Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
rzepakowepole wrote:Dziewczyny, gdzie kompletowałyscie wyprawkę, żeby było w jednym miejscu większość rzeczy? Mam wrażenie, że dwa lata temu Gemini była lepiej zaopatrzona.
Jedynie laktatora nie zamawiałam, bo będę miała Lovi elektroniczny od położnej
A tak to wszystko tam jest. I darmowa dostawa wyszła
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyJa dzisiaj idę na dodatkową wizytę, bo znowu w nocy miałam brzuch twardy, jak skała i kłucia i bóle
teraz niby brzuch trochę odpuścił, ale kłucia nadal są, jak mały się ruszy to takie przeszywające te kłucia
kłuje mnie też jakby w szyjce?
sama nie wiem, czy nie panikuję za bardzo, ale przynajmniej ktoś to sprawdzi i będę może spokojniejsza, bo tak nie wiem, co mam myśleć, czy coś się dzieje, czy takie uroki mojej ciążyi to już druga taka noc mi się trafiła i też nie wiem, czy wtedy mam wyluzować czy jechać na ip ech
-
Cześć Dziewczyny!
Właśnie się zarejestrowałam i chciałabym do Was dołączyć
Podczytuję ten wątek od jakiegoś czasu, więc wyłaniam się z niewidoka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:14
madziorek86, Beti82, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Ufff nadrobiłam Was jakimś cudem! 😀
Właśnie wracamy z urlopu i dopiero internet w miarę mi śmiga bo tam, gdzie mieliśmy domek ciężko było z dodawaniem postów 😛
Beti mocno trzymam kciuki za Ciebie, ostatnio tutaj same dobre wieści! ☺️ A to ile widziałam w Bieszczadach bocianów to nie zliczę 😀
Meggs, Anionka piękne brzuszki!
Witaj Miśka ja termin 1.11 😉Beti82, Ani0nka, miśka lubią tę wiadomość
-
Sunshine zawsze lepiej sprawdzić na tym etapie
ogólnie to u mnie też brzuch twardniał i bolał, ale jak brałam aspargin 6 tabletek. Miesiąc temu zmieniłam na asmag 3x2 tabletki i brzuch już nie twardnieje
co do szyjki to mnie też czasem kłuję A w środę na wizycie wszystko pozamykane, długie i twarde. Lekarz mówił że to od ucisku dzidzi
I że mam zluzować, bo nawet jakby się już urodziła to jest dobrze, waga ładna i pewnie porodu już by nie powstrzymywali. To mi dało jakiś wewnętrzny luz w głowie. Dużo odpoczywaj jak masz szansę na to i spokojnie, pewnie jeszcze przenosimy
Ja się właśnie wkurzyłam. W poniedziałek w końcu ma mi przyjść fotel do pokoiku małej. Dostawa 7-9 rano, mąż będzie w pracy. A pan mi mówi że kurier nie ma obowiązku tego wnieść. Nosz kurde, płace 50 zł za przesyłkę i co ja teraz mam sobie na plecach to wnieść? Będę się kłócić z nimi w poniedziałek. Ewentualnie zawołam żuli spod sklepu i dam po 10 zł na browarka, wniosą pewnie jak na skrzydłach.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
sunshine03 wrote:rzepakowepole a co Ty kupujesz, bo ja mam wrażenie, że na gemini jest dosłownie wszystko i była każda rzecz, którą chciałam zamówić, gorzej zdecydowanie w aptece melissa, która jest tańsza, ale nie wszystko tam jest
tak to to pewnie na allegro np.Hubiworld ma mnóstwo dziecięcych rzeczy, ale apteczne i tak osobno trzeba kupić gdzie indziej -
miśka wrote:Cześć Dziewczyny!
Właśnie się zarejestrowałam i chciałabym do Was dołączyć
Podczytuję ten wątek od jakiegoś czasu, więc wyłaniam się z niewidoka
Nie obyło się bez przygód - w tamtym roku miałam wyciętą całkowitą przegrodę macicy, wykrytą dopiero po poronieniu.
W tym momencie w brzuchu fika synek z terminem na 29 października - prawie jak u Ani0nkiW grę wchodzi tylko cc i cały czas jadę na luteinie.
-
Hej miska! To wszystko przed Tobą! Jeszcze 12 tyg masz na cykanie fot
Beti obyś była w ciążyteż nie lubię jak mój mąż z kimś tam pisze, jeszcze napisanie czegoś zajmuje mi sporo czasu, bo się zastanawia jak ładnie ubrać w słowa, a do koleżanek mówi zdrobniale...
miśka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Biłabym tych waszych mężów po tyłach, mają takie fajne laski w domu a z innymi piszą
Miśka, witamyjakbyś miała jakieś pytania, wątpliwości albo po prostu chciała poplotkować, trafiłaś idealnie;)
Mi się zwykle paszcza cieszy jak pisze tutaj
Ja siadłam do maszyny. Chce się pozbyć pianki, żeby odgracić trochę moją szafę z materiałami, więc stworzę dzisiaj kosz na zabawkiI chyba organizer na łóżeczko;)
Beti82, miśka, Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U nas po wizycie ok, Jurcio rośnie
ma już 1800g (przegrałam zakład z eM
tak mi brzuch wystrzelił, że byłam prawie pewna, że gin określi wagę na ciut ponad 2kg
). Nie mam żadnego słit zdjęcia z usg, bo mały się kręcił, pozasłaniał i tak o 🙄
Beti82, Dośka, Biegającą-mama, sunshine03, miśka, blair., Nikodemka, madziorek86, Meggs, Ani0nka, Wik89, Magda - mbc, Domi_tur, Lami, przedszkolanka:), Szczęściara, Arashe, Słoneczko123, tere-fere, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
To ja pokaże aktualizacje mojego brzuszka , chociaż powinnyśmy ustalić jakąś wspólna jedna pozę do zdjęcia by się porównywać wielkością 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 15:58
blair., tęczova, Pestkaa, miśka, madziorek86, OlivkowaMama, Meggs, Ani0nka, Wik89, coma, Beti82, alex0806, Dośka, Niezapominajka2, Lami, Szczęściara, Arashe, Słoneczko123, tere-fere, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
miśka, OlivkowaMama, Meggs, Ani0nka, Wik89, Magda - mbc, madziorek86, Beti82, alex0806, Biegającą-mama, Dośka, Niezapominajka2, tęczova, Domi_tur, blair., Lami, przedszkolanka:), Szczęściara, Arashe, Słoneczko123, tere-fere, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość