Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w 33 tygodniu 🤗
Alex ,Kark gratuluje prawie donoszonych ciąż😊
Szkoda,że u Najmłodszej nie wyszło.
Biegająca no tydzień to długo..zawsze lepiej sprawdzić. Mi kiedys na brodawke na powiece jak zapytalam czy to może być groźne w ciazy to lekarka powiedziała,źe w tym stanie wszystko może być groźne..
Kark kino? Super! Moja to na bank nie usiedzi a szkoda bo bym ją juz zabrala. Moźe jak młody odrośnie troche to zostanie z tata a my babski wypad zrobimyWik89, tere-fere, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Sloneczko piekny suwaczek😍
Biegajaca a masz w Twoim miescie dyzur okulistyczny w weekend? Jesli tak to bym poszla a jak nie to masz to sprobuj moze prywatnie gdzies na konsultacje, dostaniesz krople i pomoze!
Beti czekamy na tescik 😁😁Słoneczko123 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Biegająca-mama, Zapalenie spokojowki raczej dzidziusiowi nie zaszkodzi, ale żeby Ci się nie zrobiło zapalenie rogówki do kompletu bo to zazwyczaj są jakieś bakteryjne/wirusowe zapalenia. Lepiej to wyleczyć. Możesz spróbować podjechać na ostry dyżur okulistyczny ale z mojego doświadczenia tam są raczej osoby ze śrubokrętem w oku niż z zapaleniem. Ja bym chyba poszła prywatnie na szybko do okulisty - zwykle kropelki z antybiotykiem/sterydem szybko pomoga.
Wiem jakie to nieprzyjemne bo choruje na zapalenia wszystkiego wokół oczu (spojówek, rogowej, nerwów, mięśni galek ocznych) regularnie od 9 roku życiaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 08:30
-
Dziewczynki kochane sikalam
Ale to jest sikanie kontrolne hah
Zla jestem na siebie bo nie wzielam na dzialke termometra wrrr a spimy tu i nir wiem jaka temp.
Kreseczka jest nawet moze minimalnie mocniejsza.Ale to tylko moje oko widzi A moze byc to,ze dzisiaj siku w nocy robilam raz a nie 3 haha
Takze spokojnie. W poniedzialek bedzie na 100 % wiadomo.Oczywiscie jutro tez sikam hahcoma, OlivkowaMama, Nona, Dośka, madziorek86, Cytrynowy sok, Nikodemka, Domi_tur, tere-fere, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Biegajaca poczytaj w necie bo na zapalenie spojówek to chyba tylko krople?
Moze w aptece wydadza bez recepty a pozniej oddasz.Chyba ,ze sie tak boisz brac. -
nick nieaktualny
-
Mam dziś migrene... Ale po 44 dniach przerwy (to mój rekord życia, normalnie co tydzień lub dwa).
Ale pozwolono mi zacytować, a chce pokazać Nonie:szona wrote:Aaaaaa i wiecie co? Koleżanka, która zajmuje się badaniem nasienia, pokazała mi na przykładzie mojego Starego, jak wygląda kwestia ustalania morfologii. Trzeba mieć 4 prawidłowe plemniki na 100 badanych. Czyli - już kwestia wyboru 100 badanych pozostawia wiele do życzenia bo w innych 100 może być zupełnie inna sytuacja. Poza tym pokazała mi TEN SAM PLEMNIK, który w zależności od użytego w programie światła - został zakwalifikowany przez program jako nieprawidłowy i prawidłowy
Puenta: Jeśli Wasi partnerzy znajdują się pod kreską, to naprawdę nie oznacza, że nie mają wystarczającej ilości prawidłowych plemników, żeby stworzyć dziedzica!
Tak więc nie martw się tak kochana, bo mogli dobrać się do złej partii, lato minute to też będzie lepiej, bo nie będą tak grzane
PS. Piękne brzuszki dziewczyny, ja mam nadzieję, że za 16 max dni już mojego mieć nie będę
Beti kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 09:09
Beti82, sunshine03, blair., Pestkaa, madziorek86, Słoneczko123, Nona, Cytrynowy sok, Wik89, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny.
Tak sie czuje troche jak w grudniu gdzie pierwszy raz zobaczylam jakas tam kreske na tescie...ktorej nikt nie widział hahah
Po usilnym pokazywaniu palcem gdzie ta kreska jest z litosci odpowiadali ,ze widza 😂a to beta 10 była.
Takze najpierw moje oko musi zobaczyc haha
A ciakawa jestem jaka wartosc ma beta z pregnylu.Czy to jest jakies 5 czy np 30 tez moze byc.Ale tego pewnie nikt nie wie hahNona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 36 tc Jeszcze nieco ponad miesiąc do terminu, chociaż czuje że u mnie to będzie szybciej
Kark gratki dla nas
Biegająca współczuję zapalenia spojówek. Ja już po 2 dniach byłabym u lekarza bo w żłobku często łapałam, to się rozsiewa jak szarańcza. Wystarczy że jedno dziecko miało i zaraz pół grupy i my. Także spróbuj może podejść prywatnie do lekarza a jak nie to w poniedziałek. Bo na IP to faktycznie mogą się wypiąć
Dziewczyny kochane, przypomnijcie mi, która robiła takie cudowności na szydełku? Te misie takie super? Mąż rano gdzieś zobaczył na necie i on takiego chce dla małej
Beti, ja myślę że ta kreska już nie zniknie, tylko będzie ciemniec:)Wik89, tere-fere lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵