
Fiorella - dziewczyny maja racje Sama schizuje z ta beta, ale prawda jest taka, ze jest ok. Nie wiemy kiedy doszlo do zagniezdzenia, z owulacja tez nie ma 100% pewnosci. Jestem pewna, ze Twoj przyrost bedzie piekny.
Przedszko - masz racje. Tyle czekalam na ten moment i na ten czas, ze nie bede na pewno zmuszac sie do pracy. Tym bardziej, ze wlasna dzialalnosc (taka mala jak moja), to comiesieczna niepewnosc, a co za tym idzie nieunikniony stres. Ze zdjec nie zrezygnuje dopoki bede miala sile, ale bede robila tylko takie, ktore beda sprawialy mi przyjemnosc Na pewno wroce do mojego drugiego facebookowego profilu i wyzyje sie artystycznie.
Meggs, tęczova, Pestkaa, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość