Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko wzajemnie! Chyba jesteśmy na podobnym etapie ❤️ Ustawiaj tą stopkę trzeba się cieszyć
-
Niezapominajko Boże jakie Ty gadasz głupoty! Dawaj adres koniecznie przyjadę i nakopie Ci do tylka powiedz Kochana jakie wyniki bety miałaś! Przecież wiesz ze będzie wszystko dobrze, okej tozumiem ze się martwisz ale to jest niepotrzebne! Zobaczysz ze będzie pięknie. I jak beta będzie ładna to wstawiasz stopkę i zaczynasz się cieszyć swoim Cudem w brzuszku dobrze?
-
Och to chociaż bety wpisz no aby było wiadomo, że Ci się udało! No ja się cieszę bardzo bardzo mimo tego ze jeszcze nie dołączyłam się i mam katar
-
Niezapominajko, jedź do mamy, popłacz jak potrzebujesz, przetrzymaj do 15. My trzymamy kciuki, żeby przyrost był śliczny :* :* :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 08:40
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajko nie wiem czy Cie to uspokoi, ale testy codziennie sikane nie sa zadnym wyznacznikiem... Mi ciemnialy powoli, ale sie nie zadreczalam, tylko 3x zbadalam bete w odstępie 2 i 4 dni. To mnie uspokoilo. Potem po tygodniu od pierwszego zrobiłam sikanca na pamiatke, z juz wyrazna kreska. Nie wkrecaj sobie od poczatku, ze jest cos nie tak,bo zwariujesz przez 40 tyg
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Lami to odbieram swoją rezerwację na pierwszej stronie już teraz, a co! ❤️
Lami, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Popłakałam juz u mamy. Boże, jak dobrze, że jest tak blisko... Sama dzisiaj miała już maxa, sytuacje z ostatnich tygodni jej się skumulowały i jak przyjechałam, to sobie chlipała. No to pochlipałyśmy razem. Ale za długo mi nie pozwoliła, mówi "a co jeśli to dziecko tam jest, zobacz co ty mu teraz robisz".
Musimy czekać. Speaky, dzięki, ale ja kreskę wyraźną miałam za pierwszym razem, test w dniu @, beta wtedy 254, po 48 godzinach beta 480 i czuje, ze dzisiaj tez taka będzie... gdyby urosła tak jak powinna, czyli dzisiaj juz min. 1000 to kreska musiałaby się różnić od poprzednich testów!
No ale przecież nie pijesz codziennie dokładnie tyle samo płynów stąd nawet mocz poranny jest codziennie inaczej zageszczony. Testów nie stosuje się do takich porównań! Do określenia przyrostow jest badanie krwi. Każdy lekarz Ci to powie. A przy takim stresie nie dziwota że objawów nie czujesz. Te testy majà ograniczoną reaktywnosc to znaczy "pojemnosc" to znaczy że jest jakas okreslonà maksymalna ilosc bety, która moga wyłapać. Powyżej tej wartości nie ma już różnicy w kolorze kreski bo przeciwciała na teście są wysycone. Poza tym zrób uwagę że testy działają na zasadzie reakcji biochemicznej i obecność np nieco większej ilości fosforanów w moczu z rana może te reakcje trochę hamować (gdy mamy bardziej metny mocz z rana). Dlatego nie uznaję się testów jako metody ilościowej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 09:06
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Niezapominajka Ty tez już jesteś na fioletowej stronie mocy na pierwszej stronie! Rezerwacja nie podlega reklamacji ❤️Zobaczysz będzie wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 09:13
-
Anhydra, wszystkie wiemy i i tak robimy. Ty też robiłaś i porównywałaś
Te trzy tygodnie od pierwszego testu są najtrudniejsze, bo jesteśmy w wielkiej niewiadomej. Trudno zacisnąć zęby, no ale trzeba wytrwać odliczać. Ja też po pierwszej becie miałam uczucie pustki. Później się zaczęły jakieś objawy, których się bałam, bo brzuch miesiączkowo bolał. A później zniknęły, więc bałam się podwójnie, że po wszystkim. Nie uniknie tego żadna z nas, niestety Trzeba by przypadkiem dowiedzieć się o ciąży będąc w 3-4 miesiącu.
I Niezapominajko - mama ma rację. Można sobie pozwolić na słabość, ale teraz wdech i wydech, obejmij brzuszek, powiedz, że wierzysz, że za kilka dni zobaczysz pięknie bijące serduszko Twojej fasolki.Ani0nka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero