Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda, ale super wyglądasz!!! 😍😍😍
Ani0nka u Ciebie to 10kg to w brzuszku i biuście, bo reszta taka sama, jak na fotce z wakacji!!! 🥰
Czyli nadal jesteś laseczką i po porodzie też będziesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 17:14
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Słoneczko, heparynę powinnaś mieć na pewno i to już najlepiej kilka dni przed owulacją i acard, żeby ułatwić zagnieżdżenie. Podeślę Ci listę badań, o których pisała Magda. Myślę, że teraz hematolog albo jeśli ta Twoja nowa ginekolog ogarnie temat.
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Słoneczko masz niestety najgorsza mutacje.Koniecznie heparyna musi byc .Tak jak Lami napisala juz kilka dni przed owu
-
Domi ja też o tym marzę. W połogu to byłam pewna, że szybko się nie zdecyduje na kolejne dziecko, a już po roku zaczęłam myśleć, nawet się udało dość szybko, ale nie byli mi dane. A teraz znowu marzę o tym, by nie być już w ciąży
Zawsze chciałam mieć 3 dzieci, ale ciężko mi teraz o tym myśleć... Chyba oddam to w ręce losowi, bo sama nie wiem czy się, decyduje starać. Chodzę powoli, a jak tylko idę to wszystko mi się spina, ruchy mnie już bolą, mogę nigdy chyba nie śpi, i wiecznie się rozciąga. A więc na 3 piętro bez bólu brzucha też się nie da.
Ponarzekalam i ja -
Słoneczko ja myślę że tragedii nie ma. To tylko Leiden hehe to, bez innych mutacji więc na spokojnie. Ja mam do tego jeszcze Pai homo i mthfr homo. Może ci profilaktycznie lekarz zleci heparynę albo acard ale nie jest źle myślę że należysz do nielicznych szczęściar które mają tak mało mutacji
Słońce a mój dupek ci jeszcze nie przyszedł? kiedy ją to słałam, w środę chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 17:30
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Nona, "kropek a nie dupek"
Nona, Magda - mbc, Ani0nka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słoneczko, nie znam się, nie mam mutacji V Leiden i PAI tylko, wszystko pozostałe czerwone i dr W włączył mi tylko acard 150mg.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nie, nie Słoneczko, nie do końca słuchaj Alex 😋 Nie ilość się liczy 😀 Wyszedł ci laiden. Nie chodzi oczywiście o licytacje co gorsze co lepsze. Heparyny może nie być przy pai, ale przy leidenie musi być!
Ja mam tylko do tego co masz ty MTHFR, na dodatek taki mam, co to normalne mogę brać B12 i B9 i na nic ta mutacja mi nie wpływa. Więc jedziemy Słoneczko na tym samym wózku 😊
Przejęłaś od jednego z rodziców, powinni też przyjrzeć się zdrowiu, bo jedno z nich jest bardziej narażone na te wszystkie choroby układu krwionośnego typu miażdżyce, udary, zawały itd.Beti82, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Magda - mbc wrote:Słoneczko, widzę edycję, V Leiden masz homo czy hetero?
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Nie, nie Słoneczko, nie do końca słuchaj Alex 😋 Nie ilość się liczy 😀 Wyszedł ci laiden. Nie chodzi oczywiście o licytacje co gorsze co lepsze. Heparyny może nie być przy pai, ale przy leidenie musi być!
Ja mam tylko do tego co masz ty MTHFR, na dodatek taki mam, co to normalne mogę brać B12 i B9 i na nic ta mutacja mi nie wpływa. Więc jedziemy Słoneczko na tym samym wózku 😊
Przejęłaś od jednego z rodziców, powinni też przyjrzeć się zdrowiu, bo jedno z nich jest bardziej narażone na te wszystkie choroby układu krwionośnego typu miażdżyce, udary, zawały itd.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem po transferze 😍
Trzymajcie kciuki, żeby kropek już z nami został na zawsze ❤️Dośka, Szczęściara, Niezapominajka2, Nona, blair., Magda - mbc, OlivkowaMama, Cytrynowy sok, sunshine03, Lami, alex0806, fiorella82, Arashe, przedszkolanka:), Słoneczko123, Meggs, Wik89, Pestkaa, Ani0nka, madziorek86, tęczova, Biegającą-mama, VianEthel2 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Kobity, bo ja znalazłam swoją kartę ze szpitala i tam mam takie cuś:
Czas kaolinowo-kefalinowy (APTT) 21,3sek (26-40 norma)
Fibrynogen 4,76g/l (1,8-3,5 norma)
Teraz borę zastrzyki milgamma i naklofen (rwa kulszowa) i dość sporo mi krew leci po nich.
Któras coś potrafi powiedzieć? Powinnam zrobić jakieś badania?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy