Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze, dziewczyny, ja też poproszę o rezerwację na pierwszej stronie, bo czuję się jakbym prawo łamała podczytujac was z ukrycia codziennie. Nie odzywam się bo nie chce klimatu psuc, na razie nie jestem ani staraczka, ani w ciąży
. Ale chcę byc i planuje zajść w maju:-D w piękną zdrową rumianą ciążę. Teraz mam trzy miesiące niezobowiązującego seksu i diety. Anionka odświeżam dziś forum, tylko po to żeby zobaczyć twoja betę!
Ani0nka, Lami, nick nieaktualny, przedszkolanka:), nick nieaktualny, madziorek86, Anhydra, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
-
Fiorella jak tez czekam i czekam
❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 18:49
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a czy miałyście pobierana krew w labolatorium Diagnostyka? Czy wyniki też miałyście tak późno??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 19:06
-
Julia no właśnie ta pielęgniarka mowila ze zawożą gdzieś te fiolki i koło 20 wyniki. Matko to czekanie:/ a odświeżam od 16
-
Wiem ze wieczorem rosnie ale jest cala rozpalona, glowa goraca:( w dzien raz rosla , raz spadla.. Siedzi teraz w chlodnej wodzie.
Anionka ja w diagnostyce mam wyniji na 2gi dzień a proga po tygodniu. Nie robie juz tam badan bo mnie zawiedli na czasie oczekiwania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 19:19
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Jak dziś nie dostanę wyników to tez ostatni raz tam byłam
i jutro jadę do szpitala zrobić badanie krwi
-
[QUOT po tym..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:49
-
Kurde nie to zacytowalam Anionka haha ale odnosnie diagnostyki mialo byc.Ja juz pije dzisiaj wiec wiecie wybaczcie haha
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Hahahha nie no to już mogę sobie darować to odwiedzanie, to są jakieś żarty. Jutro się dowiem jadę na 8:00, mam nadzieje ze dużej kolejki nie będzie
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anionka do 21 mogą być nawet. Odświeżaj!
Kark 22 luty
z terminu om miałam na 24 ale usg cały czas pokazywało 21.02 (miałam długie cykle,to był pierwszy na clo i była to wielka niewiadoma kiedy owu itp). Zaczęłam rodzic idealnie 21.02 jakoś o 22
nick nieaktualny, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anionka, możesz też zadzwonić do labu. Mi tak poradzili, kiedy od wyniku zależało branie antybiotyku.
Nie podali wyników, ale sprawdzili, że wynik czeka na akceptację. A potem zadzwonili, że wyniki już opublikowane.
Powiedz im, że masz gorączkę itp, ale przy pozytywnej becie nie wolno Ci go wziąć
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm