Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesteście Kochane ❤️❤️❤️
Na was zawszę można liczyć, dodałyście mi otuchy, dziękuję.
Fiorella leżałam w szpitalu z dziewczyną którą miała taką samą sytuację. Poczekaj do poniedziałku choć wiem że to nie łatwe czekać w tej chwili ale jeśli w poniedziałek się nic nie zmieni u twojego lekarza to umów się do lekarza który ma dobry sprzęt.
Dużo stresu przechodzimy nieraz z racji tego że lekarze mają sprzęt do du**
Trzymam kciuki.19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
Rodzynka, no u nas też już po porodzie okazuje, że Jerzyk ma jeden narząd z tych co mają być dwa i nie ma to w ogole wplywu na jego przyszlosc. U Ciebie bedzie tak samo. Ale wiem co czujesz dlatego sciskam mocno!
Teczova, zdrowaska za malucha pojdzie! Walcz dzidziutku 🦋💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Rodzynka wrote:Żyje tą nadzieją że może źle coś zobaczył i w środę usłyszę tylko że wszystko jest dobrze.
Ahh już najgorsze scenariusze mam w głowie.Rodzynka lubi tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Biegająca to może faktycznie jak pisze rzepakowe - ta całodobówka? Ja jak pracowałam to tylko tam szłam do lekarza, bo po pracy dzieci, a jak M kończył to oczywiście u nas w przychodni już żywej duszy 😐
Sloneczko kciuki!
Beti 11 dni po pregnylu? Kotek ja Ci nic broń Boże nie wciskam, ale moja kumpela, która chyba 3 cykle na pregnylu była podczas starań to już po 9-10 dniach miała betę zero 😏😘
Czyli my w 90% w sobotę zaczynamy na fioletowej mocy nowe tygodnie 😁? Dobrze wiedzieć 😅
Nona, a wyleczyła boreliozę? Bo to cholerstwo nie wyleczone może być potem wrodzone u bobasa 👿
Tęczowa jejku... A jest w szpitalu specjalnym maluch? Oby wszystko było ok.
Rodzynka a jest szansa, że to się samo wchłonie? -
Co za koszmarne wiadomości dzisiaj
Fiorella, mocno trzymam kciuki, to musi być pomyłka.
Kark, z tego co wiem to tak, nie znam szczegółów, nie chcę im głowy zawracać
Vian, leżą w Białymstoku, mam nadzieję, że Staś ma najlepszą opiekę... jego tata to taki dobry człowiek. Współczuję Ci okropnie takich przeżyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 11:57
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
O matko Fiorellka nie ,nie wierze
A dlaczego dzisiaj u lekarza bylas?
Cos Cie niepokoilo? -
[QU.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:43
-
Beti82 wrote:11 wiec malo.Ale wczoraj robilam ten sam test i byla jasniejsza.Ta kreske nawet stary bez problemu widzi.
Ale tak jak mowie siku robilam o 3 w nocy i pozniej o 8 wiec jak na mnie to malo.Wieczorem duzo pilam.
No nic poczekajmy do jutra bo to moze byc zwykly przypadek.No ale lepiej ,ze jest dzisiaj ciemniejsza niz jakby jasniejsza byla od wczoraj haha Bo to juz 9 dpo -
Fiorella a czemu miałaś dzisiaj wizyte? I kiedy i co było widać na ostatniej. Jest szansa że ciąza jest młodsza niż z om? Serduszko ma czas się pojawić do 8 tyg, więc czekamy... może jakiś gorszy sprzet Ci lekarze maja. Ściskam Cie kochana i trzymam mocno kciuki by w poniedziałek wszystko było jednak dobrze i serduszko pięknie biło!
-
U Fiorelli serduszko juz bilo, zarodek mial 1,1 cm. Pamietam, bo mialysmy wizyte w tym samym czasie.
Oby to byla po prostu jakas pomylka... -
Meggs wrote:11 to już sporo. I jakby to był pregnyl to kreska by dziś była jaśniejsza nie ciemniejsza wiec to kropek jak nic 😍
Gdyby nie ten pregnyl to bym skakała juz z radosciNona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a w 11 dpo to test już coś pokaże?Czułość 10. Bez wspomagaczy.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Dziewczyny a w 11 dpo to test już coś pokaże?Czułość 10. Bez wspomagaczy.
Meggs lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny