Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Madziorek wspaniałe wieści z wizyty! Super że po cyście nie ma śladu 😊 a Lilka już taka duza! Rosnie solidna panna nam 😊
Słoneczko oficjalnie już można gratulować 😊 daj znać jak reakcja męża!
Beti kochana powiedz mi co mam Ci wysłać bo przypinki już nie mam niestety? 😋Meggs lubi tę wiadomość
-
Czytam Was cały czas na bieżąco, ale jakoś nie potrafię nic sensownego napisać. Siedzę w pracy i nie mogę się doczekać jak powiem mężowi 😊 Przebieram już nóżkami, ale do 20 daleko..
Wik89, Arashe, Magda - mbc, Malinowa91, przedszkolanka:), tere-fere, tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Zakładam, że 70G nie mają rozmiaru... 😅?
Dla mnie też wygodne te staniki, mogłam wziąć więcej:) ale już wiem że spoko to dokupię jak będzie okazja i coś zostanietere-fere lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti82 wrote:Kurde Meggs jak nie męża to juz nie wiem co hahahha
Beti82, alex0806, Wik89, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Hahahaha nasienie zapakowane w hermetycznym sterylnym pojemniczku 😋 ale znając pocztę polska to do niczego już by się nie nadawało 😋
Beti82, Meggs, madziorek86, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs wrote:Hahahaha nasienie zapakowane w hermetycznym sterylnym pojemniczku 😋 ale znając pocztę polska to do niczego już by się nie nadawało 😋
Beti82, Meggs lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Bocian przelecial mi nad glowa, tzn nad pociagiem, ktorym jadę
kurcze tyle i h w tym roku widzialam a w ciaze nie zaszlam, boje sie ze zaraz odleca i bede musiala przestac na nie liczyc 😭
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Bocian przelecial mi nad glowa, tzn nad pociagiem, ktorym jadę
kurcze tyle i h w tym roku widzialam a w ciaze nie zaszlam, boje sie ze zaraz odleca i bede musiala przestac na nie liczyc 😭
Wik89, Nikodemka, Lami, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Każda trafi na swojego Boćka, pewnie Was szukaja. Stańcie na srodku pola i czekajcie!
Ja po mojego musialam jechać 10 km na rowerze.
Słoneczko, podziwiam, ja bym nie wytrzymała. Juz by maz dawno wiedział :d Zdaj nam relacje.
Ja caly dzien leze. Zrobilam tylko Calzone w miedzyczasie. Przegladam jakies dzieciece gadzety, mimo ze co chwile lapie sie na mysli, ze to jeszcze za wczesnie. Chcialabym juz wiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka i zamowic wloczke na kocykMagda - mbc, Wik89, Lami, przedszkolanka:), tere-fere, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Spoko, moje dziecię z listopadowego bociana, a z cyklu grudniowego. One coś mają zaburzone radary owulacyjne przez te duże odległości, co pokonują. Nie martwić się, każda potwora trafi na swojego bocianiora!
Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja po wizycie u diabetologa. Mam jakies badanie na glukoze inną z krwi,ale ta moja cukrzyca to taka z przymruzeniem oka ;p jedyne co to jeszcze mam o 21 cos mega lekkiego jeśc by rano cukier byl 80 a nie 70 bo za niski.
Na diecie damy radękontrola za 2 tygodnie.
No i przytyłam w 2 tyg.0.5kg.czyli 5.5 od poczatku (z Polą bylo juz wiecej)
Beti82, alex0806, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Jakim cudem wy tak mało tyjecie
Ja mam plus 13, pewnie dobiję jeszcze z 5 kg. A wcale dużo nie jem... Czasem mam ochotę na coś słodkiego, ale tak racjonalnie. Chociaż czasem między porannym ważeniem a wieczornym mam sporą różnicę, bardzo nabieram wody jak jest upał.
Mi gin chyba zapomniał wczoraj wystawić L4. Na ZUSie się nie wyświetla. Napisałam mu maila. Byłam pewna że wystawił, bo w kartę ciąży wpisał. Dobrze, że sprawdziłam to dzisiaj, zobaczymy.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
tere-fere wrote:Mi przed chwilą z pracy dzwonili, że nie mam zwolnienia od 01.08 👿 Ginka nie odbiera, napisałam maila. Co teraz, można tyle wstecz wystawiać zwolnienie?
Ale pewnie się za tym nalatasz...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex a kiedy zwolnienie dostalas? Bo na zusie często jest z opóźnieniem ( potwierdza moja ksiegowa),dlatego ja biore druk od lekarza jak jezdze sama zawozic na drugi dzien bo na ogol jeszcze wtedy nie ma a zwykle to są piatki(z tym ze ja jeszcze woże inne papiery bo ja jako wlasna dzialalnosc).
Co do tycia to nie wiem od czego to zależy. Jem normalnie, zdarza sie podjadać. Pierwsze miesiące niezbyt zdrowo( pizze,kebab,chipsy, ciasteczka- cos czego nie jadlam 3 lata na diecie😂).
I wlasnie mam na kolacje sałatke i przypomnialo mi sie ze chipsy mam w szafce 🙈
A ostatnio mam natchnienie do gotowania i pichce ciągle😋😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 19:42