Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam,ze troche oblecial mnie strach jak patrze na kreske hahah
Ale dziwne bo jak robie zdj to nic absolutnie na nim nie widze.Patrze na zdj nic na test kreska .Tak jakbym dwa rozne testy ogladala.Chyba moj tel daje mi do rozumienian,zebym sie opanowala hahaha -
Madziorek niestety takiego zdj nie zrobie bo te testy z allegro chociaz uwielbiam on e po kilku godz sa tak zaschniete,ze sie nie nadaja do ogladania.Musze w glowie zapamietac haha
Mysle,ze nawet jutro bede wiedziala juz czy to ciemnieje czy kwestia sikania mojego w nocy -
OlivkowaMama wrote:Beti oby kreska została do poniedziałku a później Beti na betę
Słoneczko a Ty dzis druga beta? O której wynik? -
Idę dzisiaj na betę, ale po pracy i wynik będzie w poniedziałek... Przyzwyczajam się do czekania haha
Sikałam dzisiaj, ale z drugiego rozwodnionego siku i kreska jak ta lala, więc chyba jest dobrze ☺
Dzwoniłam do lekarki mam przyjść do niej po 18.08.
Wczoraj powiedziałam babci p ciąży, a dziś powiemy teściom ☺alex0806, Beti82, miśka, coma, sunshine03, OlivkowaMama, Dośka, Cytrynowy sok, Nikodemka, madziorek86, Wik89, tere-fere, Magda - mbc, Ani0nka, Szczęściara, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti a Ty ile po pregnylu jesteś?
Ale tak jak mowie siku robilam o 3 w nocy i pozniej o 8 wiec jak na mnie to malo.Wieczorem duzo pilam.
No nic poczekajmy do jutra bo to moze byc zwykly przypadek.No ale lepiej ,ze jest dzisiaj ciemniejsza niz jakby jasniejsza byla od wczoraj haha Bo to juz 9 dpo -
nick nieaktualny
-
Beti, ja już od czasu twojego nerwa na starego jestem spokojna o Twoje dwie kreski 😉 A może cztery? Coś te dwa pęcherzyki nie dają mi spokoju u Ciebie 😄.
Dobra, już mi się ta moja przerwa trochę przedłuża. Już bym chciała wrócić do gry, a jeszcze muszę troszkę poczekać. Zaczyna mnie to męczyć. Ale muszę wytrwać. Heh.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny ! Tak właśnie myślałam z tym IP. Kropelki mam od dwuch ni od siostry z oddziału noworodków( podobno uniwersalne na prawie wszystkie bakterie) . Do okulisty nie szlam bo mój stary miał i po tygodniu przeszło na mnie ( teraz ma wyrzuty sumienia ) i naczytałam się w necie ze zazwyczaj przechodzi samo po 5-7 dniach i żeby nie brać od razu kropelek
tak wiec czekam do poniedziałku
Beti!! Oby to była już Ta kresunia! Świeża i ciemniejące z dnia na dzień! Ten sierpień jakiś szczęśliwy !Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Fiorella robi cuda, ja mam od niej pieknego liska 😍
Beti! Niech ta krecha ciemnieje. Zrob jutro fote swiezo po pojawieniu sie kreski i nam wyslij. Przerobie tak, ze bedzie widac i na zdjeciu 😂
Beti82, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pomocy!
Jestem załamana, wczoraj byłam na wizycie u mojego gina. Wszystko super, cacy. Przybrałam na wadze, mała się rusza czuję zdecydowanie wyraźniejsze ruchy mimo łożyska na przedniej ścianie
Przechodzimy do badania lekarz mówi że jest nawet większa niż wychodzi z terminu OM, i nagle zapada cisza. Oglądał nerki i pęcherz i tu się zaczyna mój płacz. Stwierdził wodonercze jednostronne (po lewej stronie) dostałam skierowanie do kliniki, a w środę mam konsultacje ze specjalistą od obrazu USG i ma podjąć decyzję czy czekamy do porodu (a to jeszcze 4 miesiące) czy działamy już jak mała jest jeszcze w brzuchu. Uspokajał mnie żebym się nie martwiła bo to musiałoby stać się niedawno i że takie rzeczy potrafią same się naprawić. Tłumaczył mi że to się dość często u płodu zdarza choć częściej dotyka chłopców niż dziewczynek. Ale wiecie jak to jest już nie słuchasz kto co mówi w koło tylko miliony myśli burzą się w głowie.
Boje się bo obraz z lewej strony pokazywał jakby torbiel i nie wiem czy to torbiel czy to nerką jest tak wypełniona moczem już nie słyszałam co do mnie mówił, boje się strasznie że malutka może przez to mieć uszkodzoną jedną nerkę albo nie daj Boże ją stracić.
Wróciłam do domu i wpadłam w histerię, już chce środę, już chce wiedzieć wszytko po tej konsultacji. Nie chcę żeby jej się działa krzywda, nie chcę żeby ją wgl coś bolało.
Wybaczcie za mój rozhisteryzowany monolg ale pisze tutaj bo może któraś to przerabiała, albo może chociaż zna jakiś taki przypadek.
A miało być tak pięknie. 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 10:25
19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
nick nieaktualny
-
Dobiegła mnie smutna wiadomość, że przyjacielowi z dzieciństwa urodził się wczoraj synek w 25 tc, pomódlcie sie proszę za Małego wojownika!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”