Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
sunshine03, Wik89, przedszkolanka:), Meggs, Pestkaa, tere-fere, Słoneczko123, Niezapominajka2, Szczęściara, Arashe, tęczova, OlivkowaMama, madziorek86, Rodzynka, blair., alex0806, Dośka, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Czesc Coma!
Meggs - 😍 Wspolczuje Twojemu mezowi wstrzemiezliwosci az do konca. Nas chyba czeka to samo, ale ja tak apetycznie nie wygladam :dMeggs, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Megsiu, nasza zgrabniutka mamcio! 💗 Jest brzunio piękny!
Jeszcze Niezapominajka, taka okrąglutka! 😍
Cześć Coma, witamy Cię w naszych skromnych progach! Napisz nam kiedy termin 😊 Nie przeraź się, jak tu do nadrobienia milion stron będzie, my tu jak na produkcji produkujemy słowa, dobrze, że już telefony dotykowe, bo literki by się powycierały z klawiatury 😀
Beti, jak tam dzisiaj temperatura? Pokaż nam!
Nona, bardzo mądrze wczoraj napisałaś. Najważniejsi Wy, to żeby dać ciepły i kochający dom córce. Drugie dziecko - los może Wam je dać nawet w najmniej oczekiwanym momencie. Ale tak czy inaczej - mąż musi zadbać o zdrowie i sprawdzić czy to jakaś niemoc czy nie skutek czegoś innego, więc fajnie, że idzie do lekarza.
Ale ja juz chyba nie chce być w ciąży...
Wczoraj tak sie pokłóciłam ze starym,ze po raz 1 dostał ode mnie w twarz
Mysle ,ze to malzenstwo nie przetrwa
a ja nie chce zostac sama z dzieckiem
-
Nikodemka wrote:Czesc Coma!
Meggs - 😍 Wspolczuje Twojemu mezowi wstrzemiezliwosci az do konca. Nas chyba czeka to samo, ale ja tak apetycznie nie wygladam :d
Coma miło ze dołączyłaś na nasz bezstresowy wątek 😊
Ja mogę spokojnie Comę zarekomendować - lubi pizze tak jak my 😍😍
Haha Kark wydało się 😋 ja Wam ciągle fotki z pierwszego trymestru wrzucam 😁
Anionka mega ta przemiana ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 09:24
coma, Ani0nka, Nikodemka, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Laski tu jak ta lala 😍
Anionka właśnie musze też sobie takie zestawienie zrobic 😀
Olivkowa u mnie wszystko prawie gotowe- torba w połowie spakowana nawet,ale jeszcze takoe drobiazgi typu wózek,łóżeczko do sierpnia tez beda gotowe 😀Ani0nka lubi tę wiadomość
-
O matko aź tak? 😐 grubo..
-
Hej Coma
Meggs, Anionka ślicznie wyglądacie. Skręca mnie z zazdrości
Pozdrawiam z kolejki do gina, z samego rana taka obsuwa, siedzę tu juz godzinęa tak sie cieszyłam na poranne spotkanie z Jurkiem... no nic.. siedzę...
przedszkolanka:), Ani0nka, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za miłe powitanie
Termin mam na 21 listopada, ale celuję we Wszystkich Świętych, bo wtedy urodziny ma mój mąż i nie będę musiała mu kupować obiecanego 12-letniego Macallana
Ani0nka, napisz który brzuch który tydzieńTeż chcę taką sexy piłęczkę za 3 tygodnie!
Beti, może hormony już szaleją?Ja przez pierwsze tygodnie też groziłam mężowi rozwodem i to tak średnio co kilka godzin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 09:29
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Beti nie martw się, mój tez dostał już 2 razy ode mnie zasłużenie, chociaż on raz uważa ze nie. I mi powiedział w udanym cyklu przed zrobieniem testu, ze ma nadzieje ze nie jestem w ciąży. Wiec słuchaj głowa do góry faceci czasem to takie świnie, ja już się tak nie przejmuje. Buziaki i uwierz mi będzie lepiej ❤️
Beti82, madziorek86, Nona lubią tę wiadomość
-
Ładny wykresik Beti
Po takim były II u mnie.
Beti82 lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Oj ciężko będzie mi teraz policzyć, które to tygodnie były bo dary mam tylko i muszę wtedy podejmować
może pod koniec zrobię sobie takie zestawienie z tygodniami ciąży
-
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:40
-
Beti, to na pewno kryzys, czasem trwa on dluzej, ale mija.
Przypomnij sobie jak bylo u Anionki tuz przed zajsciem w ciaze. Z reszta wiadomo jak jest z facetami...Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek wszytkim.
Coma witaj w najfajniejszym wątku😋😋
Meggs Anioka piękne brzuszki.
Lami też podejrzewałam że Meggs wrzuca zdjęcia sprzed miesiąca 😂😂
Beti mam nadzieję że zaraz się pogodzisz z malzem jak Wy sikasz dwie kreski. A że oberwal no cóż należało się. Głowa do góry rybka😘😘
Miłego dnia dziewuszki ja pewnie będę mało się udzielać bo małż przyjechał. I chce żeby pomalowal dwa pomieszczenia.. To wasza wina 😂😂 co chwilę widzę że któraś coś maluję to i ja też muszę 🤣🤣Beti82, coma, Ani0nka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:40
-
O,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:41
-
Oj tak u mnie była tragedia, nawet na walentynki nic nie dostałam, dopiero jak mu powiedziałam ze jestem w ciąży, to przeprosił za wszystko i po kwiaty pojechał. Mam nadzieję, że u Ciebie też pędzie taki happy end ❤️
Beti82 lubi tę wiadomość