Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Anioka popieram dziewczyny. Myjemy tylko dłonie przed kłuciem.. Pielęgniarki muszą dezynfekowac bo jesteśmy w środowisku gdzie jest dużo bakterii.. Nie wchodzimy na pobranie nie dotykając tam niczego NP. zwykła klamka nie otwieramy jej łokciem tylko dłonią.. Także dlatego pielęgniarki muszą a my tylko myjemy 😁😁 dziękuję za uwagę
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Ja sprawdziłam i mimo gorącej wody nie poleciało mi z palca 😁 muszę mocniej wbijać ten lancet idę na zakupy, trzeba kupić coś na obiad baj 😘
-
Beti82 wrote:Dzieki Szczesciaro za podpowiedz z ta gorącą woda hah pomoglo uff chociaz to
Edit. Próbowałaś z tym Euthyrox?? Jestem ciekawa czy dużo podwyższa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 11:34
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Polecam się na przyszłość 😁😁 jak coś to mam też tricki na obniżenie cukru po posilkach bo na czczo zawsze miałam problem..
Edit. Próbowałaś z tym Euthyrox?? Jestem ciekawa czy dużo podwyższa.. -
P.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:19
tęczova, Wik89, Meggs, Lami, Domi_tur, Arashe, alex0806, Magda - mbc, Słoneczko123, przedszkolanka:), Nikodemka, sunshine03, Dośka, Rodzynka, blair., Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
[.
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:A dr W jest dobrze ogarnięty w temacie trombofilii? Ty chyba Meggs nie masz V leiden? Jak coś to przecież hematologa zawsze możesz odwiedzić, jeśli to Cię uspokoi ☺
Sunshine ja też jestem zdania, że nie masz się czym martwić ☺ 30 centyl to chyba mój wymarzony wynik. Jeśli tylko moja mała będzie taki trzymać to będę szczęśliwa, bo będę żyła praktycznie w pewności, że dam radę wypchnąć. W jednym szpitalu w Gdańsku jest całkowita ochrona krocza i tam do samego końca czekają z nacięciem, ale juz ogólna opieka jest taka se i nie chce tam rodzic, za to szpital, który wybrałam juz łatwiej podejmuje decyzję o nacięciu, dlatego czasami lepiej iść z mniejszym dzieckiem, bo nie będą Cię namawiać na nacięcie - moja koleżanka 2 miesiace temu miała wyliczoną córkę na 4100, poród trwał już bardzo długo, zaznaczyła, że rodzi z ochroną krocza chyba,że będzie pilna potrzeba nacięcia no i pod koniec nacięli ją a lekarz na to: słuchajcie to dziecko ma mieć 4100, trzeba naciąć mocniej... urodziła się 3590 ☺☺
Każda z nas ma też inną miednicę jednak, wiec może te dzieci się grzecznie dostosowują do naszych możliwości 😆 nie no,trochę żartuję. Ale ogólnie ja szerokobiodrzasta na pewno nie jestem 😂 -
Beti cudownie 💗 No to teraz clo i lecimy!
Meggs, na szczęście masz już taką wiedzę, że jak trafisz na niedouczonego to podzielisz na 5 to, co mówi. A może akurat ktoś ogarnięty się uda 😊Wik89, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Heh wczoraj bylo, dzis rano w sumie tez maz mnie rano wzial w obroty ale powiedzialam, zeby nie konczyl tylko poczekal do wieczora, teraz mam wyrzut sumienia. juz w momencie jak to powiedzialam poczulam sie beznadziejnie, ze taki ten seks matematyczny sie robi. Z drugiej strony skoro mamy takie problemy z nasieniem jakie mamy i mam zalecenia konkretne od lekarza no to staram sie ich trzymac jak moge... eh 😅
Dzis o 19.00 zastrzyk
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
szczesciaro teraz doczytalam.Jak nie ma cukrzycy to niestety nie dostaniesz paski na refundacje.Wiec nie ma sensu po recepte isc
-
[Q.
Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Sanshine to moje podobnie, a nikt nie mówi, że to za mało tylko, że nie będzie kolosa, co mnie cieszy. Córka też miała 3090 jak się urodziła. U mnie w 29t1d było 1140 wg pomiarów teraz.
Ja jutro muszę iść na ktg, ale na szczęście lekarz ma i bez kolejki się wchodzi. Bo było dziś trochę wysokie tętno i sobie skontrolujemy. Będę musiała iść z córką, bo mąż w pracy w godzinach przyjęć. -
Dziewczyny nie zdazylam jeszcze poczytac ale moze cos podpowiecie.Jakie badanie zrobic na trzustke?Bo mi sie przypomnialo,ze diabetolog kazal zrobic usg trzustki w zwiazku z tymi cukrami.Ale moz3 jakies badania z krwi jeszcze zrobie ?