Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis bedac w aptece kupilam test ciążowy bo wczesniejsze mam z bladawa kreska:) a ja lubie miec na pamiątkę z Julka mam wszystkie i teraz tez chce i wyszla od razu testowa jako pierwsza , mega ciemna, mega gruba itp. I wiecie ? Jestem glupia, nawet bardzo. Zawsze chciałam miec 2 dzieci a teraz mi tak smutno , trochę przykro ze ta ciaza jest ostatnia , ze test ostatni.. Ze pewien okres w zyciu sie skonczy.. Ehmmm
-
Lami wrote:Niezapominajko, też gdzieś na forum czytałam, żeby sprawdzić właśnie pH moczu. Jeśli 5-6 dziewczynka, 7-8 chłopiec.
Oczywiście wszystkie wiemy, że to tylko zabawa
Julia sprawdzaj!
Generalnie pH moczu zależy od diety . Hmmm... jedyne uzasadnienie powiązania płci i tego testu z soda to bardzo naciagana teoria, że w zależności od płci płodu mamy ochotę na inne produkty spożywcze...a to z kolei wpływa na pH moczu... ale teorią naukową (póki co ) bym tego nie nazwała No chyba, że u każdej kolejnej z nas potwierdzi się w 100%- wtedy najpewniej nobla macie w kieszenimadziorek86 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Moje ph to 6.5
Test z sodą nie omieszkam sprawdzić
Meggs dokladnie to samo o Nikodemce i Kozgo myślałam podobna sytuacja ;p
Biegajaca i Arashe moja jak zaśnie to ja budze o 6 ;p mój robi kanapke bo jest głodna zawsze mamy przez to unormowane wszystko. Wiadomo w chorobie,świeta czy urlop śpimy wszyscy
Monia mam podobnie ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 16:16
Arashe lubi tę wiadomość
-
Monia czemu ostatnia ciąża? Czy są jakieś ku temu powody czy taka decyzja, że chciałabyś mieć dwójkę dzieci:)?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 16:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anhydra, wszystkie wiemy, że to tylko zabawy, które mają szanse na spełnienie 50/50, tak jak nasze przeczucia. Ale może jednak nasze babcie, kiedy to jeszcze nie było żadnych USG miały racje spoglądając na dietę ciężarnej, czy weźmie kawałek ciasta czy ogóra kiszonego. Wiadomo, że to będzie miało wpływ na pH moczu, ale może właśnie coś w tym jest
madziorek86, Anhydra lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Kark ja też kiedyś przeszłam cytomegalie i nie mam o tym pojęcia dobrze ze wyniki lepsze!
Ja w pierwszej ciąży cała ciążę miałam pH moczu 7 z córką i teraz też zaczęłam ciążę od 7, a normalnie mam kwaśny poza ciąża.kark lubi tę wiadomość
-
Hahaha, madziorek, twój wniosek opieczętowany i podpisany, poszedł jako priorytet (jak wszystkie zresztą).
Proszę teraz dokładać wszelkich obiecanych starań, dużo bzykać i chwilkę poczekać. Sprawa jest już w toku, wszechświat dołoży wszelkich starań, żeby jak najszybciej pokazały się dwie kreski na teście ciążowym, a fioletowa strona mocy dodaje nieograniczone wsparcie!Niezapominajka2, patuniek86, Ani0nka, madziorek86, Pestkaa, Julia93, Beti82, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Madziorku - ja wlasnie jade na brzoskwiniowke <stuka sie kieliszkiem>. Mialo byc wino, ale kolezanki mnie namowily, nie wiem co to bedzie, bo nie pilam wodki ze sto lat.
Chyba w miare sie ogarnelam na ten wieczor, bo przed wyjsciem byłomadziorek86, Anhydra, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
A my jutro tez mamy domówkę u siebie i kit wciskam znajomym, że antybiotyk biorę aby nie pić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 18:11
Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
-
Cały czas odświeżam, jak wyników dziś nie będę mieć to jutro jadę do szpitala gdzie mnie tak urządzili ostatnio z tą ręką i tam na bank mi dadzą wyniki za kilka godzin. No ile można czekac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 18:48