Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti współczuje sytuacji. Wkurwiłabym sie tak samo i poczułabym się zwyczajnie oszukana. Co do jego rekacji jest taka typowo męska czyli ja nic nie zrobilem i nie pokaze i odbijam piłeczkę na Twoje zachowanie... standardzik. Mega niedojrzałe. Ale chyba zwyczajnie było mu głupio i nie wiedział jak ma sie zachować. Co do samej rozmowy z kolezanka. Ok to nie zbrodnia. Ale powinien Ci o tym powiedzieć... no i pora jednak godzina 22 na takie rozmowy co słychać wiedzac ze ktoś ma żone jest srednio odpowiednia. Tymbardziej kasowanie wiadomosci zenada. Wez go może na przetrzymanie. Niech sam sobie przemysli swoje zachowanie i wroccie do rozmowy po czasie... tule kochana. Bo domyslam sie jak moglo Cie to zaboleć i zwyczajnie wkurzyć.
Beti82, OlivkowaMama, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:41
-
Beti, u mnie było tak, że mój mąż był mega zły, że w ogóle leczę się w klinice leczenia niepłodności, bo jego zdaniem to było niepotrzebne. Niby robił to o co proszę, ale miał pretensje, że już mam takie ciśnienie żeby mieć dziecko, że przecież nawet nie mam trzydziestki, jest czas, blebleble.
1 marca zmieniłam pracę na dużo lepiej płatną i wreszcie był ze mnie zadowolony bo skupiłam się na karierze zamiast na dziecku. Liczył już gruszki na wierzbie ile premii zgarnę i planował, że wezmę auto służbowe i będzie wreszcie super bo będzie jeździł betą (duży dzieciak). No ale 15 marca się okazało, że jestem w ciąży. Nie zareagował na to dobrze - darł się na mnie że zepsułam sobie karierę, że na pewno mnie zwolnią, że w ogóle nie myślę, bo to NAJGORSZY rok na zajście w ciążę.
Także serio - też mieliśmy ogromny kryzys w tym okresie. Pytałam się go wręcz czy jego zdaniem powinnam usunąć ciążę. No ale jak zobaczył pierwsze USG z serduszkiem to się popłakał i od tej pory jest cudowny - mówi do brzucha, wszystko planuje z myślą o córce.
Myślę, że te starania to beznadziejny okres dla związku i tych złych emocji jest zbyt dużo. Kobieta nie jest w stanie zrozumieć faceta i na odwrót.Ale trzymam za Was kciuki, dacie radę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 10:09
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny
Przyszedl moj wczorajszy progesteron i uwaga wynik to 33,61 !!!!
Matko Boska
ALe to chyba dlatego ,ze 2 pekly nie?
Tsh mi strasznie brzydkie sie zrobilo ;(
Nie wiem dlaczego ostatnio 1,02 a teraz 2,43
jak z tego ciazy nie bedzie to przysiegam,ze proga robie ostatni raz w zyciu 7-8 dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 10:41
Nikodemka, blair., tere-fere, madziorek86, Arashe, tęczova, przedszkolanka:), alex0806, Szczęściara, Dośka, Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
-
Beti, wow! Ale piekny prog
Czekam na Twoje testowanie jak na to az moj facet kupi mi kwiaty hahah
Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
-
[QU,)
-
Nikodemka wrote:Beti, wow! Ale piekny prog
Czekam na Twoje testowanie jak na to az moj facet kupi mi kwiaty hahah
Biel testu czuje bedzie mnie bolała w tym miesiacu -
[Q,
blair. lubi tę wiadomość
-
A mój myśli, że jak ma odblokowywanie telefonu na odcisk palca to nikt się tam nie dostanie 😂 Jak oni mało wiedzą o kobietach, szczególnie ich kobietach... 😀😀😀
Beti, piękny prog!Beti82, tere-fere, Wik89, Rodzynka, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti, współczuję akcji z mężem. Wkurwilabym się niemiłosiernie. Całe szczęście mój w pracy nikogo nie pozna bo pracujemy we dwójkę 😂
Dziś mi się śniło, że pokazywałam tacie pozytywny test. Więc siknęłam i oczywiście biało (9/10 dpo). Chciałam zobaczyć czy jest jakiś poczasiak po śniadaniu, wracam, a tu posprzątany pokój i śmieci brak 😂 nie czuję się ciążowo, ani jakoś okresowo, nie nastawiam sięjutro powrót z wakacji 😭
Beti82, blair., Nikodemka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
[QU,😂
Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Beti to skaczące TSH i taki prog to coś dobrego zwiastuje
kciuki! Zielona fala ruszyła!
Ja wam współczuję tych kłótni z mężami;( ja to mojego teraz mogę wychwalać bo skacze naokoło mnie jak może. Dzisiaj nawet nawrzeszczał na panią w autobusie bo się ryła, autobus pełen ludzi, stać musieliśmy bo same stare babki A ona się ciśnie. Ja już nie mogłam się wcisnąć bardziej więc ją opierniczył czy nie widzi że miejsca nie ma. A później mi się też oberwało że chciał taksówką jechać a ja nie chciałam;) ale to z troski.
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵