Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Rodzynka, będzie pięknie! Moze wszystko się cofnie i nie będzie potrzebna interwencja medyczna! Trzymam kciuki 😘“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Tak, lekarz powiedział że takie zmiany potrafią same się rozwiązać bo może naczynia uciskają na moczowód albo on sam się gdzieś zagiął i dlatego mocz ma utrudniony odpływ
Ale jednak są normy o których czytałam a u małej ta zmiana ma 15mm czyli półtora centymetra. Mam wrażenie że dla malutkiego dziecka to sporo.19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
Rodzynko trzymam kciuki, zeby na kolejnym usg byly uspokajajace wiesci, staraj sie nie denerwowac.. wspolczuje stresu
Teczova ojej:( oby wszystko bylo dobrze z maluszkiem
Beti jejjjjjjku no to czekamy do jutra ale wszystko brzmi bdb 😍😍
A u mojej babci na dachu stoi bocian, wlasnie sie w niego wpatruję intensywnie
Niezapominajka2, madziorek86, Rodzynka, OlivkowaMama, tęczova, Beti82, Słoneczko123, blair., Cytrynowy sok, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Rodzynka rozumiem Twoj strach
trzymam kciuki za badanie w klinice i dobre wieści. Moja przyjaciółka (3 ciąża, chłopczyk) dokladnie w tym samym momencie ciąży co Ty dowiedziała sie o problemie z jedna nerka u małego, dostała namiar na dobrego lekarza w Krakowie (jak coś mogę sie dowiedzieć). Okazało sie, ze jedna nerka jest gigantyczna i nie przejęła żadnej pracy, druga sprawna i świetnie sobie radzi. Podjęto decyzję o usunięciu chorej nerki u maluszka po porodzie i nawet nie tak odrazu tylko ok w 1-2 mies.z. (ale to i tak bedzie jeszcze ustalane po badaniach maluszka po porodzie). Lekarze uspokajali (podobnie jak Ciebie) żeby spokojnie podejść do problemu, ze wszystko jest pod kontrola, że niestety to częste przypadki. Ta moja przyjaciolka termin ma na 5 września, przez ta duża chora nerke, obwod brzuszka maluszka jest bardzo duzy, więc nie ma mowy o psn. Jest juz pod stałą kontrolą lekarzy i czeka na informacje kiedy ciecie, póki maluszkowi dobrze w srodku i nic złego sie nie dzieje chca go trzymac jak nam dłużej.
Rodzynka, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Rodzynko- wiem, ze to ogromny stres. Poczekaj w miare mozliwosci cierpliwie na opinie specjalisty. Nie moze byc zle. Przytulam :*
Teczova - modle sie za wojownika!Rodzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tęczova ja mocno, bardzo mocno trzymam kciuki za tego maluszka. Wiem dokładnie jak to jest urodzić w 25tc, jak wygląda opieka nad takim maleństwem i co przeżywają rodzice. Oby zakończenie było szczęśliwe.
Wiesz gdzie leżą?
Fiorelko a w stopce nie pisałaś czasem, ze 3 sierpnia serduszko było? I teraz nie ma? Jak to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 11:35
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy