Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej ja wedlug tego kalendarzyka Belly tez mam 4 tydzień i 6 dni. Tylko ze wiecie ja mam cykl 33-35 dni. Ile tygodni od owulacji powinno się pójść do ginekologa? Nie wiem na kiedy umówić wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 21:08
-
Monia ale 4 tygodnie i 6 dni od owulacji? Czy od ostatniej miesiączki. Nie wiem czym się kierowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 21:13
-
Idę zaraz spac... jutro o 7 jak wstanę to napisze Wam czy są wyniki czy nie. Jak nie będzie to jadę o 8
-
Niezapominajka2 wrote:No cóż, jak widzisz u wszystkich takie mega skoki to się zaczynasz zastanawiać, czy Twoja norma to rzeczywiście norma... czy czasem 150- 200% nie jest "lepszą" norma pzy wartościach do 1000. Coś jak z tsh dla staraczek.
-
Julia - ta brzoskwiniowka to chyba wlasnie Soplica, pilam z cola, pycha
Lami - to bym przedsmaczek zareczyn ale macie fajnie... to tak naprawde kumulacja najlepszych zyciowych zmian. Dziecko, nowe nazwisko, z tego co pamietam to chyba od niedawna nowy dom, prawda? Ja sie ciesze, ze dziecko nie bedzie nosilo mojego panienskiego nazwiska, nie znosilam go, po slubie czuje sie jak nowonarodzona
Niezapominajko - dobrze, ze kop od dziewczyn zadzialal :* jest dobrze, ciesz sie tymi chwilami!blair., Julia93 lubią tę wiadomość
-
Beta HCG 43,9 ❤️
Dziękuję dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 00:26
tęczova, blair., XxMoniaXx, Niezapominajka2, Biegającą-mama, Beti82, Meggs, patuniek86, Lami, speakyourmind93, kark, fiorella82, Słoneczko12, Anhydra, przedszkolanka:), Nikodemka, sunshine03, madziorek86, Pestkaa, Julia93, Nona, Arashe lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ❤️ Jakoś spac nie mogę z tych emocji. Zasnęłam po 22, a o 24 się obudziłam zobaczyć tą betę i od tamtej pory się kręcę i wiercę dobrze, że sobota i nie mam klientek, odespie sobie później
speakyourmind93, Anhydra lubią tę wiadomość