Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
VianEthel2 wrote:Kobity, bo ja znalazłam swoją kartę ze szpitala i tam mam takie cuś:
Czas kaolinowo-kefalinowy (APTT) 21,3sek (26-40 norma)
Fibrynogen 4,76g/l (1,8-3,5 norma)
Teraz borę zastrzyki milgamma i naklofen (rwa kulszowa) i dość sporo mi krew leci po nich.
Któras coś potrafi powiedzieć? Powinnam zrobić jakieś badania?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda to są wyniki jak miałam szew zakładany. Wydaje mi się, że mi podawali coś po cc. Ale czy to heparyna była czy coś innego?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Magda to są wyniki jak miałam szew zakładany. Wydaje mi się, że mi podawali coś po cc. Ale czy to heparyna była czy coś innego?
Powtórz sobie te dwa parametry na np. 3 mies. przed wznowieniem starań.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hahhahahaha Fiorella atak popierdolonych much historia dnia 😄😂😂
Magda 😲😲😲 wyglądasz mega! Z góry zakładam że też mi się tak samo zrobi 😆
Najmlodsza kciuki 🤞
Nona spokojnie, nie ma plamienia to nie ma dowodów, nie ma co zakładać z góry że będzie tak samo jak przy pierwszej ciąży 😀Magda - mbc, Nona lubią tę wiadomość
-
Lami, Magda, ja nie byłam świadoma tego że Leiden gorsze niż Pai. Także zwracam honor Z tego co sama czytałam to przy Pai homo jest konieczna heparyna na pewno. A ja do tego jeszcze mam właśnie to Leiden hetero. To już w ogóle kombo. Całe szczęście, leki dają radę
Słoneczko, słuchaj w takim razie Magdy i Lami
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Lami, Magda, ja nie byłam świadoma tego że Leiden gorsze niż Pai. Także zwracam honor Z tego co sama czytałam to przy Pai homo jest konieczna heparyna na pewno. A ja do tego jeszcze mam właśnie to Leiden hetero. To już w ogóle kombo. Całe szczęście, leki dają radę
Słoneczko, słuchaj w takim razie Magdy i Lami💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny chce się z wami podzielić wiadomością z dzisiejszej wizyty 😊😁
Na 95% będzie dziewczynka 😍❤️Szczęściara, alex0806, Cytrynowy sok, OlivkowaMama, sunshine03, przedszkolanka:), Lami, Arashe, fiorella82, Wik89, Beti82, blair., Słoneczko123, Meggs, Nona, Dośka, Ani0nka, madziorek86, tęczova, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
Rodzynka wrote:Dziewczyny chce się z wami podzielić wiadomością z dzisiejszej wizyty 😊😁
Na 95% będzie dziewczynka 😍❤️Rodzynka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Rzepakowepole też ostatnio miałam ale jeżeli szybko go usunęłaś to tylko obserwuj czy w miejscu ugryzienia nie robi się rumień.. Mój dopiero co się wbił bo byłam po 16 w lesie a po 21 go zauważyłam.. Niby piszą że do 24 godz jest nie groźny.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Najmłodsza kciuki!!!!! ✊✊✊ Podium na pierwszej stronie czeka!
Magda, gdzie suwaczek Jerzyka? Tu przecież codziennie dochodzi jakaś nosicielka gąbczastego/budyniowego mózgu, ciężko tak liczyć tygodnie bez wspomagacza!
Dzisiaj takie zdjęcia, tyle zarzekania sie w związku z figurą i planów, że aż sobie siebie wyobraziłam za 8 miesięcy na plaży, w białej zwiewnej tunice, z pięknymi opalonymi nogami i płaskim brzuchem... Ah... Zabieram się za brzuszki 😀, tylko zjem leczo i odsunę deskę do prasowania, na której jem, bo stolik przy kanapie za niski i przez brzuch co chwilę mam upapraną bluzkę albo coś ląduje na dywanie 😀
Fiorella, muchy wygoniłaś? To były pewnie te z nosa Twego mężczyzny, dzisiaj już zrozumie czemu wakacje przekladacie o kilka miesięcy 😊blair., Najmłodsza_staraczka, tęczova lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero