Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Osz kurcze rozpisalam sie jak nie wiem i tel mi sie rozladowal
/
Piekny dzis polaz brzuszkow 😍
Miśka Coma witajcie!!!
Nona ale ze tyle sie juz staraja?dlugo... przekaz jej tez wsparcie od fioletowych psiapsiół😘😘
Teczova udany urlop?Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Wiki, gdyby nie schodząca z dupki skóra i to, że urlopik się kończy, to byłoby perfekcyjnie. Ajaj aż płakać się chce, że już po.
Na dodatek brzuch zaczął mnie boleć okresowo, więc chyba dupa znowu. No ale w środę dr W, może coś zaradzi i we dwie będziemy majówkami 2020 😍
Przedszko, brzmi jak moja dieta - cud 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 19:38
przedszkolanka:), Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Omg Miśka! Zgrabna laska z Ciebie!! Ja to wyglądam jak wieloryb przy Tobie 😱 a w tym samym tygodniu jesteśmy. Ale ja 11-12kg na plusie. Poszło w brzuch dupę i uda. Już takie rozstępy mam mimo smarowania...
miśka lubi tę wiadomość
-
Sunshine kurczę może te pomiary nie są miarodajne przez kiepski sprzęt. Oszczędzaj się. Swoją drogą masakra z tym sprzętem, u mnie na medicover ma fajny i przepływy też bada. Kiedy masz kolejna wizytę?
Ja dzisiaj miałam z 5 razy biegunkę, normalnie masakra. Chyba kwestia niedojrzałych brzoskwiń bo teraz już przeszło. Siedziałam przy maszynie 5 minut i pół godziny w wc. I tak kilka razy. Ale mimo to poczyniłam organizer na łóżeczko. Nie jestem jakoś wybitnie zadowolona bo na tej piance źle się szyje takie rzeczy, trochę krzywo ale jestnie umiem prosto wstawić zdjęcia...
Arashe, Ani0nka, Niezapominajka2, miśka, sunshine03, Pestkaa, Nikodemka, Szczęściara, OlivkowaMama, przedszkolanka:), Słoneczko123, Cytrynowy sok, Kasztanek lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Miśka, miło Cię poznać 😊
Piękne brzuszki! 😍
Nadrobię Was później tak od wczoraj, bo nie mam za bardzo czasu. W pracy zapieprz to wracam padnięta..
Odebrałam dzisiaj wynik proga i jestem w szoku, wyszło 93,630 😱 Nie za dużo?alex0806, miśka, Ani0nka, sunshine03, Pestkaa, Nikodemka, tęczova, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Miśka, miło Cię poznać 😊
Piękne brzuszki! 😍
Nadrobię Was później tak od wczoraj, bo nie mam za bardzo czasu. W pracy zapieprz to wracam padnięta..
Odebrałam dzisiaj wynik proga i jestem w szoku, wyszło 93,630 😱 Nie za dużo? -
Czyli w przeliczeniu 93,630 nmol/l* 0,314 = 29,399 ng/ml
Piękny progesteron, owulka na pewno była, ale raczej nie trojacza
Raczej bobo pojedyncze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 20:46
Słoneczko123, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Czyli w przeliczeniu 93,630 nmol/l* 0,314 = 29,399 ng/ml
Piękny progesteron, owulka na pewno była
Jejku dobrze, że mi to przeliczyłaś, bo się wystraszylam trochę ☺
Przyjmę tyle ile jest mi dane dzieciaczków ☺ Ważne, żeby były zdrowe ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 20:48
-
Słoneczko-Anionka strażniczka suwaczkow każe Ci się poprawić 😘😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 21:13
alex0806, Beti82, sunshine03, Niezapominajka2, tęczova, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Miśka - kolejna laska na forum
A ja koncze 7 tydzien i juz mam brzuch... Nie wiem co bedzie dalej 🙈 Musze kamuflowac moje wzdecie.
Sloneczko- nie przepracuj sie tam! Teraz musisz na siebie uwazac, wiem co mowieAni0nka, miśka lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Miśka - kolejna laska na forum
A ja koncze 7 tydzien i juz mam brzuch... Nie wiem co bedzie dalej 🙈 Musze kamuflowac moje wzdecie.
Sloneczko- nie przepracuj sie tam! Teraz musisz na siebie uwazac, wiem co mowie
No właśnie zaczynam się trochę bać, że tą pracą sobie zaszkodzę. Ale muszę tam coś robić. Dzisiaj to się tyle nachodziłam... brzuch zaczyna lekko pobolewać i ciągnąć. Koleżanka trochę zlewa wszystko i robię sama.. Chciałabym popracować jeszcze trzy miesiące, by mieć później wszystko z zusu.. -
Meggs ja tak miałam, chyba ze 2 tygodnie, pobrałam magnez-Aspargin i jakoś przeszło
to normalne 😁
-
Słoneczko gratuluje cudownie przepraszam nie miałam okazji wczoraj pogratulować.
Meggs ja często miałam i magnez pomagał
Beti trzymam kciuki wykres wyglada mega
Brzuszki cudowne i te małe i te piłeczki większe ja wrzucam tez swoją aktualizacje brzuszka
alex0806, Dośka, OlivkowaMama, Słoneczko123, tęczova, Nikodemka, Beti82, miśka, blair., Meggs, madziorek86, przedszkolanka:), Pestkaa, Ani0nka, Wik89, Cytrynowy sok, Domi_tur, Niezapominajka2, Biegającą-mama, tere-fere, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość