Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Narazie Meggs patrze na ten piekny test jak nie na swoj haha ale kreska widoczna ,nie trzeba pod lupą patrzec tak jak wczoraj,bo nawet wczorajszego staremu nie pokazywalam.
Gdyby nie ten pregnyl to bym skakała juz z radosciBeti82, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Fiorella wierze, ze to nie koniec... ze w poniedzialek serduszko bedzie pięknie bilo! Nie jestem w stanie wyobrazic sobie co przezywasz. Sciskam Cie mocno!
Beti, Sloneczko pokazywac te tesciory!!! Uwielbiam patrzec ba dwie krechy😍58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Beti, to na bank to, jaram się
My wciągamy pożegnalną pizzę i jazda na lotnisko 😭“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona nasz chodzi od 4rz na piłkę raz w tygodniu, chodził ma trampoliny ale zmienił na takie ogólnorozwojowe zajęcia (fikołki, przysiady, elementy judo) raz lub 2 w tygodniu zależy od pogody bo jak ciepło to idzie raz bo woli na rower czy coś i chodził na ang raz w tyg ale u nas się nie sprawdziło za wcześnie chyba dla niego.
Nona lubi tę wiadomość
-
A ja miałam dziś kilku sekundowy zawał, poczułam jakby mi coś leciało, jakby okres. Patrzę a tam śluz na szczęście, ale już się bałam ze to wody albo czop 🙈 macie tak czasami ze Wam tak śluz poleci?
-
Anionka ja tak mam. Chodzę z wkładką wtedy. A teraz jak biorę luteinę jeszcze to już w ogóle. I majty zmieniam 3 razy dziennie bo mokre. Tak ze spokojnie, ta wydzielina się zwiększa z czasem. Najważniejsze żeby nie miała dziwnego zapachu czy konsystencji
Ani0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Anionka ja panikuje przez upały. Tak duszno mam w mieszkaniu, że czasem pot po nodze splynie i wtedy oglądam skąd i co to za wydzielina
Nona ja moją zapisuję od września na zajęcia muzyczno taneczne. Ona jest jeszcze mała ale będzie to w formie zabawy więc frajda.
Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Boże dziewczyny nadrabiam zaległości i nie wierzę.
Rodzynko kochana teraz to i ja się przerazilam jesteśmy w podobnych tyg. Mam nadzieję że wszystko okaże się dobrze.
Tęczova trzymam kciuki za małego wojownika.
Fiorellko ale jak to?? Nie wierzę.. Tule Ciebie jak tylko mogę. Oby to była jakaś pomyłka.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Oki to już jestem spokojniejsza, wydzielina biało żółta czyli taki śluz jaki mam cały czas w ciąży, podobno pod koniec ciąży to normalne ze więcej śluzu jest bo Maleństwo rośnie i wychodzi z tego brzucha śluz? 🤔🤔
-
Ja czasem majty przemoczone tak na przezroczysto, ale wydaje mi się że to pot
jest taki hajc że masakra. Jestem dzisiaj spocona jak dzika świnka, słońca nie ma a grzeje jakby milion stopni było...
Wychodziłam z domu bo mam pod klatką kurtynę wodną i się chlodziłam ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRodzynko mam nadzieję, że kolejne usg jednak będzie z pomyślną diagnozą.
Ponoć często na polowkowych wychodzą jakieś zmiany, które później znikają
Fiorella dużo cierpliwości w oczekiwaniu na poniedziałek! Mam nadzieję, że to tylko pomyłka lekarzy i sprzętu!