Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze, dziewczyny, ja też poproszę o rezerwację na pierwszej stronie, bo czuję się jakbym prawo łamała podczytujac was z ukrycia codziennie. Nie odzywam się bo nie chce klimatu psuc, na razie nie jestem ani staraczka, ani w ciąży . Ale chcę byc i planuje zajść w maju:-D w piękną zdrową rumianą ciążę. Teraz mam trzy miesiące niezobowiązującego seksu i diety. Anionka odświeżam dziś forum, tylko po to żeby zobaczyć twoja betę!
Ani0nka, Lami, Nona, przedszkolanka:), kark, madziorek86, Anhydra, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
-
Fiorella jak tez czekam i czekam ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 18:49
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a czy miałyście pobierana krew w labolatorium Diagnostyka? Czy wyniki też miałyście tak późno??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 19:06
-
Julia no właśnie ta pielęgniarka mowila ze zawożą gdzieś te fiolki i koło 20 wyniki. Matko to czekanie:/ a odświeżam od 16
-
Wiem ze wieczorem rosnie ale jest cala rozpalona, glowa goraca:( w dzien raz rosla , raz spadla.. Siedzi teraz w chlodnej wodzie.
Anionka ja w diagnostyce mam wyniji na 2gi dzień a proga po tygodniu. Nie robie juz tam badan bo mnie zawiedli na czasie oczekiwania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 19:19
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Jak dziś nie dostanę wyników to tez ostatni raz tam byłam i jutro jadę do szpitala zrobić badanie krwi
-
[QUOT po tym..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:49
-
Kurde nie to zacytowalam Anionka haha ale odnosnie diagnostyki mialo byc.Ja juz pije dzisiaj wiec wiecie wybaczcie haha
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Hahahha nie no to już mogę sobie darować to odwiedzanie, to są jakieś żarty. Jutro się dowiem jadę na 8:00, mam nadzieje ze dużej kolejki nie będzie
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anionka do 21 mogą być nawet. Odświeżaj!
Kark 22 luty z terminu om miałam na 24 ale usg cały czas pokazywało 21.02 (miałam długie cykle,to był pierwszy na clo i była to wielka niewiadoma kiedy owu itp). Zaczęłam rodzic idealnie 21.02 jakoś o 22kark, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Do diagnostyki chciałam jechać w wigilię rano, zadzwoniłam i pytam czy będzie zrobione, ona że tak będą zrobione na pewno, tylko nie wiadomo czy na stronę wstawią, jeśli nie, to po świętach :o
Ależ Przedszkolanko Twoja Polcia punktualna, na zegarku będzie się znała pierwsza w grupie tak coś czuję i to już w zerówce
Mój chłop przemówił znienacka: chyba będzie najlepiej jak w trójkę będziemy mieli jedno nazwisko.
Pytam co ma na myśli.
Nooo... Że może to zalegalizujmy na Malcie czy gdzie tam chciałaś. Byłoby fajnie.
Wystraszył się pewnie, że dam dziecku swoje nazwisko hahaha
A swoją drogą to mnie zdenerwował, bo ja nigdzie lecieć nie będę w ciąży, za długo na nią czekałam, żeby sobie stresu w samolocie dokładać, to miało być wyjątkowe, a teraz co, wydamy kupę kasy, a ja nawet się nie poopalam i już się widzę z brzuchem w 40 stopniach.
Jutro pomyślę co z tym fantem zrobić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 20:01
Meggs, patuniek86, Beti82, przedszkolanka:), kark, Niezapominajka2, blair., fiorella82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anionka, możesz też zadzwonić do labu. Mi tak poradzili, kiedy od wyniku zależało branie antybiotyku.
Nie podali wyników, ale sprawdzili, że wynik czeka na akceptację. A potem zadzwonili, że wyniki już opublikowane.
Powiedz im, że masz gorączkę itp, ale przy pozytywnej becie nie wolno Ci go wziąćPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm