Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Dziewczyny nie zdazylam jeszcze poczytac ale moze cos podpowiecie.Jakie badanie zrobic na trzustke?Bo mi sie przypomnialo,ze diabetolog kazal zrobic usg trzustki w zwiazku z tymi cukrami.Ale moz3 jakies badania z krwi jeszcze zrobie ?
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Już jestem, serio się stęskniłam za wami! 😊 Ogarnęłam powyjazdowy bałagan i przy kawce nadganiałam
Domi najlepszego kochana! 🎈🎁🍰
Niezpominajko będzie wszystko dobrze, maleństwo jest po prostu tylko małe i na pewno zdrowe, wierzę w to mocno!
Nona strasznie liczyłam na lipiec u ciebie, ten brak plamień i w ogóle, szło trochę inaczej, obiecująco...
Lami jeju Ty już prawie na wylocie zleci jak nic
Tyle się tu działo, że nawet nie spamiętałam wszystkiego 🙉 gratuluję dobrych wieści z wizyt, nowych tc, nowych cykli, ładnych pęcherzyków i podrasowanych plemników :*
Niezapominajka2, Nikodemka, Wik89, przedszkolanka:), Beti82, blair., Nona, tęczova, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
No a ja dzisiaj pół dnia w szpitalu 😉 Szkolenie samo w sobie króciutkie, ale co się naczekałam to szkoda gadać! 🤪
Generalnie się zdziwiłam bo robili mi też USG, badanie na fotelu etc. Miałam farta, że dobrze się ubrałam 😂
A szkolenie to w gruncie to co już sama zdołałam się rozeznać. Zasady diety, co jeść, czego lepiej nie, dali nam glukometr, pokazali jak używać i zapisywać sobie wyniki.
13.08 mam się zgłosić na 24h na jakieś badania, jakąś taką mają procedurę 😉
Beti - powiem Ci, że oddział położniczy zrobił na mnie dobre wrażenie. Miłe babeczki tam 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 14:04
blair. lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Beti a co to za badania były, bo już nie pamiętam 🙈🙈
Troche sie naczytalam i bylam przerazona.Franca powiedziala ,ze jak to wyjdzie pozytywnie to nie ma szans na naturalne zaplodnienie
Chociaz czytalam,ze sterydy czasem pomagajaNiezapominajka2, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dośka wrote:No a ja dzisiaj pół dnia w szpitalu 😉 Szkolenie samo w sobie króciutkie, ale co się naczekałam to szkoda gadać! 🤪
Generalnie się zdziwiłam bo robili mi też USG, badanie na fotelu etc. Miałam farta, że dobrze się ubrałam 😂
A szkolenie to w gruncie to co już sama zdołałam się rozeznać. Zasady diety, co jeść, czego lepiej nie, dali nam glukometr, pokazali jak używać i zapisywać sobie wyniki.
13.08 mam się zgłosić na 24h na jakieś badania, jakąś taką mają procedurę 😉
Beti - powiem Ci, że oddział położniczy zrobił na mnie dobre wrażenie. Miłe babeczki tam 🙂 -
Beti ale u was już doszło raz do zapłodnienia więc to wiadomo było ze wynik będzie ujemny 😁
Madzia wytrwałości ! ✊✊
Edit. Madzia ale widziałam ze wjechała u Ciebie ta sama nuta co u mnie i dzień od razu lepszy 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 15:48
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Pestka, Dośka dziękuję Kochane ❤️
Magda dawaj mi go tu, Szymek bardzo reaguje ruchowo na płacz dzieci, może wyskoczy słysząc Jerzyka! A tak poważnie, to przesyłam Wam resztki mojej energii, niedługo będę pytać o wszystkie złote rady jak uspokoić płaczące dziecko ❤️❤️❤️blair., Magda - mbc, Pestkaa, Wik89, Dośka, sunshine03, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, podziwiam dziewczyny, ktore wytrzymaly z pierwsza wizyta do 8-9tc (szczegolnie pierwszej ciazy!). Sorry, ze tak przynudzam, ale ja po prostu z kazdym dniem wariuje coraz bardziej. Juz mam przed oczami najczarniejsze wizje, chyba przez ten coraz wiekszy bol brzucha i krzyza. Chcialabym po prostu wiedziec, ze ten zarodek tam jest, ze sie rozwija, ze wszystko jest jak byc powinno. Potrzebny mi na to dowod i tyle Wiem, jestem niezrownowazona. I strasznie niecierpliwa.