Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozgo piekny brzunio.A moge zapytac gdzie kupilas ta spodnice? 😉
-
kozgo wrote:W diversie ale jakoś na wiosnę
-
nick nieaktualnyMeggs ja miałam takie na podobnym etapie, co Ty, ale nie były na pewno takie bolesne, jak te co miałam teraz. Były po prostu upierdliwe i taki dyskomfort
Zazwyczaj kilka dni, tydzień i przechodziły same. Nie brałam wtedy magnezu ani nic innego, po prostu więcej odpoczywałamMeggs lubi tę wiadomość
-
Co jedna to ładniejsza na tym forum! 😍 i te brzusie! Mmm
Alex super, mój pierwszy organizer byl gorszy a do pianki trzeba się przyzwyczaić to prawda
Jedyne co, to nie wkurza Cie,że te chmurki są bokiem? ;p ja mam bzika na tym punkcie jak widze pościele czy akcesoria ze wzorem w boki bo wiem,że wtedy firmy oszczedzają na materialach 😂 ale to moje zboczenie ;p -
przedszkolanka:) wrote:Co jedna to ładniejsza na tym forum! 😍 i te brzusie! Mmm
Alex super, mój pierwszy organizer byl gorszy a do pianki trzeba się przyzwyczaić to prawda
Jedyne co, to nie wkurza Cie,że te chmurki są bokiem? ;p ja mam bzika na tym punkcie jak widze pościele czy akcesoria ze wzorem w boki bo wiem,że wtedy firmy oszczedzają na materialach 😂 ale to moje zboczenie ;pdlatego ułożyłam w ten sposób bo inaczej te "szufladki" byłyby pionowo
to w sumie organizer że ścinków i resztek materiałów
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny!
Macie talent, u mnie z szyciem totalna klapa. Dziura jest wyzwaniem, hahah.
Meggs wrote:Tylko że ja magnez łykam codziennie od 8 tc 😔 no ale może coś tam się rozciaga. Po nospie znacznie lepiej. A na noc wezme jeszcze dodatkowa porcje magne b6.
W magne B6 jony magnezu są w postaci mleczanu magnezu.
Asmag ma jony magnezu w postaci asparaginianu.
Spróbuj co u Ciebie się najlepiej wchłania
Co nie zmienia faktu, że odpoczynek zawsze mile widziany. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pojechać na IP z tym zapaleniem spojówek ? Trwa już tydzień oczy napuchnięta, czerwone, z rana zaropiale, i jest taka powłoka śluzowa na oku... Zaczęłam w nocy panikować ze może to jakoś zaszkodzić dziecku?
A z drugiej strony posiedzę 5 h i się dowiem ze zapalenie i nic nie mogą zrobić .. -
Biegającą-mama wrote:Dziewczyny pojechać na IP z tym zapaleniem spojówek ? Trwa już tydzień oczy napuchnięta, czerwone, z rana zaropiale, i jest taka powłoka śluzowa na oku... Zaczęłam w nocy panikować ze może to jakoś zaszkodzić dziecku?
A z drugiej strony posiedzę 5 h i się dowiem ze zapalenie i nic nie mogą zrobić ..Biegającą-mama lubi tę wiadomość