Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis bedac w aptece kupilam test ciążowy bo wczesniejsze mam z bladawa kreska:) a ja lubie miec na pamiątkę
z Julka mam wszystkie i teraz tez chce
i wyszla od razu testowa jako pierwsza , mega ciemna, mega gruba itp. I wiecie ? Jestem glupia, nawet bardzo. Zawsze chciałam miec 2 dzieci a teraz mi tak smutno , trochę przykro ze ta ciaza jest ostatnia , ze test ostatni.. Ze pewien okres w zyciu sie skonczy.. Ehmmm
-
Lami wrote:Niezapominajko, też gdzieś na forum czytałam, żeby sprawdzić właśnie pH moczu. Jeśli 5-6 dziewczynka, 7-8 chłopiec.
Oczywiście wszystkie wiemy, że to tylko zabawa
Julia sprawdzaj!
Generalnie pH moczu zależy od diety
. Hmmm... jedyne uzasadnienie powiązania płci i tego testu z soda to bardzo naciagana teoria, że w zależności od płci płodu mamy ochotę na inne produkty spożywcze...a to z kolei wpływa na pH moczu... ale teorią naukową (póki co
) bym tego nie nazwała
No chyba, że u każdej kolejnej z nas potwierdzi się w 100%- wtedy najpewniej nobla macie w kieszeni
madziorek86 lubi tę wiadomość

PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Moje ph to 6.5

Test z sodą nie omieszkam sprawdzić
Meggs dokladnie to samo o Nikodemce i Kozgo myślałam
podobna sytuacja ;p
Biegajaca i Arashe moja jak zaśnie to ja budze o 6 ;p mój robi kanapke bo jest głodna zawsze
mamy przez to unormowane wszystko. Wiadomo w chorobie,świeta czy urlop śpimy wszyscy 
Monia mam podobnie ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 16:16
Arashe lubi tę wiadomość
-
Monia czemu ostatnia ciąża? Czy są jakieś ku temu powody czy taka decyzja, że chciałabyś mieć dwójkę dzieci:)?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 16:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark ja też kiedyś przeszłam cytomegalie i nie mam o tym pojęcia
dobrze ze wyniki lepsze!
Ja w pierwszej ciąży cała ciążę miałam pH moczu 7 z córką i teraz też zaczęłam ciążę od 7, a normalnie mam kwaśny poza ciąża.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 21:31
Lami, Nikodemka, Ani0nka, Niezapominajka2, patuniek86, speakyourmind93, Meggs, tęczova, nick nieaktualny, Anhydra, przedszkolanka:), Pestkaa, Julia93, nick nieaktualny, Beti82, blair. lubią tę wiadomość
-
Madziorku - ja wlasnie jade na brzoskwiniowke <stuka sie kieliszkiem>. Mialo byc wino, ale kolezanki mnie namowily, nie wiem co to bedzie, bo nie pilam wodki ze sto lat.
Chyba w miare sie ogarnelam na ten wieczor, bo przed wyjsciem było
madziorek86, Anhydra, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
A my jutro tez mamy domówkę u siebie i kit wciskam znajomym, że antybiotyk biorę aby nie pić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 18:11
Biegającą-mama, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Cały czas odświeżam, jak wyników dziś nie będę mieć to jutro jadę do szpitala gdzie mnie tak urządzili ostatnio z tą ręką i tam na bank mi dadzą wyniki za kilka godzin. No ile można czekac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 18:48