Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki, popieram dziewczyny brać, bzykać i sikać dwie kreski! 😀😀
Ale odpuść może mierzenie tempki, niech Ci głowa chociaż trochę odpocznie ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 22:04
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko, my jeszcze najpierw kolację zjedliśmy haha 😁😁 i caly czas myślałam czy mu nie powiedzieć w sobotę po 2 becie haha
Do męża jeszcze nie dotarło 😊 Zresztą do mnie chyba też nieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 22:04
Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko super!! 😊 niedługo mnie dogonisz z wagą i brzuszkiem 😁😘😘
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje kochane. Wy to potraficie zmotywowac hihih 😀😍
Myslalam o tym co mowila Sloneczko, zeby jeden cykl odpuscic, ale to po tym ;P
Sloneczko suuuuper!🥰 nie moge sie doczekac jak kiedys mnie to spotka i bede mogla powiedziec mezowi.... 😊
Nona no i super niech mąż wcina. Moj od wczoraj łyka macę w tabletkach, jestem w szoku, ze sie przekonal (bo mowil najpierw, ze bedzie bral tylko to co mu androlog przepisze), okropne to w smakupowiedzialam mu, ze moje dziewczyny z forum polecaja, e podobno super wplywa na ruchliwosc. No i bierze 😁
Pestkaa, Nona, blair., Nikodemka, Słoneczko123, Arashe lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Słoneczko jeszcze ja Bardzo Ci Gratuluje !! Tyle czekaliście
niech rośnie zdrowo fasoleczka ! A dla Ciebie dużo spokoju teraz i nie szalej przez pierwsze tygodnie
Co wejdę na forum to już jakieś zdjęcie znika i muszę obejść się smakiem hehe
I tez nie wiem jak u dziewczyn wychodzi te +2,+5kg przeć prawie cała ciąże i to jeszcze z takimi ładnymi piłeczkami 🤔 U mnie +10 kg 😱
Zapalenia spojówek ciąg dalszy , przeszło na drugie oko, dostałam od siostry kropelki i zobaczymy. Oczy czerwone, spuchnięte i zero makijażu wiec mówią w pracy ze wyglądam jak zombi. Naprawdę wczoraj 100 razy miałam iść na zwolnienie hehe żeby nie to ze moja lekarka ma do 19 urlop ... -
Cześć. Magda-mbc mogłabym Ci wysłać zapro do znajomych ? Mam pytanie do Ciebie odnośnie leków 🙂
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Hej kochane,
Ja się witam z co dwutygodniowa aktualizacja brzuszkowa w 25 tc. My już dobijamy do +5 na plusie 😊
Arashe, coma, Magda - mbc, Beti82, alex0806, Lami, sunshine03, OlivkowaMama, Słoneczko123, Ani0nka, tere-fere, Nikodemka, Pestkaa, Wik89, przedszkolanka:), Szczęściara, Niezapominajka2, tęczova, madziorek86, blair., Dośka, Biegającą-mama, Kasztanek, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Słoneczko tok to jest na początku ciąży, nie widać to ciężko ogarnąć komuś z zewnątrz
Wiki też bym brała, zwłaszcza że skoro masz późno ovu i mąż jedzie w 16 dc to tak naprawdę ta @ zrobiła Ci prezent i okazję, że przyszła wcześniejszkodaby nie wykorzystać
Dzięki Monia i Meggs, ku jednak dają loratadyne. Mi chyba dziś opuchniecie schodzi ale krwiak się zrobił na 10 cm, podejrzewam, że przez niskie płytki, a naczynka od obrzęku pekly. Może wreszcie pójdzie ku lepszemu
Meggs nikt już nie powinien mieć wątpliwości, bo taka dżaga z brzuszkiem to tylko ciąża
Może i ja sobie dziś zrobię, bo minęło 2 tyg. Choć mi się średnio chceWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 08:37
-
Meggs, że to 25tydzien? No way! Gdzie Ty chowasz to dzieciątko?
Meggs lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Meggs, masz niesamowitą figurę, pewnie będziesz szczuplutka do końca
Swoją drogą - podczytuję Was od jakiegoś czasu i dostałam nawet semi-błogosławieństwo od Meggs i Beti żeby do Was dołączyć więc się czasem odezwę. Ktoś jest jakoś bardzo przeciw?
Krótko o mnie: Jestem z Warszawy, od września 2017 starałam się o pierwszego dzidziusia i udało się w lutym 2019 - w listopadzie urodzę dziewczynkę. Pracuję w korpo i zajmuję się zawodowo M&A, ale teraz jestem kluską na l4 i realizuję się jako kura domowa.Magda - mbc, Beti82, Lami, Nikodemka, Pestkaa, Meggs, Arashe, madziorek86, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:pewnie
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Megsiu, nasza zgrabniutka mamcio! 💗 Jest brzunio piękny!
Jeszcze Niezapominajka, taka okrąglutka! 😍
Cześć Coma, witamy Cię w naszych skromnych progach! Napisz nam kiedy termin 😊 Nie przeraź się, jak tu do nadrobienia milion stron będzie, my tu jak na produkcji produkujemy słowa, dobrze, że już telefony dotykowe, bo literki by się powycierały z klawiatury 😀
Beti, jak tam dzisiaj temperatura? Pokaż nam!
Nona, bardzo mądrze wczoraj napisałaś. Najważniejsi Wy, to żeby dać ciepły i kochający dom córce. Drugie dziecko - los może Wam je dać nawet w najmniej oczekiwanym momencie. Ale tak czy inaczej - mąż musi zadbać o zdrowie i sprawdzić czy to jakaś niemoc czy nie skutek czegoś innego, więc fajnie, że idzie do lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 09:00
Meggs lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Witamy w 27tc! Czas ucieka mi przez palce. We wrześniu remont pokoju dzieciaków, to mi zleci jeszcze szybciej. Potem pranie, prasowanie i pakowanie. Masakra jak do listopada czas ucieknie.
Meggs gdzie tam 5kg. Ja mam +8 a wyglądam jak bania.
Słoneczko jestem w szoku, że wytrzymalas do wieczora z dobrą nowiną. Ja od razu poleciałam machając testem :p
Witaj coma
tere-fere, Słoneczko123, Arashe, Dośka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️