Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark pisała, że od skończonego 11.
Nasypujesz z 2 łyżeczki sody, zalewasz moczem, nie mieszasz. Jak zaczyna buzować - chłopak, jak nic się nie dzieje - dziewczynka.
U Kark sprawdzalność 100%, teraz Julia potwierdza. Moja koleżanka też potwierdza regułęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 14:22
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
To ja też sobie szykuje po mału sodę.
Julia super wieści i piękne zdjęcie
Biegająca mama, czyli właściwie to ani tylko w innych godzinach, bo my z mężem też sobie jakis film czy odcinek serialu pykniemy lub coś jeszcze tylko, by maszynami te 8 h sny, jak ma na drugą zmianę na 12 to wtedy można powiedzieć do północy .
U mnie i tak progres bo ta mała terrorystka nie robi drzemek już bardzo długo, teraz chociaż o 21, czasem 20 śpi, a wcześniej na siłę się ją kladlo bez efektu i walczyła do 23 albo nawet północy. Żelazna dama.Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Dobre! A może na początku naszego wątku napiszemy nasze nazwy oraz serduszka albo uśmiechnięte buźki jako staraczki a obok np serduszka buźkę chłopaka czy dziewczyny i data porodu co:)?
W kolejności od tej która rodzi najszybciej do staraczek ❤️madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Lami dobre to z ta rezerwacja
blair. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak będzie beta to robić stopkę czy czekac aż ginekolog potwierdzi? jak Wy zrobiłyście?
-
Nikodemka wrote:Moja rezerwacja w tym miesiącu przepada, ale liczę na marzec Eh!
tęczova, Lami, Ani0nka, Nikodemka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja tez odbieram w tym cyklu.Na marcowym testowaniu hah
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
AniOnka, to wszystko od ciebie zależy Ja robiłam chyba z tydzień po teście, a może szybciej. Bo w normalnym życiu to mozna sobie mówić, że boję się zapeszyć, no ale tu wszystkie idziemy po znany każdej cel
Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs - gdzies z tylu glowy mam taka mysl, pamietam o przypadku kozgo, ale tez nie chce zyc zludzeniami W kazdym razie nie wiem nawet kiedy zrobić test, zdam sie na intuicje i los.
A co do intuicji, to mialam dzis dziwna sytuacje. Siedzialam przy komputerze i nagle poczulam, ze stalo sie cos zlego, po prostu to poczulam, az zrobilo mi sie goraco... Zeszlam na dół a tam wszedzie woda, zalana lazienka i pol korytarza. Pralka sie zepsula. Dziwne uczucie